Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy mogłybyście pomóc? Ostatni cykl miałam bezowulacyjnych, dziś ovu wyznaczył przerywana czerwona linia owulacji na 13 dzień cyklu, ale według mnie to chyba jeszcze owulki nie było...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 07:15
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
-
Ciri dziękuję za odpowiedź. A może mogłabyś mi jeszcze podpowiedzieć, skoro owulacja prawdopodobnie już była, to czemu test owulacyjny wyszedł pozytywny 2 dni po? Skoro płodny śluz jeszcze występuje, co prawda jest go bardzo mało, no ale dalej niby jest...Stópka
nick nieaktualnyMoze masz jakies zaburzenia hormonalne. Niektore dziewczyny maja testy pozytywne owu w dniu owu i po nim ale testy to tylko orientacyjna rzecz bo niektore nie maja w ogole testow pozytywnych a owulacja wystepuje. Inne maja kilka razy w cyklu pozytywme testy owu a owulacji nie ma...
-
No dobra, to mniej więcej zaczynam rozumieć z czego mogą wynikać te rozbieżności. Miałam albo w sumie jeszcze mam problemy z progesteronem, ale od 3 cykli przyjmuję duphaston i niebawem wybieram się na wizytę kontrolną, więc wszystko się okaże czy coś się poprawiło...
Dzięki Miłego dniaStópka
nick nieaktualny
-
Ciri my tez totalnie "zawalilismy" sprawe w tym cyklu, bo nam sie nie chciało i jakos ja nie mialam nawet parcia... ze owu byla to w sumie mi wykres po 3 dniach pokazal wiec troche za pozno bylo, zeby poserduchowac... ale moze faktycznie zloty strzal trzy dni wczesniej moze cos wycisnac z tego cyklu, bo tempki to mi szaleja normalnie. ... nie wiem czy to slonce czy to dupek czy co ale nie ogarniam mojego wykresu
-
Doczytałam, że: "Wzrost temperatury (skok temperatury)- to rozpoczęcie fazy wyższych temperatur, trwającej aż do następnej miesiączk(10-16 dni)." a kiedy można mówić o ciąży jak będzie wiecej niż 16 dni? Czy jak będzie jeszcze wiekszy skok powyżej 37.?
-
nick nieaktualny