Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
CIRI Ty juz nie mierzysz temp. ?
Ciekawe co u NAMIDY ?
Cos czuje, ze w tym cyklu bedzie troche zielonych kropek.
NAMIDA, SKIERKA, SCARLETTA,..... miejsca wolne jeszcze sa. Ktora chetna ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 11:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mówię Wam dziewczyny, że ja jeszcze nie ogarniam. Boję się okrutnie tej ciąży, ale mąż mnie tu podtrzymuje na duchu
Bardzo Wam dziękuję za wsparci i kciuki! Teraz ja trzymam dalej za każdą z Was!wiewiórka17 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
Skierko, nie ma się czego bać, przecież to jest coś, czego pragnęłaś!
Chociaż ja też miałam takie myśli, aczkolwiek u nas to dlatego, że obstawiałam, że starania zajmą nam powiedzmy ze 3 m-ce, w międzyczasie powoli się oswoję z tą myślą, wezmę za odchudzanie,a tu bach, od razu 1cs spadl na nas jak grom z jasnego niebaSkierka lubi tę wiadomość
-
Scarletta u mnie w uk beta, to nie standard. Mogę prywatnie, ale to w mieście obok i nie mam póki co jak jechać. 4 ciąże dałam radę bez bety, to i teraz chyba też dam Kiedy testujesz, bo widzę piękny wykresik u Ciebie?
Liskova boję się, bo miałam łożysko przyrośnięte w poprzedniej ciąży Generalnie nie miałam ciężkiego cc i jakiś komplikacji z tego powodu, ale jednak mam w papierach placenta acreeta Cóż....jakoś muszę przetrwać.
Kochane, jeszcze nie dziękuję, ale wszystkie ściskam i pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 13:02
Picja lubi tę wiadomość
-
Ciri coś czuję,że nas zaskoczysz po całości w tym cyklu
Maxima czekam na Ciebie
Za resztę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& równieżMaxima, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny