X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Och Ciri! jaka wspaniała owulacja! :D żeby była owocna- i miej trojaczki to spokój na całe życie:)
    Miejmy nadzieje ze bedzie. Miejmy nadzieje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    To,że wychodzi pozytywny test owulacyjny nie oznacza, że owulacja miała miejsce. On daje znać, że ciało się do owulacji przygotowuje i może ona wystąpić za 24-36h, ale to nie oznacza, że na 100% wystąpi.
    Dokładnie- mi test owulacyjny w zasadzie zawsze wychodzi dzień-półtora wcześniej- około 9-11 rano...najcześciej na monitoringu na drugi dzień wieczorem pęcherzyk jeszcze był widoczny, a na trzeci dzień juz nie było po nim śladu więc u mnie to tak półtora dnia wczesniej a w dzien owulacji to nigdy mi pozytywny nie wyszedł...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja mialam mniej wiecej 12 godzin wczesniej pozytywmy. A potem juz nic ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w tym miesiącu zrobiłam test o 5 rano- bo wstawałam o 4 i wyszedł pozytywny, a o 12 w południe już nie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo ja chce owulacje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sie nie chce iśc do księgowej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam rozmowe z nowym dyrektorem firmy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrów go:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chetnie ;p wlasnie zobaczymy czy firma padnie cyz da wiecej hajsu..

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak z owulacją:) pękł czy nie pękł:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj na pewno nie pekl. W sumie to juz nic nie wiem

• Skierka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha...ale rozmowy :D Fajna tu ekipa :) KCIUKI nieustanne za Was wszystkie!

Jusiak dziewczyny juz wszystko napisały. Ja tylko dodam od siebie, że w moim przypadku owulacja następuje ok 24h po pozytywnym teście i ok 12h po specyficznym, przeszywającym i trwającym ok 6 godzin bólu jajnika ;) Po tych wielu latach obserwacji i liczbie dzieci jestem pewna swojej owulacji na 99% bez monitoringu. Powodzenia! :)

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Moj na pewno nie pekl. W sumie to juz nic nie wiem
    Samospełniajca sie przepowiednia- uważaj. Mąż mojej koleżanki-zazdrsnej az strach, kochajacy ją jak nikt- po 3 latach ciąglych wyrzutów, że na pewno ją zdradzi uznał, ze skoro ma jazdy jakby ją juz zdradził- to ją zdradził:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 15:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze mialam to samo z moim bylym ;] tylko to on mnie o zdrade posadzal a w koncu on mnie zdradzil.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konkluzja? Musze wmawiać mojemu mężowi: zajdziesz w ciążę, zajdziesz, zobaczysz...i wtedy sama zajdę! buhahahaha

Ja już na dziś zmykam- muszę się położyć, bo tak mnie te skurcze męczą, że oszaleję. A teraz na dodatek zrobiły sie pulsująco- gliglające.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam pojebane te swoje jajniki. Mowie wam. Zaczynam zauwazac pewna zaleznosc...

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri zaciskam kciuki za owocną owulkę :) i seksik w odpowiednim czasie :)

Skierko, za Ciebie mogę trzymać kciuki aż do porodu :D oby było wszystko dobrze <3
    Namida, Liskova za Was też :)

Maxima, Picja zielonego kropka Wam życzę :)

i pozostałym dziewczynom również. Mało się ostatnio udzielam, ale jestem cały czas z Wami <3

Liskova, Skierka lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie tak sobie myślałam dzis gdzie sie podziewasz:)

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo zaczela nowy cykl o nie mysli na razie o starankach i nie wyczekuje tesciorow czyli luz pas ;p

littleladybird lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz myślę o badaniach i kolejnej wizycie u gina :) a po drodze mamy jeszcze kupno mieszkania, bo właściciel tego które wynajmujemy nam wypowiedział umowę i dostaliśmy mega kopa, by pomyśleć w końcu o czymś własnym. Czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :D kredyt i inne sprawy trochę nam zabierają czasu :P

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
‹‹ 148 149 150 151 152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ