Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciri ja bym spróbowała z tym schroniskiem wysłanie CV jeszcze nic nie oznacza, a nawet jeśli to zawsze możecie zrezygnować
No i to jest marzenie Twojego faceta jeśli nic Was tu nie trzyma, to może warto zaryzykować?
Maxima trzymam kciukiPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaxima wrote:To nie sikne bo nie bedzie mi sie chcialo Wlasnie chcialam zaparzyc pokrzywe bo jest moczopedna.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:To dobrze, że się nie też nie nastawiasz na I kreskę, bo będą II ?
wiewiórka17, Maxima lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaxima wrote:Ale tutaj sie ruchliwie zrobilo.
Mowi sie, ze kobieta w ciazy nie mozna odmawiac no to dla naszych ciezarnych sikne dzisiaj. Jade po test i po poludniu dam znac.
Snil mi sie pozar i piekny ogien a 9 lat temu jak mi si tez pozar snil to po tyg. okazalo sie, ze jestem w ciazy i bylam Zobaczymy tym razem. Nastawiam sie na I kreche bo nie chce sie rozczarowac az sie boje siknac. Poczekalabym do soboty.
No w końcu, ile można czekać
Maxima, jak Ci mają wyjść dwie krechy, to czy blade czy nie, po piciu, czy wieczorem to Ci wyjadą. Ja przynajmniej tak miałam, cały dzień chlania kawy i wody i test mi wyszedł po 17PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny