Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Scarletta wrote:Oj to potwierdzam mój zeszły cykl był wprost idealny i co? Niestety dalej jestem na różowej stronie
Ale u Ciebie pięknie jest kiedy teścik?
Ja przebieram nogami, na 10:30 mam gina i umieram ze strachu żeby wszystko było okej..PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Liskova, nie stresuj się, będzie dobrze
Pięknie Wam dziewczyny rośnie tempka
A u Ciebie Ciri ostatnio owulka była po 20dc, prawda? Dobrze pamiętam? Jeszcze czas do owulki wkrótce i Tobie tempka skoczy
Ja w tym cyklu zmieniłam miejsce pomiaru z ust na pochwę i trzymam termometr 5 minut ciekawe, czy wykres będzie ładniejszy od tego cyklu też biorę niepokalanka, może on troszkę mi ureguluje cykleWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 08:28
PrimaSort, Liskova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNooo moja siostra ostatnio je widziala w jednym sklepie i dzis mowi ze w kolejnym i w cenie sa takiej jak w necie wiec spoko. Wlasnie ja sie zastanawiam ktore brac? Czy na plodnosc czy na regulowanie cykli? Jak myslicie? W sumie mam regularne jesli teraz owulacja przyjdzie znow kolo 23dc to znow bede miala 37dc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAha. No ja bym chciala egekt taki zeby troszke krotsze byly te moje cykle i wiecej sluzu plodnego...
Aaaa sluchajcie nie wiem co zrobic. Jeszcze dzis bede z moim o tym gadac. Ale zaczynajac od poczatku.
Moj G od jakiegos czasu mi mowil ze jego malym marzeniem jest otworzyc wlasne schronisko w gorach noo i co dzis mi wyslal ze do schroniskach w gorach sowich jest potrzebny opiekun albo para. Przeprowadzka od 1 wrzesnia. I z jednej strony bardzo bym chciala z drugiej mega sie boje. Niby wyslanie CV do niczeg nie zobowiazuje ale z drugiej strony jak nam sie uda? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjusiakpp wrote:A skąd wiesz, że nie miałaś owulacji 18 dc kiedy temp skoczyla do gory?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 09:43
-
nick nieaktualnyA ja mam skok dzis, wiem ze malo tych pomiarow ale z tego co kumam to skok moze oznaczac owulke ale sluz na to nie wskazuje od dwoch dni kremowy, wiec jestem na 90% pewna, ze owulka byla, kurde zamowilam testy owu z allegro a dopiero jutro popoludniu dotra do mnie ehhh
-
Ale tutaj sie ruchliwie zrobilo.
Mowi sie, ze kobieta w ciazy nie mozna odmawiac no to dla naszych ciezarnych sikne dzisiaj. Jade po test i po poludniu dam znac.
Snil mi sie pozar i piekny ogien a 9 lat temu jak mi si tez pozar snil to po tyg. okazalo sie, ze jestem w ciazy i bylam Zobaczymy tym razem. Nastawiam sie na I kreche bo nie chce sie rozczarowac az sie boje siknac. Poczekalabym do soboty.PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny