Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
WIEWIORKA chociaz wiesz, ze mozesz w ciaze zajsc bo gdybys sie starala i wogole nic to jest wieksze zmartwienie a teraz czas pokaze.
PRIMA wiem, ze przykro ale trzeba uzbroic sie w cierpliwosc i dzialac do skutku.
SKIERKA szykuj dla mnie niepokalanka na wrzesien
Ja zauwazylam na moim wykresie, ze zawsze na nastepny dzien po wspolzyciu temp.idzie do gory. Moze to dlatego sie dzisiaj podniosla u mnie ?! Do konca czerwca wspomaganie a pozniej WAKACJE !!!wiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoze dopiero owulacja bedzie.... nic nie wywnioskujemy... niestety za malo danych... ja mam taki bol na owu. jakbym okres miala dostac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjusiakpp wrote:Właśnie przyszły moje testy owu i tak mnie kusi, żeby zrobić, ale nie mam jak, jestem w pracy kurdeeee
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Zrob wieczorem, kolo 22. Mnie jedna z dziewczyn powiedziala zeby tak robic i u mnie sie sprawdzilo, do tej pory zaden tescior mi nie pokazal pozytywu a o 22 juz tak. Pamietaj ze nie wolno siusiac i pic przez dwie godziny przed testem.
Oki oki -
nick nieaktualnyMoże to owulacja ale wiesz co ciri, moj sluz biały jak mleko nie wskazuje na owulacje heh zobaczymy co ten test dzis pokaze. A ciazowy test kiedy najwczesniej mozna zrobic? wiem ze nie liczy sie dni od stostunku tylko od zagniezdzenia, a ile czasu mija od stosunku do zagniezdz.
-
nick nieaktualnyJa mialam owulacje bez sluzu plodnego w tamtym cyklu, sluz plodny mialam w okolicach 13 dc a owulacje 10 dni pozniej, do tego jeszcze sluz plodny konczy sie ZWYKLE ale to nie jest regula dzien przed owulacja, wiec jesli ja masz dzis (A tego test owulacyjny CI nie pokaze, wczoraj tak ale dzis juz nie) To sluzu moze nie byc, szczyt sluzu owulacyjnego zwykle przypada na dzien przed owu. ale mowie zwykle bo to wszystko zalezy od kobiety, kazda ma inaczej choc reguly sie zdarzaja.
Test ciazowy najbezpieczniej 13 dni PO OWUACJI, zafniezdzenie zwykle wystepuje miedzy 7-10 dniem po owu ale zdazaly sie wczesniej i pozniej nawet w 12 dpo. Do tego beta zaczyna sie wydzielac mniej wiecej po 48 godzin od zagniezdzenia, czyli od zagniezdzenia zwykle po 3-4 dniach wychodzi test SIKANY (no beta z krwi wyjdzie wczesniej ale tez dopiero po 48 godzinach od zagniezdzenia)