Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maxima wrote:CIRI tego sie nie oplaca temtego sie nie oplaca. Przestan biadolic i bierz sie do dzialania. Czasami jest ten sex i wtedy czasami dobrze miec pod reka zel. Z niczego nic nie bedzie. Siasc i narzekac to tylko w depresje wpadniesz co maja powiedziec te dziewczyny co sexsa sie caly czas i nie zachodza w ciaze. Toche wiecej wiary !
Maxima ma rację... więcej wiary w siebie a bedzię okMaxima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaxima wrote:CIRI tego sie nie oplaca temtego sie nie oplaca. Przestan biadolic i bierz sie do dzialania. Czasami jest ten sex i wtedy czasami dobrze miec pod reka zel. Z niczego nic nie bedzie. Siasc i narzekac to tylko w depresje wpadniesz co maja powiedziec te dziewczyny co sexsa sie caly czas i nie zachodza w ciaze. Toche wiecej wiary !
-
Ciri ja mam żel w aplikatorach. Nic się nie marnuje. Tuż przed akcją aplikujesz i jest git. Zostało mi 5. Użyłam 3. Jak w tym cyklu nie zaskoczysz, to obiecuję,że Ci to wyślę w prezencie. I nie mów,że nie. Mi tak pomaga teraz kilka osób, to i ja pomogę Aha, co do spadku. Pamiętasz co pisałam o tych spadkach? Życzę Ci więc w tym cyklu, byś spadku nie miałaNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUda uda,ale by bylo ! A nam to juz nic nie pomoże. Ani conceive ani herbatki ani libido ani mikroskop choć działa super. Nic. Ja juz nie wiem. A dzis to śpię na stojąco.od kiedy wstalam to caly czas drzemię z komorka. Dziewczyny...czemu mnie jeszcze nie bola piersi? Cale życie bolały tuz po owulacji a po luteinie to od drugiej tabletki. A tu luteine juz kończę i nic. Zero objawów progesteronowych. Poza sennością dzis jak nigdy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 13:50
-
nick nieaktualny
-
Picja może fasoleczka sobie mości posłanko Ja nie mówię,że cykl ciążowy jest zawsze inny. Zawsze jest jakiś szczegół, który pozwala myśleć,że się udało, ale o tym człowiek wie dopiero, jaki już teścik pokaże te dwie kreskiNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Picja może fasoleczka sobie mości posłanko Ja nie mówię,że cykl ciążowy jest zawsze inny. Zawsze jest jakiś szczegół, który pozwala myśleć,że się udało, ale o tym człowiek wie dopiero, jaki już teścik pokaże te dwie kreski
-
Maxima ja nic nie sprzedaję. Nie mogłabym w takiej sprawie! Dam w prezencie na szybkie zafasolkowanie Tak mam i już. Wierzę,że skoro mi ktoś zupełnie obcy pomógł, to i ja powinnam. Koniec i kropkaNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
Picja wrote:Ja miałam takie okropne bóle 2 dni po owulcji że nie mogłam leżeć z bólu. I skurcze macicy, więc raczej coś fasolę by "wygoniło" niz zaprosiło:(
Kochana, ja w tym cyklu leciałam na p/bólowych, bo tak mi owulacja dała popalićNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny