Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo tym ze owulacja dopiero co miala miejsce kilka dni temu skoro testy owu ci bladly. Nie wiesz kiedy ona dokladnie miala miejsce i na zagniezdzenie tez za wczesnie a nawet jesli to dopiero po stworzeniu lozyska alkohol szkodzi. Wiex do terminu @ spokojnie mozesz pic.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:U mnie jest to samo. Albo chca i od razu zachodza...
Co do monitoringu to wiem ze on w granicach 150zl kosztuje ale nie wiem czy to jednorazowe podgladanko czy np za cykl 3 podgladanek w miesiacu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiewiórka17 wrote:może wy mi pomożecie... jak Wam sie wydaje kiedy dostane teraz @... pierwszy po poronieniu dostałam 12 kwietnia, potem 16 maja a teraz sama nie wiem kiedy sie go spodziewać... pewnie gdzieś na dniach a może nie przyjdzie wcale to bym się ucieszyła
wiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
Ciri co do tych testów owulacyjnych. Ja używałam zawsze tych samych podczas tych staranek i powiem Ci,że w 2 nieudanych cyklach miałam tak własnie, że był pozytyw i potem już po kilku godzinach duża różnica (kolor bladł), a po tych 24h całkiem niegatyw. W tym cyklu teraz, miałam problem z określeniem pozytywu, bowiem i w poniedziałek i we wtorek była mega mocna krecha. Długo z mężem dumaliśmy, która ta właściwa i nawet tu ciągle zmieniałam zaznaczenie pozytywu Byłam w szoku, bo u mnie lh szybko zawsze rosło i szybko spadało, ale tym razem nie....w sumie, to mi dało takie maleńkie światełko,że ten cykl jest inny Kochana, zrób sobie chociaż tę nieszczęsną prolaktynę i progesteron jak piszesz. Jeśli prolaktyna Ci miesza, to nawet luteina by nie pomogła. Mi na bank mieszała. Ledwo spadła po agnusie i zaszłam. Od razu tempki inne miałam...Może lekarz by Cię skierował? Bardzo mocno Ci kibicuję!
Prima kochana, to oczekiwanie jest najgorsze, nie? Niby jest bladzioch, ale wciąż taka niepewność. Ja to czasem wolałam,żeby nic nie wyszło, bo gdyby jednak @ przyszedł nie miałabym takiego doła. A miałam kiedyś sytuację,że jednak @ przyszła....kochana, ogromne kciuki za betę! Niech rośnie pięknie. No i znając siebie, to kupiłabym jeszcze inny test, bo może akurat ten tak wychodzi tylko, a na innym by wyszło mocniej? Ale to ja. Ty kochana myśl pozytywnie
Jusiak nie popadaj w paranoję Nie będziesz przecież przez całe starania żyła normalnie tylko do owulacji Rozumiem, jak jest się te 4 dni prze terminem @, to jeszcze można mieć obiekcje, ale Ty idź, baw się dobrze i wypij śmiało drinka. Przynajmniej się odstresujesz Powodzenia w tym cyklu życzę nieustannie!
Maxima pięknie Ci się trzyma tempka! No kochana, musi coś z tego być. Podziwiam za cierpliwość. Ja bym testowała codziennie
Picja śliczne tempki! Zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&
Wiewiórka kiedy testujesz? Piękny wykresik
Pulette widzę,że u Ciebie zapowiada się długi cykle, ale ważne,że jest owulacja. Teraz już z górki! Powodzenia
Marta życzę zieloności w tym cyklu!
U mnie mega ból głowy Na dworze leje.....bez sensu....Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnyA ja kupiłam sobie mikroskop owulacyjny, na początku stycznia. Kosztował koło 80zł z przesyłką ale powiem Wam, że kiedy owulacja się miała zbliżać (a wtedy miałam cykle rozjechane) to mi mikroskop pięknie ze śluzem współgrał. Jak sięzbliżała owu to się pokazywały paprotki. Raz jak mi się przesunęła owu, to najpierw paprotki jeden, czy dwa dni się zaczęły formować a poźniej przestały, to wiedziałam, że sie owu przesunęło. Poźniej, jak byłam dwa cykle na luteinie to mi nic nie pokazał. Ale ten cykl mi pięknie wyznaczył i się wstrzeliliśmy. Mąż mnie tylko pytał czy już paprotki są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 11:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja kupiłam sobie mikroskop owulacyjny, na początku stycznia. Kosztował koło 80zł z przesyłką (i tak mnie taniej niż zwykłe testy owu wyszło)ale powiem Wam, że kiedy owulacja się miała zbliżać (a wtedy miałam cykle rozjechane) to mi mikroskop pięknie ze śluzem współgrał. Poźniej, jak byłam dwa cykle na luteinie to mi nic nie pokazał. Ale ten cykl mi pięknie wyznaczył i się wstrzeliliśmy. Mąż mnie tylko pytał czy już paprotki są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 11:51
-
Namida wrote:A ja kupiłam sobie mikroskop owulacyjny, na początku stycznia. Kosztował koło 80zł z przesyłką (i tak mnie taniej niż zwykłe testy owu wyszło)ale powiem Wam, że kiedy owulacja się miała zbliżać (a wtedy miałam cykle rozjechane) to mi mikroskop pięknie ze śluzem współgrał. Poźniej, jak byłam dwa cykle na luteinie to mi nic nie pokazał. Ale ten cykl mi pięknie wyznaczył i się wstrzeliliśmy. Mąż mnie tylko pytał czy już paprotki są
ja też zakupiłam mikroskop i testuję go już drugi cykl i kurde albo daje za mało sliny albo za dużo bo nie pokazuje mi płodnych ani przejściowych.... chyba nie sprawdzi się u mnie ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri a ja obstawiam,że owulke masz teraz Haha....serio Jutro na bank ładna tempka będzie!
Namida sporo osób jest zadowolonych z tego mikroskopu. Moja jedna kolezanka stosuje go jako metodę antykoncepcji i świetnie jej się sprawdza
Wiewiórka oby @ nie przyszła! Czekam z niecierpliwością do wtorku &&&&&&&&&Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]