Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa to w ogole nie mam pojecia. A co do tych ciaz to moja dobra kolezanka chciala byc w ciazy i ja tez. Normalnie o tym rozmawialysmy bez tabu. Ja zaszlam ona nie, ale cieszyla sie razem ze mna. Jak poronilam to ona twierdzila ze jest za mloda i nie chce byc w ciazy i im wiecej mi mowila ze nie chce tak sie spotykamy a ona ze jest w ciazy. Na poczatku sie nie cieszyla ale teraz juz jest zadowolona. Chociaz nasze stosunki troche sie zepsuly. Wiem ze ona chce dla mnie dobrze ale odsunela mnie od siebie i jakos tak nie mozemy wspolnego jezyka zlapac.
-
nick nieaktualnyJa wiem ze jak bylam z moim bylym on dziecka jeszcze nie chcial ja bylam na tabletkach i mowil ze jak zajde to trzeba bedzie usunac. I raz mi sie okres spoznial 3 dni i nagle doatalam mega krwawienia gdzie przy tabletkach mialam zwykle dosc skapy. Pol roku pozniej mi lekarz ze ja najprawdopodobniej bylam w ciazy bo mam taka a nie inna chorobe a 98% zachorowan zdarza sie w poerwszej ciazy... Z jednej strony dobrze sie stalo z drugiej jak teraz nie bede mogla zajsc... Eh...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ja na zdjeciu w telefonie nic nie widze. Ale ona nie musi ciemniec tak od razu jesli zagniezdzenie bylo dopiero co to na poczatku beta przyrasta ale powoli. Potem za to hula. Wiec rob w poniedzialek tescior i bete. I bedziesz wiedziec. Rowniez to moze byc torbiel ktora np daje o sobie dopiero znac.
-
nick nieaktualnyMaxima wrote:CIRI u Ciebie jest nadzieja. Zakup sobie zel wspomagacz.
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Noo ja na zdjeciu w telefonie nic nie widze. Ale ona nie musi ciemniec tak od razu jesli zagniezdzenie bylo dopiero co to na poczatku beta przyrasta ale powoli. Potem za to hula. Wiec rob w poniedzialek tescior i bete. I bedziesz wiedziec. Rowniez to moze byc torbiel ktora np daje o sobie dopiero znac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Zobaczę jaka będzie beta w poniedziałek i jak przyrośnie to zapiszę się do ginekologa na wizytę. Usg powinno określić czy to ciąża czy jakaś choroba