X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Przerywany :D w prezerwatywie to nie pamiętam kiedy to robiliśmy :P
    To szansa mala ale jest :) mzesz sie zdziwic.
    Picja a Ty co dzis?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakpp wrote:
    A ja to mam dopiero przekichane, musze isc na kurs przedmalzenski do poradni rodzinnej, a najlepsze ze sama bo moj jest za granica pfff.. beda mi tam gadac o sluzach, wykresach heh moze sie czegos naucze :-D
    Jak my chodziliśmy na te nauki to nie słuchaliśmy, a teraz w necie czytam i Was się pytam co i jak :P

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja strasznie żałuję ze nie musieliśmy chodzić do poradni:( ciri- jak to co. Gumkowaliśmy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee bez sensu ;p ja raz jeden jedyny w zyciu uzywalam gumek

Paulette lubi tę wiadomość

• Scarletta Przyjaciółka

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumki są beznadziejne. ... ani dzieci z tego ani przyjemności :D

Marta29, PrimaSort, wiewiórka17, Paulette lubią tę wiadomość

4kniegz2joetipgv.png[/url95396ca32d2fd7a11e0411cc10f40860.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej dziewczyny, ta babka dzis mowila ze jak jest temp wysoka i nagle spada to jest po owulacji, prawda?

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarletta wrote:
    Potwierdzam i popieram przez duże P :) :) :)

PrimaSort lubi tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakpp wrote:
    Ej dziewczyny, ta babka dzis mowila ze jak jest temp wysoka i nagle spada to jest po owulacji, prawda?
    Hmmm,ja tam mogę się mylić ale jeśli się jako tako orientuję to podwyższona temperatura utzrymuje się po owulacji dość długo i zaczyna spadać tuż przed okresem. Taki nagły spadek kilka dni po owulacji (powiedzmy 10) może oznaczać zagnieżdżenie ale i w tym wypadku tempka wraca wysoko.

ciri22 lubi tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri,dopiero sobie poczytałam....
    Moim zdaniem ten list to dobry pomysł. Bo wiem po sobie,że w rozmowie człowiek szybko się unosi emocjami i ostatecznie całe g...o się powie z tego,co się naprawdę chciało...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem ze wszystko powiedzialam ale chyba on srednio sluchal... Zobaczymy jak bedzie. Bedzie mial czas aby sie zastanowic kolejna owulacja za 5 tygodni.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężki orzech do zgryzienia .... a próbowaliście kiedyś jakichś suplementów czy afrodyzjaków podnoszących libido?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem bez gumki ani rusz, niestety:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta29 wrote:
    Ciężki orzech do zgryzienia .... a próbowaliście kiedyś jakichś suplementów czy afrodyzjaków podnoszących libido?
    Ze mna nie bral ale z poprzednia partnerka tak i nic to nie dalo. Teraz zaczal brac mace. Ale ja stawiam ze to jednak hormony

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarletta wrote:
    Racja!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Czasem bez gumki ani rusz, niestety:(
    Ale kiedy musisz uzywac?

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo możliwe Ciri...zresztą Ty go znasz,wiesz co mówisz. Mam nadzieję,że jednak zdołasz go przekonać. Może się okazać że to jakaś pierdoła( w sensie niedobór czegoś) którą łatwo wyregulować. Bardzo zmieniłoby to Wasze życie.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę kochane w gości,na godzinkę może dwie...odchamić się jak to mówią u nas we wewsi :)

PrimaSort, Paulette lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno i domyslam sie a orzynajmniej mam nadzieje ze to pierdola ale teraz walxze z nim zeby sie przebadal.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ze mna nie bral ale z poprzednia partnerka tak i nic to nie dalo. Teraz zaczal brac mace. Ale ja stawiam ze to jednak hormony
    Ciri- poza domem;) nie zawsze jest jak się ogarnac czy iść do łazienki:(. Aha miałam Ci wczesniej pisac. Jest jeden numer chcemy być rodzicami z Beatą Sadowską na okładce i jest tam sporo o testosteronie i jego zlym poziomie i libido i kilka artykułów o dawstwie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta29 wrote:
    Bardzo możliwe Ciri...zresztą Ty go znasz,wiesz co mówisz. Mam nadzieję,że jednak zdołasz go przekonać. Może się okazać że to jakaś pierdoła( w sensie niedobór czegoś) którą łatwo wyregulować. Bardzo zmieniłoby to Wasze życie.
    Mojemu Mężowi libido i objętość zauważalnie skoczyla po fertilman, ale nie tych ekstra czy plus bo po tamtych miał kłopoty żołądkowe

‹‹ 171 172 173 174 175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ