X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Przerywany :D w prezerwatywie to nie pamiętam kiedy to robiliśmy :P
    To szansa mala ale jest :) mzesz sie zdziwic.
    Picja a Ty co dzis?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakpp wrote:
    A ja to mam dopiero przekichane, musze isc na kurs przedmalzenski do poradni rodzinnej, a najlepsze ze sama bo moj jest za granica pfff.. beda mi tam gadac o sluzach, wykresach heh moze sie czegos naucze :-D
    Jak my chodziliśmy na te nauki to nie słuchaliśmy, a teraz w necie czytam i Was się pytam co i jak :P

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja strasznie żałuję ze nie musieliśmy chodzić do poradni:( ciri- jak to co. Gumkowaliśmy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee bez sensu ;p ja raz jeden jedyny w zyciu uzywalam gumek

Paulette lubi tę wiadomość

• Scarletta Przyjaciółka

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumki są beznadziejne. ... ani dzieci z tego ani przyjemności :D

Marta29, PrimaSort, wiewiórka17, Paulette lubią tę wiadomość

4kniegz2joetipgv.png[/url95396ca32d2fd7a11e0411cc10f40860.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej dziewczyny, ta babka dzis mowila ze jak jest temp wysoka i nagle spada to jest po owulacji, prawda?

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarletta wrote:
    Potwierdzam i popieram przez duże P :) :) :)

PrimaSort lubi tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakpp wrote:
    Ej dziewczyny, ta babka dzis mowila ze jak jest temp wysoka i nagle spada to jest po owulacji, prawda?
    Hmmm,ja tam mogę się mylić ale jeśli się jako tako orientuję to podwyższona temperatura utzrymuje się po owulacji dość długo i zaczyna spadać tuż przed okresem. Taki nagły spadek kilka dni po owulacji (powiedzmy 10) może oznaczać zagnieżdżenie ale i w tym wypadku tempka wraca wysoko.

ciri22 lubi tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri,dopiero sobie poczytałam....
    Moim zdaniem ten list to dobry pomysł. Bo wiem po sobie,że w rozmowie człowiek szybko się unosi emocjami i ostatecznie całe g...o się powie z tego,co się naprawdę chciało...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem ze wszystko powiedzialam ale chyba on srednio sluchal... Zobaczymy jak bedzie. Bedzie mial czas aby sie zastanowic kolejna owulacja za 5 tygodni.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężki orzech do zgryzienia .... a próbowaliście kiedyś jakichś suplementów czy afrodyzjaków podnoszących libido?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem bez gumki ani rusz, niestety:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta29 wrote:
    Ciężki orzech do zgryzienia .... a próbowaliście kiedyś jakichś suplementów czy afrodyzjaków podnoszących libido?
    Ze mna nie bral ale z poprzednia partnerka tak i nic to nie dalo. Teraz zaczal brac mace. Ale ja stawiam ze to jednak hormony

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarletta wrote:
    Racja!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Czasem bez gumki ani rusz, niestety:(
    Ale kiedy musisz uzywac?

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo możliwe Ciri...zresztą Ty go znasz,wiesz co mówisz. Mam nadzieję,że jednak zdołasz go przekonać. Może się okazać że to jakaś pierdoła( w sensie niedobór czegoś) którą łatwo wyregulować. Bardzo zmieniłoby to Wasze życie.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę kochane w gości,na godzinkę może dwie...odchamić się jak to mówią u nas we wewsi :)

PrimaSort, Paulette lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno i domyslam sie a orzynajmniej mam nadzieje ze to pierdola ale teraz walxze z nim zeby sie przebadal.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ze mna nie bral ale z poprzednia partnerka tak i nic to nie dalo. Teraz zaczal brac mace. Ale ja stawiam ze to jednak hormony
    Ciri- poza domem;) nie zawsze jest jak się ogarnac czy iść do łazienki:(. Aha miałam Ci wczesniej pisac. Jest jeden numer chcemy być rodzicami z Beatą Sadowską na okładce i jest tam sporo o testosteronie i jego zlym poziomie i libido i kilka artykułów o dawstwie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta29 wrote:
    Bardzo możliwe Ciri...zresztą Ty go znasz,wiesz co mówisz. Mam nadzieję,że jednak zdołasz go przekonać. Może się okazać że to jakaś pierdoła( w sensie niedobór czegoś) którą łatwo wyregulować. Bardzo zmieniłoby to Wasze życie.
    Mojemu Mężowi libido i objętość zauważalnie skoczyla po fertilman, ale nie tych ekstra czy plus bo po tamtych miał kłopoty żołądkowe

‹‹ 171 172 173 174 175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ