X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam Was i czytam i kurde nie mam nic do powiedzenia bo w sprawach ovu jestem początkująca, a niestety z mężem też ostatnio mam seks problem, wogóle chyba go już nie pociągam. myślałam ze to przez nową pracę ale nic się nie zmienia. Ostatnio się tak zastanawiam czy te seks problemy nie zaczęły się gdy tak naprawdę były starania o dziecko i nic z tego nie wychodziło.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam spać. Jutro rano się pojawię :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Czytam Was i czytam i kurde nie mam nic do powiedzenia bo w sprawach ovu jestem początkująca, a niestety z mężem też ostatnio mam seks problem, wogóle chyba go już nie pociągam. myślałam ze to przez nową pracę ale nic się nie zmienia. Ostatnio się tak zastanawiam czy te seks problemy nie zaczęły się gdy tak naprawdę były starania o dziecko i nic z tego nie wychodziło.
    U mnie tak bylo. Na szczęście dluga rozmowa, emocje opadły. Uznalismy ze kiedys do szczęścia brakowało nam dziecka.ale teraz nie brakuje nam nic. Jestesmy szczęśliwi ze sobą i a będzie dzidzia to cudownie, a jak nie to mamy siebie:)

• Maxima Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z moim nie mam sex problemów. Zawsze było dobrze.
    Współczuję tym co mają bo jest to przykre.

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo przykre:( my ostatnie dwa miesiące mieliśmy przeboje przez wykresy i wizyty. Teraz jest jak dawniej

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dooooobrej nocki :)

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Mojemu Mężowi libido i objętość zauważalnie skoczyla po fertilman, ale nie tych ekstra czy plus bo po tamtych miał kłopoty żołądkowe
    Myślę,że nie zaszkodzi i tego spróbować,dobra rada Picjo

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 01:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maxima wrote:
    Ja z moim nie mam sex problemów. Zawsze było dobrze.
    Współczuję tym co mają bo jest to przykre.
    Ja też nie mam na szczęście. Czasem to aż szlag mnie trafia bo w sekundę jest gotowy do działania i każda pierdoła go uaktywnia :) nieważne o jakiej porze :)
    Szkoda tylko,że z tego nic nie rośnie.....kurcze,miało być hop siup a tu 10 miesiąc starań....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 01:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ciri- poza domem;) nie zawsze jest jak się ogarnac czy iść do łazienki:(. Aha miałam Ci wczesniej pisac. Jest jeden numer chcemy być rodzicami z Beatą Sadowską na okładce i jest tam sporo o testosteronie i jego zlym poziomie i libido i kilka artykułów o dawstwie...
    O. Juz oblukalam. To moze sobie zamowie bo innej mozliwosci nie ma zebym kupila.

U mnie temperatura o jedna kreske w gore czyli owulacja mogla byc wczoraj. Ale w tym miesiacu jakos brzydko mi kna rosnie... W zsszlym mialam spadek owulacyjmy a potem niewielkie skoki a teraz jakos tak orzydko. Choc moze inaczyj by wygladala sytuacji gdyby nie plakala pol nocy z czw na pt to moze wczoraj zamiast minimalnego skoku bylby spadek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. U mnie jest tak ze moj to ma caly czas ochote ciekawe jak dlugo bedzie. Moje libido spadlo po poronieniu bo przed to tez mialam czesto ochote. Teraz jest mniejsze. <3 czesto, i przewaznie jest tak ze jak juz zaczniemy to mam ochote ale zaczac jest problem :D no chyba ze wiem ze jestem blisko owulacji ale to chyba taki hormon samozachowawczy jest :P

Marta29 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ja to sie tam na tym nie znam. Dzis musialam wstac wcześniej i wiadomo wcześniej zmierzyc temp. Ovu wyznaczylo mi owulke ale nie wiem czy dobrze skoro temp byla mierzona o innej porze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak mialam z bylym ze mnie sie w ogole nie chcialo jemu za to zawsze w nocy potrafil mnie obudzic bo jemu sie zachciao. Ja strasznie tego nie lubilam. To teraz mam faceta ktoremu seks do szczescia nie jest potrzebny.... Ale znbylym tez czesto mialam tak (jesli to nie byla 3 nad ranem) ze poki nie zaczelismy tak juz powaznie to mnie sie nie chcialo. A i jeszcze pamietam ze czesto on cos inicjowal i nic ale jak sie odwrocil dupa sfochowany inja cos zaczynalam przy nim to od razu mi sie chcialo. Chyba mnie jarala jego reakcja na moje pieszczoty ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Ciri ja to sie tam na tym nie znam. Dzis musialam wstac wcześniej i wiadomo wcześniej zmierzyc temp. Ovu wyznaczylo mi owulke ale nie wiem czy dobrze skoro temp byla mierzona o innej porze.
    Jesli wczesniej zmien godzine mierzenia mniej wiecej na ta o ktorej zmietzylas i zobaczysz ;p ale wczesniej jest zwykle nizsza jesli to roznica godziny poltorej

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam i mam tylko jednego partnera wiec trudno mi powiedziec jak by to z innym wygladalo i czy bym miala ochote 24/7 czy tez nie ;)

Zmienilam godz i owulacja zostala.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i spoko ;) tak naprawde nie masz 100% pewnosci. Mnie sie wydaje ze owulacja byla wczoraj wiec zobaczymy jak owu wuznaczy. Dzis maly skok bo stawiam na godziny popoludniowe tej owulacji zobaczymy kiedy mi wyznaczy. Czy za 3 dni czy nie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale widzialam ze testy robilas i pozytywne byly i serduszkowanie wpadlo ;) ja chyba na nastepny cykl sie obkupie testami :P

Tak jak teraz mi wyznaczylo to mi sie podoba ta owu. Ale tak jak mowisz pewnosci nie mam wiec teraz musze grzecznie czekac albo do @ albo do zielonego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeee te testy to dwa dni z rzedu gruba kreche mi pokazaly odtatnio robilam z allegro to o 18 kreska byla prawie taka sama o 22 mocniejsza a nastepnego dnia o 16 znow negatyw a tu? To jakas porazka ten cykl...najlepiej poszlabym na monitoring ale zw wzgledu na brak seksu to chyba nie jest dobry pomysl. Monitoring mega drogi jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domyslam sie ze jest drogi chociaz nigdy nie sprawdzalam i nikogo nie pytalam. Zreszta w moim otoczeniy to jest taka moda ze nikt sie nie stara nikt nie chce miec dziecka a tu nagle bach! Kilka ciaz nie wiadomo skad.. Nie wiem moze ludzie nie chca zapeszac.. Wiec nie mam nawet kogo spytac. Moja gin za wizyte bierze 140zl wiec za taki monitoring to nie wiem ile by wziela.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogolnie mysle czy gdzies na fundusz sie nie zapisac i nie chodzic do dwoch gin.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest to samo. Albo chca i od razu zachodza...
    Co do monitoringu to wiem ze on w granicach 150zl kosztuje ale nie wiem czy to jednorazowe podgladanko czy np za cykl 3 podgladanek w miesiacu.

‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ