Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Czytam Was i czytam i kurde nie mam nic do powiedzenia bo w sprawach ovu jestem początkująca, a niestety z mężem też ostatnio mam seks problem, wogóle chyba go już nie pociągam. myślałam ze to przez nową pracę ale nic się nie zmienia. Ostatnio się tak zastanawiam czy te seks problemy nie zaczęły się gdy tak naprawdę były starania o dziecko i nic z tego nie wychodziło.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:Czytam Was i czytam i kurde nie mam nic do powiedzenia bo w sprawach ovu jestem początkująca, a niestety z mężem też ostatnio mam seks problem, wogóle chyba go już nie pociągam. myślałam ze to przez nową pracę ale nic się nie zmienia. Ostatnio się tak zastanawiam czy te seks problemy nie zaczęły się gdy tak naprawdę były starania o dziecko i nic z tego nie wychodziło.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maxima wrote:Ja z moim nie mam sex problemów. Zawsze było dobrze.
Współczuję tym co mają bo jest to przykre.
Szkoda tylko,że z tego nic nie rośnie.....kurcze,miało być hop siup a tu 10 miesiąc starań....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 01:20
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Ciri- poza domem;) nie zawsze jest jak się ogarnac czy iść do łazienki:(. Aha miałam Ci wczesniej pisac. Jest jeden numer chcemy być rodzicami z Beatą Sadowską na okładce i jest tam sporo o testosteronie i jego zlym poziomie i libido i kilka artykułów o dawstwie...
U mnie temperatura o jedna kreske w gore czyli owulacja mogla byc wczoraj. Ale w tym miesiacu jakos brzydko mi kna rosnie... W zsszlym mialam spadek owulacyjmy a potem niewielkie skoki a teraz jakos tak orzydko. Choc moze inaczyj by wygladala sytuacji gdyby nie plakala pol nocy z czw na pt to moze wczoraj zamiast minimalnego skoku bylby spadek. -
nick nieaktualnyDzien dobry. U mnie jest tak ze moj to ma caly czas ochote ciekawe jak dlugo bedzie. Moje libido spadlo po poronieniu bo przed to tez mialam czesto ochote. Teraz jest mniejsze. czesto, i przewaznie jest tak ze jak juz zaczniemy to mam ochote ale zaczac jest problem no chyba ze wiem ze jestem blisko owulacji ale to chyba taki hormon samozachowawczy jest
Marta29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tak mialam z bylym ze mnie sie w ogole nie chcialo jemu za to zawsze w nocy potrafil mnie obudzic bo jemu sie zachciao. Ja strasznie tego nie lubilam. To teraz mam faceta ktoremu seks do szczescia nie jest potrzebny.... Ale znbylym tez czesto mialam tak (jesli to nie byla 3 nad ranem) ze poki nie zaczelismy tak juz powaznie to mnie sie nie chcialo. A i jeszcze pamietam ze czesto on cos inicjowal i nic ale jak sie odwrocil dupa sfochowany inja cos zaczynalam przy nim to od razu mi sie chcialo. Chyba mnie jarala jego reakcja na moje pieszczoty ;p
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Ciri ja to sie tam na tym nie znam. Dzis musialam wstac wcześniej i wiadomo wcześniej zmierzyc temp. Ovu wyznaczylo mi owulke ale nie wiem czy dobrze skoro temp byla mierzona o innej porze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle widzialam ze testy robilas i pozytywne byly i serduszkowanie wpadlo ja chyba na nastepny cykl sie obkupie testami
Tak jak teraz mi wyznaczylo to mi sie podoba ta owu. Ale tak jak mowisz pewnosci nie mam wiec teraz musze grzecznie czekac albo do @ albo do zielonego. -
nick nieaktualnyEeee te testy to dwa dni z rzedu gruba kreche mi pokazaly odtatnio robilam z allegro to o 18 kreska byla prawie taka sama o 22 mocniejsza a nastepnego dnia o 16 znow negatyw a tu? To jakas porazka ten cykl...najlepiej poszlabym na monitoring ale zw wzgledu na brak seksu to chyba nie jest dobry pomysl. Monitoring mega drogi jest
-
nick nieaktualnyDomyslam sie ze jest drogi chociaz nigdy nie sprawdzalam i nikogo nie pytalam. Zreszta w moim otoczeniy to jest taka moda ze nikt sie nie stara nikt nie chce miec dziecka a tu nagle bach! Kilka ciaz nie wiadomo skad.. Nie wiem moze ludzie nie chca zapeszac.. Wiec nie mam nawet kogo spytac. Moja gin za wizyte bierze 140zl wiec za taki monitoring to nie wiem ile by wziela.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny