Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka robiłam przed chwilą jeszcze jednej firmy jakiś firmy aptecznej najtańszy jaki był i też wyszedł cień drugiej kreseczki.
Dobra koniec z tymi testami na dziś
Ale się u mnie gorąco zrobiło
Zaraz biorę się za obiadek bo mąż za dwie godziny wraca z pracy
No i się zastanawiam co by tu porobić. Hmm... Może do kina pojedziemy. Chociaż nie wiem czy coś grają u nas fajnego i czy w ogóle mam ochotę na kino. Najchętniej to bym zjadła coś grila!!! A właściwie wszystko z grila Kocham grila !!!Skierka, Namida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Namida wrote:Ślinę, ale pilnowałam żeby nie było bąbelków powietrza. I jednak trochę tej śliny musi być, bo inaczej nic nie zobaczysz. Ja plułam tak, aby cały okular był pokryty śliną i żeby ona pływała.
no nic zobaczę w kolejnym cyklu może się sprawdzi, a kiedy nakładasz slinę z rana ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW sumie różnie nakładałam, przeważnie po południu lub wieczorem. Zaraz po wstaniu może nie wyjść, bo ślina może być za gęsta. Zwykle robiłam tak, że coś jadłam, piłam, czekałam dwie godziny i wtedy dopiero testowałam. Robiłam tak, że np godzinę przed wyjściem z pracy już nic nie jadłam i nie piłam, wracałam do domu drugą godzinę i wtedy dopiero nakładałam ślinę. Czekała aż wyschnie sama i wtedy dopiero kręciłam
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Ciri a ja obstawiam,że owulke masz teraz Haha....serio Jutro na bank ładna tempka będzie!
Namida sporo osób jest zadowolonych z tego mikroskopu. Moja jedna kolezanka stosuje go jako metodę antykoncepcji i świetnie jej się sprawdza
Wiewiórka oby @ nie przyszła! Czekam z niecierpliwością do wtorku &&&&&&&&& -
nick nieaktualnyciri22 wrote:Jesli dzis to to bedzie nietrafiony miesiac
Skąd wiesz, a może właśnie to będzie to
Jeśli wczoraj było serduszkowanie to może armia spartan przetrwaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 12:14
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Namida wrote:W sumie różnie nakładałam, przeważnie po południu lub wieczorem. Zaraz po wstaniu może nie wyjść, bo ślina może być za gęsta. Zwykle robiłam tak, że coś jadłam, piłam, czekałam dwie godziny i wtedy dopiero testowałam. Robiłam tak, że np godzinę przed wyjściem z pracy już nic nie jadłam i nie piłam, wracałam do domu drugą godzinę i wtedy dopiero nakładałam ślinę. Czekała aż wyschnie sama i wtedy dopiero kręciłam
kolejny cykl też tak spróbuję jak Ty robiłaś... może i u mnie się sprawdzi wtedy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w tym cyklu miałam marny śluz, i to jeszcze taki biały, lepki, ledwo z domieszką rozciągliwego. I w ogóle to na papierze nie miałam go w ogóle, musiałam sobie go "wygrzebać" a jednak wystarczyło Nie piszę, żebyś się nastawiała czy nakręcała ale odrobina pozytywnego myślenia może naprawdę dużo dać, bo nadzieja zawsze jest...chyba mi hormony szczęścia buzują, bo mam ochotę Was wszystkie ukochać
Maxima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Zobaczymy.. Ja to sie w ogole na nic nie nastawiam. Tamten cykl zrobil mnie w chuja dajac mi plamienie i bol implantacyjny w 6dpo wiec teraz leje na to.
To ja będę mieć nadzieję za Ciebie, Ty się nie będziesz nastawiać a ja się będę nakręcaćPrimaSort lubi tę wiadomość
-
Dlatego drogie panie jak nie macie sluzu a chcecie dzidzie wspomozcie sie zelem. SKIERKA sie na zelowala tak, ze teraz za 9 m-cy bedzie miala malego zelowego misia Ja tez sie zelowalam zobaczymy
wiewiórka17, Skierka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CIRI tego sie nie oplaca temtego sie nie oplaca. Przestan biadolic i bierz sie do dzialania. Czasami jest ten sex i wtedy czasami dobrze miec pod reka zel. Z niczego nic nie bedzie. Siasc i narzekac to tylko w depresje wpadniesz co maja powiedziec te dziewczyny co sexsa sie caly czas i nie zachodza w ciaze. Toche wiecej wiary !
wiewiórka17 lubi tę wiadomość