X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiewiórka17 wrote:
    namida nakładasz ślinę czy śluz ?

Ślinę, ale pilnowałam żeby nie było bąbelków powietrza. I jednak trochę tej śliny musi być, bo inaczej nic nie zobaczysz. Ja plułam tak, aby cały okular był pokryty śliną i żeby ona pływała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka robiłam przed chwilą jeszcze jednej firmy jakiś firmy aptecznej najtańszy jaki był i też wyszedł cień drugiej kreseczki.
    Dobra koniec z tymi testami na dziś :P

Ale się u mnie gorąco zrobiło :D
    Zaraz biorę się za obiadek bo mąż za dwie godziny wraca z pracy :)
    No i się zastanawiam co by tu porobić. Hmm... Może do kina pojedziemy. Chociaż nie wiem czy coś grają u nas fajnego i czy w ogóle mam ochotę na kino. Najchętniej to bym zjadła coś grila!!! A właściwie wszystko z grila :P Kocham grila !!! <3 <3 <3

Skierka, Namida lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadaj do mnie, mój mąż też ma ochotę na grila i chyba coś będziemy kombinować :D

PrimaSort lubi tę wiadomość

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Ślinę, ale pilnowałam żeby nie było bąbelków powietrza. I jednak trochę tej śliny musi być, bo inaczej nic nie zobaczysz. Ja plułam tak, aby cały okular był pokryty śliną i żeby ona pływała.

no nic zobaczę w kolejnym cyklu może się sprawdzi, a kiedy nakładasz slinę z rana ?

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Wpadaj do mnie, mój mąż też ma ochotę na grila i chyba coś będziemy kombinować :D
    Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D czekaj założę coś luźnego i idę :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie różnie nakładałam, przeważnie po południu lub wieczorem. Zaraz po wstaniu może nie wyjść, bo ślina może być za gęsta. Zwykle robiłam tak, że coś jadłam, piłam, czekałam dwie godziny i wtedy dopiero testowałam. Robiłam tak, że np godzinę przed wyjściem z pracy już nic nie jadłam i nie piłam, wracałam do domu drugą godzinę i wtedy dopiero nakładałam ślinę. Czekała aż wyschnie sama i wtedy dopiero kręciłam

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    Ciri a ja obstawiam,że owulke masz teraz ;) Haha....serio :P Jutro na bank ładna tempka będzie!

Namida sporo osób jest zadowolonych z tego mikroskopu. Moja jedna kolezanka stosuje go jako metodę antykoncepcji i świetnie jej się sprawdza ;)

Wiewiórka oby @ nie przyszła! Czekam z niecierpliwością do wtorku ;) &&&&&&&&&
    Jesli dzis to to bedzie nietrafiony miesiac

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Jesli dzis to to bedzie nietrafiony miesiac

Skąd wiesz, a może właśnie to będzie to ;)
    Jeśli wczoraj było serduszkowanie to może armia spartan przetrwa :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 12:14

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    W sumie różnie nakładałam, przeważnie po południu lub wieczorem. Zaraz po wstaniu może nie wyjść, bo ślina może być za gęsta. Zwykle robiłam tak, że coś jadłam, piłam, czekałam dwie godziny i wtedy dopiero testowałam. Robiłam tak, że np godzinę przed wyjściem z pracy już nic nie jadłam i nie piłam, wracałam do domu drugą godzinę i wtedy dopiero nakładałam ślinę. Czekała aż wyschnie sama i wtedy dopiero kręciłam

kolejny cykl też tak spróbuję jak Ty robiłaś... może i u mnie się sprawdzi wtedy :)

iv098rib495v7vlg.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiewiórka17 wrote:
    kolejny cykl też tak spróbuję jak Ty robiłaś... może i u mnie się sprawdzi wtedy :)
    Kolejnego nie będzie :P Bo @ nie przyjdzie :P Tego Ci z całego serca życzę :)

Namida, wiewiórka17 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:

Dobrze gada, polać jej :D

wiewiórka17, PrimaSort lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Skąd wiesz, a może właśnie to będzie to ;)
    Jeśli wczoraj było serduszkowanie to może armia spartan przetrwa :D
    Bo ja sluzu w ogole niemam inie mialamwiec dlatego aleja mysle ze wczoraj wieczorem byla bo dzis nic juz nie boli

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:

byłabym wtedy happy :):):)

iv098rib495v7vlg.png

• Skierka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri głupoty piszesz :P Zobacz jak u mnie było. Plemniki potrzebują czasu,żeby dojść gdzie trzeba i nie giną od razu ;)

Maxima lubi tę wiadomość

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym cyklu miałam marny śluz, i to jeszcze taki biały, lepki, ledwo z domieszką rozciągliwego. I w ogóle to na papierze nie miałam go w ogóle, musiałam sobie go "wygrzebać" a jednak wystarczyło :) Nie piszę, żebyś się nastawiała czy nakręcała ale odrobina pozytywnego myślenia może naprawdę dużo dać, bo nadzieja zawsze jest...chyba mi hormony szczęścia buzują, bo mam ochotę Was wszystkie ukochać XD

Maxima lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy.. Ja to sie w ogole na nic nie nastawiam. Tamten cykl zrobil mnie w chuja dajac mi plamienie i bol implantacyjny w 6dpo wiec teraz leje na to.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Zobaczymy.. Ja to sie w ogole na nic nie nastawiam. Tamten cykl zrobil mnie w chuja dajac mi plamienie i bol implantacyjny w 6dpo wiec teraz leje na to.

To ja będę mieć nadzieję za Ciebie, Ty się nie będziesz nastawiać a ja się będę nakręcać :D

• Maxima Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego drogie panie jak nie macie sluzu a chcecie dzidzie wspomozcie sie zelem. SKIERKA sie na zelowala tak, ze teraz za 9 m-cy bedzie miala malego zelowego misia :D Ja tez sie zelowalam zobaczymy ;)

wiewiórka17, Skierka lubią tę wiadomość

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeby sie zelowac musi byc seks nie oplaca mis ie tyle kasy wydawac zeby tego nie zuzyc szczegolnie ze to tylko 3 miesiace po otworzeniu ma waznosc

• Maxima Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CIRI tego sie nie oplaca temtego sie nie oplaca. Przestan biadolic i bierz sie do dzialania. Czasami jest ten sex i wtedy czasami dobrze miec pod reka zel. Z niczego nic nie bedzie. Siasc i narzekac to tylko w depresje wpadniesz co maja powiedziec te dziewczyny co sexsa sie caly czas i nie zachodza w ciaze. Toche wiecej wiary !

wiewiórka17 lubi tę wiadomość

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
‹‹ 176 177 178 179 180 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ