Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA powiem Wam szczerze, że ja chyba nigdy nie mierzyłam tempki o tej samej godzinie (no najwięcej mierzyłam koło 10 bo do połowy maja miałam urlop, najpierw popołudniowe zmiany a później zmiany na 6) poprostu zmierzyłam na pierwszy raz a później sobie robiłam korektę, a na ovu zostawiałam wszędzie tą 7 bo mi się zmieniać nie chciało i jakoś się udało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co sie miało zmienić na wykresie:)? Przeciez temperatura zostanie taka jaką wpisalas:) chodzi o to, ze nie są tak miarodajne jak te spisane o tej samej porze:) Tylko proszę Was- nie piszcie " jak nie miarodajne skoro w ciąży jestem". Przeciez w ciąży jest sie od seksu a nie termometru.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 16:12
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Jusiak na moim wykresie widać idealnie jakie bez sensu jest mierzenie temperatury później niż zawsze To nie jest nasze widzi mi się, tylko naturalna kolej rzeczy. Im później mierzysz, tym wyższa jest temperatura. Uwierz wreszcie,że nikt tu nie chce Ci źle radzić, tylko wręcz chcemy pomóc.
Picja lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnyja to mierzę o jednej i tej samej porze. już się budzę jak automat zapisuje na tel i idę dalej spać
Dziś ten mój facet mnie tak rozbawił, że aż Wam opowiem wczoraj mu pokazywałam swój wykres i tak ogólnie mu tłumaczyłam o co chodzi i jak mniej więcej tu wszystko wygląda. On sobie czytał te objawy itd. Powiedziałam, kiedy mi owulke wyznaczyło. A on dziś do mnie tak - "jesteś w ciąży?" a ja do niego skąd mam to wiedzieć . A on "to nie możesz sobie testu zrobić? " Szybki to on jest nie ma cowiewiórka17, Picja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahahaha, no dla faceta wszystko jest proste :)zanim zaczęłam sie starać- też w sumie nie wiedziałam o tych wszystkich implantcjach. Zewsząd trąbili, że "nasz super test pokazuje ciażę już 2-3 dni po zapłodnieniu"
p.s. dziś wszem i wobec obwieszczam zaprzestanie starań Mój kochany Mężus dostał wymarzony kontrakt w Meksyku Wygląda na to, że od teraz temperaturę będe mierzyła antykoncepcyjnie;). Nie chce zostać tu sama na tak długo i w ciazy- moze podleczę PCOS. Mamy 3-4 miesiące szaleństwa- ale z antkoncepcjąWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 17:27
-
nick nieaktualnyNoo ja tez sie w tamtym cyklu wstawlam jak w zegarku do testu w tym olalam i mialm kilka temperatur zaburzonych przez alkohol i pozniejsze mierzenie to je w ogole wykasowalam bo wkurzaly mnie na wykresie ze takie wysokie skoku sa ktore nic nie oznaczaja.
Jusia jakbys poszla z czyms takim do lekarza zeby ustalic kiedy na monitoring to by Cie wysmial bo nic by nie mozna bylo z takiego wykresu wyczytac. -
nick nieaktualnyto by było takie fajne jak by tak szybko sprawdzać było można przy obiedzie też jak jadłam ogórka (konserwowego nie kiszonego) Mówi do mnie czy jestem w ciąży że jem ogórki. Sam mnie nakręca, a później jak przyjdzie @ to będę podwójnie rozczarowana i przez siebie i przez niego .
-
nick nieaktualnyCo do tych skoków to ja w tym cyklu miałam jakieś takie fanaberie ;/ ale mierzę o tej samej godz i tyle samo czasu. a nie wiem czemu mi tak świrowały. i np jak wypiłam piwo (te kobiece) to nie miałam żadnego skoku ni nic takiego akurat wtedy tylko akurat niższa była. ale to pewnie jakiś mocniejszy alkohol ma wpływ