X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po jednym piwie czy kieliszku wina nic nie mam ale jak wypije dwa wszystko jedno czy piwa xzy wina czy drinka to juz dwie kreski do gory

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze nic. Ja dzis nie jem nic poza sledziami, ani jednego pryszcza, piersi to wogóle nie czuję- a od kiedy mam miesiączke zawsze bolały co najmiej 10 dni przed okresem... Ja naprawde dziś nie zjadłam nic poza sledziami- pyszne są w kauflandzie. Takie na tym stoisku z tymi wszystkimi oliwkami na wagę. A ja nie lubiłam nigdy sledzi bo miałam zgage i odbijało mi sie cebulka potem. A dzis zjadłam chyba z 7. Mój mąż teraz pojechał na myjnie i zgadnijcie co kazałam mu kupić?

Hahaha ale by były jaja jakbym była w ciazy, akurat teraz jak ten Meksyk wypalił:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak jest z nerwami? Ja wczoraj miałam wręcz nerwicę i furię- może od tego spadek dziś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    To jeszcze nic. Ja dzis nie jem nic poza sledziami, ani jednego pryszcza, piersi to wogóle nie czuję- a od kiedy mam miesiączke zawsze bolały co najmiej 10 dni przed okresem... Ja naprawde dziś nie zjadłam nic poza sledziami- pyszne są w kauflandzie. Takie na tym stoisku z tymi wszystkimi oliwkami na wagę. A ja nie lubiłam nigdy sledzi bo miałam zgage i odbijało mi sie cebulka potem. A dzis zjadłam chyba z 7. Mój mąż teraz pojechał na myjnie i zgadnijcie co kazałam mu kupić?

Hahaha ale by były jaja jakbym była w ciazy, akurat teraz jak ten Meksyk wypalił:)
    Spoko ja mialam tak dwa cykle temu a nigdy doslownie nigdy sledzi nie jadlam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    a jak jest z nerwami? Ja wczoraj miałam wręcz nerwicę i furię- może od tego spadek dziś?
    Wiem ze wplywaja ale jak nie mam pojecia. Wiem ze po silnym stresie tez najpiej temperature olac... Ja mysle ze u mnie ta troszke wyzsza temperatura w piatek byla przez placz w nocy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ja śledzie lubię jak mam katar :P nie no żartuje:P chociaż czasem też mnie tak jakoś najdzie że szok na śledzie :D chociaż od wczoraj nie mam apetytu, ale u mnie to przez to, że miałam katar i wczoraj jeszcze gardło mnie bolało. teraz już i katar mam mniejszy, ale apetytu nadal nie mam .

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja apetytu nie mam od piatku ale to przez stres i nerwy... I pogode... Ale wlasnie wracam znad wody (tak wiem znow) i jade na pierogi z pieca. A w ogole opalilam sie tylko po jednej stronie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na szczęście nie mam żadnych tak aż stresów. chociaż za tydzień mam egzamin zawodowy ale jakoś się nie stresuję :P ja jak się nad morzem opaliłam to ładnie mi na brąz wzięło tylko tyle, że z czoła mi skóra zaczęła schodzić i zrobiłam sobie peeling no i niestety opalenizna twarzowa poszła w dal... :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mowie tylko o stresie zeiazanym z tym seksem i tym wszystkim tak to nie mam zadnych.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale jednak to jest jakiś stres. ja na szczęście przez takie coś nie przechodzę i poza tym u mnie nic ciekawego się nie dzieje.

• Skierka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja ja w tym cyklu od owulacji miałam straszne nerwy, ale tak ze 4 dni przed @ stałam się strasznie spokojna i mam to do dziś. Z synkiem było podobni. Ten brak pmsu to u mnie objaw ciąży ;) Niemniej jednak to wiem dopiero po pozytywnym teście :P

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka dobrze wiedzieć :D bo ja jeszcze strasznych nerw nie miałam i jeszcze nie krzyczałam na swojego narzeczonego :P chociaż jak zaszłam wcześniej w ciąże to miałam na przemian huśtawkę emocji . I to sama za sobą nie nadążałam .

Skierka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja raz mam pms raz nie bardziej chodze wkurzona na owulacje ;p

• Skierka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na owulację czilałt :D W ciąży skrajne nastroje owszem, ale jednak zupełnie inaczej niż przy pmsie :)

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to ogólnie jestem nerwus i łatwo mnie zdenerwować przez cały cykl :P ale tak już ponad tydzień przed @ to do mnie lepiej nie podchodzić więc coś czuję, że jeszcze kilka dni i lepiej będzie się nie zbliżać do mnie :D bo u mnie tak jest co cykl :P

Namida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypiłam 2 litry wody dzisiaj i sikam co 10 minut

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny tak siedze i teraz myśle.... a może ten mój termometr się zepsół i pokazuje od 6 dni po 37,0 :):). Ostatnio jak byłam w pierwszej ciąży to miałam straszne parcie na pęcherz w tych początkowych tygodniach i teraz też tak mam choć mało piję.... hmmmm... ciekawe

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to niestety mam cały cykl parcie na pęcherz bo staram się dużo pić . zresztą większość tych pierwszych objawów to u mnie jak w ciągu każdego cyklu się dzieje i to jeszcze przed owulacją :D chociaż nim się dowiedziałam że jestem w ciąży to straciłam apetyt na kawę w ogóle jakoś mi nie podchodziła, emocje mną rzucały na wszystkie strony i czasem mnie mdliło i kilka razy mi się w głowie zakręcilo. a później doszła mega ochota na zupy . no a później już nic. PUSTKA . ehh :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do tych 37 stopni może Ci się nie popsuł tylko masz do ilu miejsc po przecinku ? może na owulacyjnym raz byś miała 37,2 na drugi dzień 37,3 a tak masz ciągle 37,0 . Ale ja się nie znam .

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mierzę rtęciowym :) i od paru dni elektronicznym jedno miejsce po przecinku :)

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ