Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo jeszcze nic. Ja dzis nie jem nic poza sledziami, ani jednego pryszcza, piersi to wogóle nie czuję- a od kiedy mam miesiączke zawsze bolały co najmiej 10 dni przed okresem... Ja naprawde dziś nie zjadłam nic poza sledziami- pyszne są w kauflandzie. Takie na tym stoisku z tymi wszystkimi oliwkami na wagę. A ja nie lubiłam nigdy sledzi bo miałam zgage i odbijało mi sie cebulka potem. A dzis zjadłam chyba z 7. Mój mąż teraz pojechał na myjnie i zgadnijcie co kazałam mu kupić?
Hahaha ale by były jaja jakbym była w ciazy, akurat teraz jak ten Meksyk wypalił -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:To jeszcze nic. Ja dzis nie jem nic poza sledziami, ani jednego pryszcza, piersi to wogóle nie czuję- a od kiedy mam miesiączke zawsze bolały co najmiej 10 dni przed okresem... Ja naprawde dziś nie zjadłam nic poza sledziami- pyszne są w kauflandzie. Takie na tym stoisku z tymi wszystkimi oliwkami na wagę. A ja nie lubiłam nigdy sledzi bo miałam zgage i odbijało mi sie cebulka potem. A dzis zjadłam chyba z 7. Mój mąż teraz pojechał na myjnie i zgadnijcie co kazałam mu kupić?
Hahaha ale by były jaja jakbym była w ciazy, akurat teraz jak ten Meksyk wypalił -
nick nieaktualnyPicja wrote:a jak jest z nerwami? Ja wczoraj miałam wręcz nerwicę i furię- może od tego spadek dziś?
-
nick nieaktualnyhehe ja śledzie lubię jak mam katar nie no żartuje:P chociaż czasem też mnie tak jakoś najdzie że szok na śledzie chociaż od wczoraj nie mam apetytu, ale u mnie to przez to, że miałam katar i wczoraj jeszcze gardło mnie bolało. teraz już i katar mam mniejszy, ale apetytu nadal nie mam .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja na szczęście nie mam żadnych tak aż stresów. chociaż za tydzień mam egzamin zawodowy ale jakoś się nie stresuję ja jak się nad morzem opaliłam to ładnie mi na brąz wzięło tylko tyle, że z czoła mi skóra zaczęła schodzić i zrobiłam sobie peeling no i niestety opalenizna twarzowa poszła w dal...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Picja ja w tym cyklu od owulacji miałam straszne nerwy, ale tak ze 4 dni przed @ stałam się strasznie spokojna i mam to do dziś. Z synkiem było podobni. Ten brak pmsu to u mnie objaw ciąży Niemniej jednak to wiem dopiero po pozytywnym teścieNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnySkierka dobrze wiedzieć bo ja jeszcze strasznych nerw nie miałam i jeszcze nie krzyczałam na swojego narzeczonego chociaż jak zaszłam wcześniej w ciąże to miałam na przemian huśtawkę emocji . I to sama za sobą nie nadążałam .
Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja to ogólnie jestem nerwus i łatwo mnie zdenerwować przez cały cykl ale tak już ponad tydzień przed @ to do mnie lepiej nie podchodzić więc coś czuję, że jeszcze kilka dni i lepiej będzie się nie zbliżać do mnie bo u mnie tak jest co cykl
Namida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny tak siedze i teraz myśle.... a może ten mój termometr się zepsół i pokazuje od 6 dni po 37,0 . Ostatnio jak byłam w pierwszej ciąży to miałam straszne parcie na pęcherz w tych początkowych tygodniach i teraz też tak mam choć mało piję.... hmmmm... ciekawe
-
nick nieaktualnyja to niestety mam cały cykl parcie na pęcherz bo staram się dużo pić . zresztą większość tych pierwszych objawów to u mnie jak w ciągu każdego cyklu się dzieje i to jeszcze przed owulacją chociaż nim się dowiedziałam że jestem w ciąży to straciłam apetyt na kawę w ogóle jakoś mi nie podchodziła, emocje mną rzucały na wszystkie strony i czasem mnie mdliło i kilka razy mi się w głowie zakręcilo. a później doszła mega ochota na zupy . no a później już nic. PUSTKA . ehh
-
nick nieaktualny