X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja na szczescie nie testuje ;p
    ja tam też nie mam co testować, ale jednak trochę kawał czasu jest. wolałabym, żeby @ szybciej przychodziła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    powiem Wam dziewczyny, że od tego co się wcześniej udzielałam już mi się humor popsuł ;/ a myślałam, że dziś nic nie będzie wstanie mnie posmucić... A mianowicie chodzi o mojego eM. ;/ faceci to jednak są prymitywni .. zrobi co swoje i bayoo . Dziś niedziela (jedyny dzień wolny gdzie byśmy mogli spędzić trochę razem czasu). nie powiem bo ja byłam w szkole, no ale później byśmy mogli razem się poprzytulać albo coś. Jak pisałam z Wami wcześniej to on leżał i oglądał tv a ja z Wami pisalam, a później oznajmił że jedzie z szefem na ryby. i do tej pory go nie ma, a jak do niego napisałam to mi nawet nie łaska odpisać.. Niedziela minie a ja kolejny tydzień bede siedziec sama, bo co z tego ze on jest codziennie jak pozno wraca i wczesnie sie kladzie a rano jak wstaje to prawie na styk do pracy yhhh . płakać mi się chce :(
    Twoj chodzi z szefem moj z ojcem swojej bylej.... Nie wiem kto ma gorzej. Ale ja swojemu powiedzialam ze niedziele to jefyny dzien kiedy caly mozemy spedzic razem. Sie buntuje bo on z nim na nocki chce chodzic... Masakra

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh na prawdę z tymi facetami to gorzej niż z dziećmi, no ale fakt u Ciebie gorzej :/ jeszcze mnie tak jakby prawy jajnik strasznie ciągnie, że nie wiem jak mam siedzieć/leżeć :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mnie tez właśnie zaczął boleć i nie wiem co jest grane:(. Prima- trzymamy kciuki:)! Ciri- ja tez nie testuje:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja nie wiem co z tym jajnikiem moim bo tak nagle mnie zarwało i cały czas go czuję, raz słabiej raz tak strasznie mocno ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja czekam na @ albo do 16dni wyzszy temperatur ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a może Ty tak kłócisz się ze swoim, bo tam wiesz w środku coś owocuje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wcale nie będę testowac i tyle. Mam w nosie skoro i tak antykoncepcja od następnego cyklu

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Ciri a może Ty tak kłócisz się ze swoim, bo tam wiesz w środku coś owocuje ;)
    Ja jestem jeden max 2 dni po owulce wiec nic tam nie ma ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam ;p pomarzyc mozna ;) w końcu to nic nie kosztuje i nikt Cię w tym nie ogranicza... chociaż gdyby życie było jak w marzeniach... ehh mam doła i nie wiem co ze sobą mam zrobić ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa jestem czy w tym miesiacu beda jakies objawy ;p

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh ja czuję, że u mnie będą :) ale i tak skończy się na @

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musze przyznac ze w tamtym miesiacu mialam tylko jeden objaw subiektywny, bol piersi, a tak jeden obiektywny w 6dpo plamienia i bol jak implantacyjny

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w poprzednim cyklu nie miałam ani objawów na ciążę ani nie czułam jak @ się zbliżała .

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja jakos zawsze wiem ze @ przyjdzie i wcale nie jest mi smutno, i teraz tez mam takie przeczucie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no cóż czasem przeczucia mylą.. ale coś głupiego zaobserwowałam i mnie to rozbawiło jaka jestem błyskotliwa :D w tym i zeszłym cyklu jak Ovu wyznaczyło mi owulkę to miałam i mam tak teraz zaraz po owulacji z temperaturą : wzrost -> stoi w miejscu -> stoi w miejscu -> w dół -> w górę .

i obydwu cyklach miałam tak samo temp. tylko tyle, że inne wartosci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 21:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja dwa cykle prawie takie same ;p zobaczymy jaka jutro temperatura mam nadzieje ze jakos bardzo do gory bedzie....

I bola mnie ramiona.

• Maxima Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie rozpisalyscie.
    Ja za to mam ciazowe objawy spac mi sie ciagle che, piersi mnie bola najbardziej wieczorem sa duze i nabrzmiale.
    Mojemu mezowi tez wczoraj pokazywalam i tlumaczylam wykres.

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Ci, że rozbawiło mnie moje odkrycie ale zasmuciło mnie to, że się powtarza...

Od czego mogą boleć Cię ramiona? bo mnie tak nie bolą, żeby były z czymś tam powiązane..

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jeszcze z jeden cykl bede temperature mierzyc a potem to oleje.

‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ