Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:powiem Wam dziewczyny, że od tego co się wcześniej udzielałam już mi się humor popsuł ;/ a myślałam, że dziś nic nie będzie wstanie mnie posmucić... A mianowicie chodzi o mojego eM. ;/ faceci to jednak są prymitywni .. zrobi co swoje i bayoo . Dziś niedziela (jedyny dzień wolny gdzie byśmy mogli spędzić trochę razem czasu). nie powiem bo ja byłam w szkole, no ale później byśmy mogli razem się poprzytulać albo coś. Jak pisałam z Wami wcześniej to on leżał i oglądał tv a ja z Wami pisalam, a później oznajmił że jedzie z szefem na ryby. i do tej pory go nie ma, a jak do niego napisałam to mi nawet nie łaska odpisać.. Niedziela minie a ja kolejny tydzień bede siedziec sama, bo co z tego ze on jest codziennie jak pozno wraca i wczesnie sie kladzie a rano jak wstaje to prawie na styk do pracy yhhh . płakać mi się chce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno cóż czasem przeczucia mylą.. ale coś głupiego zaobserwowałam i mnie to rozbawiło jaka jestem błyskotliwa w tym i zeszłym cyklu jak Ovu wyznaczyło mi owulkę to miałam i mam tak teraz zaraz po owulacji z temperaturą : wzrost -> stoi w miejscu -> stoi w miejscu -> w dół -> w górę .
i obydwu cyklach miałam tak samo temp. tylko tyle, że inne wartosciWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 21:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny