X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja na szczescie nie testuje ;p
    ja tam też nie mam co testować, ale jednak trochę kawał czasu jest. wolałabym, żeby @ szybciej przychodziła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    powiem Wam dziewczyny, że od tego co się wcześniej udzielałam już mi się humor popsuł ;/ a myślałam, że dziś nic nie będzie wstanie mnie posmucić... A mianowicie chodzi o mojego eM. ;/ faceci to jednak są prymitywni .. zrobi co swoje i bayoo . Dziś niedziela (jedyny dzień wolny gdzie byśmy mogli spędzić trochę razem czasu). nie powiem bo ja byłam w szkole, no ale później byśmy mogli razem się poprzytulać albo coś. Jak pisałam z Wami wcześniej to on leżał i oglądał tv a ja z Wami pisalam, a później oznajmił że jedzie z szefem na ryby. i do tej pory go nie ma, a jak do niego napisałam to mi nawet nie łaska odpisać.. Niedziela minie a ja kolejny tydzień bede siedziec sama, bo co z tego ze on jest codziennie jak pozno wraca i wczesnie sie kladzie a rano jak wstaje to prawie na styk do pracy yhhh . płakać mi się chce :(
    Twoj chodzi z szefem moj z ojcem swojej bylej.... Nie wiem kto ma gorzej. Ale ja swojemu powiedzialam ze niedziele to jefyny dzien kiedy caly mozemy spedzic razem. Sie buntuje bo on z nim na nocki chce chodzic... Masakra

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh na prawdę z tymi facetami to gorzej niż z dziećmi, no ale fakt u Ciebie gorzej :/ jeszcze mnie tak jakby prawy jajnik strasznie ciągnie, że nie wiem jak mam siedzieć/leżeć :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mnie tez właśnie zaczął boleć i nie wiem co jest grane:(. Prima- trzymamy kciuki:)! Ciri- ja tez nie testuje:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja nie wiem co z tym jajnikiem moim bo tak nagle mnie zarwało i cały czas go czuję, raz słabiej raz tak strasznie mocno ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja czekam na @ albo do 16dni wyzszy temperatur ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a może Ty tak kłócisz się ze swoim, bo tam wiesz w środku coś owocuje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wcale nie będę testowac i tyle. Mam w nosie skoro i tak antykoncepcja od następnego cyklu

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Ciri a może Ty tak kłócisz się ze swoim, bo tam wiesz w środku coś owocuje ;)
    Ja jestem jeden max 2 dni po owulce wiec nic tam nie ma ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam ;p pomarzyc mozna ;) w końcu to nic nie kosztuje i nikt Cię w tym nie ogranicza... chociaż gdyby życie było jak w marzeniach... ehh mam doła i nie wiem co ze sobą mam zrobić ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa jestem czy w tym miesiacu beda jakies objawy ;p

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh ja czuję, że u mnie będą :) ale i tak skończy się na @

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musze przyznac ze w tamtym miesiacu mialam tylko jeden objaw subiektywny, bol piersi, a tak jeden obiektywny w 6dpo plamienia i bol jak implantacyjny

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w poprzednim cyklu nie miałam ani objawów na ciążę ani nie czułam jak @ się zbliżała .

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja jakos zawsze wiem ze @ przyjdzie i wcale nie jest mi smutno, i teraz tez mam takie przeczucie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no cóż czasem przeczucia mylą.. ale coś głupiego zaobserwowałam i mnie to rozbawiło jaka jestem błyskotliwa :D w tym i zeszłym cyklu jak Ovu wyznaczyło mi owulkę to miałam i mam tak teraz zaraz po owulacji z temperaturą : wzrost -> stoi w miejscu -> stoi w miejscu -> w dół -> w górę .

i obydwu cyklach miałam tak samo temp. tylko tyle, że inne wartosci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 21:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja dwa cykle prawie takie same ;p zobaczymy jaka jutro temperatura mam nadzieje ze jakos bardzo do gory bedzie....

I bola mnie ramiona.

• Maxima Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie rozpisalyscie.
    Ja za to mam ciazowe objawy spac mi sie ciagle che, piersi mnie bola najbardziej wieczorem sa duze i nabrzmiale.
    Mojemu mezowi tez wczoraj pokazywalam i tlumaczylam wykres.

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Ci, że rozbawiło mnie moje odkrycie ale zasmuciło mnie to, że się powtarza...

Od czego mogą boleć Cię ramiona? bo mnie tak nie bolą, żeby były z czymś tam powiązane..

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jeszcze z jeden cykl bede temperature mierzyc a potem to oleje.

‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ