X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik dzis popoludnii ale nie wie o ktorej. W sobote chyba miedzy 16 a 17 byly. Wiec mam nadzieje ze kolo 15 sie uda..

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Mam nadzieje.... Ale boje sie naprawde teraz sie boje..
    Nie dziwię się :) to naturalne. Ja prawie zemdlałam jak zrobiłam testt i wyszedł pozytyw :) nogi jak z waty miałam,hahaha
    Zaraz do Ciebie wszystko dotrze :)

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O,to akurat wstanę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotrzec dotarlo ale tak jak picja poki nie zobacze bety i termin @nie minie to bedzie stres...
    Ale 4 razy sprawdzakam czy to test owu przypadkiem nie jest ;D

• Marta29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihihi,a miałam się już kłaść spać ....coś mnie podkorciło żeby tu zajrzec...

• Marta29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz już wszystko będzie dobrze,Ciri :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i widzisz. A ja nie wiem czemu ten test zrobilam naprawde nie wiem. I jak zobaczylam dwie krechy to myslalam ze przewidzenia. To uczucie jest nie do opisania

Marta29 lubi tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach Ty.... :)
    Też spojrzałam na Twój wykres i mam wrażenie,że owu miałaś wcześniej niż Ci zaznaczyło. Nie sądzisz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po objawach to raczej nie. Bo mnie na owu mega brzuch boli jak na okres... A tak mialam w piatek i rano sobote czyli wtedy co owu zaznaczylo.Ale tego sie nigdy nie dowiemy ;D

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic,z bólem serca muszę się pożegnać....bo jak się nie prześpię teraz to umrę w nocy w pracy!!!!

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak,pewne sprawy na zawsze będą owiane nutką tajemnicy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dobrze. Choc moze lepiej zeby owulka byla wczesniej to dziecko nie z gwaltu a z fajnego seksu ktory on mi dal ;D raz w tym miesiacu ;)

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papapa ;D

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri,teraz to już nie ważne :)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Dotrzec dotarlo ale tak jak picja poki nie zobacze bety i termin @nie minie to bedzie stres...
    Ale 4 razy sprawdzakam czy to test owu przypadkiem nie jest ;D
    No, a ja do tej pory nie wiem kiedy termin miesiączki...Bo przez ostatni rok miałm cykle 50 dniowe. A te dwa ostatnie na luteinie dlatego krótkie. Teraz sobie wkreciłam, ze nic sie nie rozwija dlatego objawów brak ablace sutki to luteina i źle mi:( boje sie i panikuję:(

• Skierka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Jeszcze nie wierze. Mialam na 7 isc do pracy ale rano do laboratorium polece.kreski sa mega widoczne... Naprawde. Ale sie tego nie spodziewalam i siuski wylalam i nie moglam drugiego testu zrobic. Dopiero jak bete zobacze to chyba uwierze... Na razie szok... Zastanawialam sie czy przypadkiem owulacyjnego testu nie kupilam... Musialam 4 razy sprawdzic...

Aaaaaa i ja nic nie wiem? Foch!!!!!!

Nieskromnie powiem.....wiedziałam :P Ale się cieszę :D I powiem CI, że mój mąż wiedział co robi....nie kupił mi wczoraj kopert na paczkę. To był znak!!! :)

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ;D moze. Zobaczymy jak beta ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha poczekaj- my zamówiliśmy suplementy, herbatki testy owu i żele- 3 dni przed testem przyszły...otworzylśmy conceive...a teraz to chyba tylko do zadowalania męża będzie:P Wiec i Ciriżel się może przydac:P ona lubi tak gwałcic po nocach:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 11:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahahaah dobre. ;D ale to lepiej niech jakiejs innej dziewczynie posluzy jesli nie mnie ;D

‹‹ 248 249 250 251 252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ