X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik dzis popoludnii ale nie wie o ktorej. W sobote chyba miedzy 16 a 17 byly. Wiec mam nadzieje ze kolo 15 sie uda..

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Mam nadzieje.... Ale boje sie naprawde teraz sie boje..
    Nie dziwię się :) to naturalne. Ja prawie zemdlałam jak zrobiłam testt i wyszedł pozytyw :) nogi jak z waty miałam,hahaha
    Zaraz do Ciebie wszystko dotrze :)

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O,to akurat wstanę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotrzec dotarlo ale tak jak picja poki nie zobacze bety i termin @nie minie to bedzie stres...
    Ale 4 razy sprawdzakam czy to test owu przypadkiem nie jest ;D

• Marta29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihihi,a miałam się już kłaść spać ....coś mnie podkorciło żeby tu zajrzec...

• Marta29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz już wszystko będzie dobrze,Ciri :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i widzisz. A ja nie wiem czemu ten test zrobilam naprawde nie wiem. I jak zobaczylam dwie krechy to myslalam ze przewidzenia. To uczucie jest nie do opisania

Marta29 lubi tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach Ty.... :)
    Też spojrzałam na Twój wykres i mam wrażenie,że owu miałaś wcześniej niż Ci zaznaczyło. Nie sądzisz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po objawach to raczej nie. Bo mnie na owu mega brzuch boli jak na okres... A tak mialam w piatek i rano sobote czyli wtedy co owu zaznaczylo.Ale tego sie nigdy nie dowiemy ;D

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic,z bólem serca muszę się pożegnać....bo jak się nie prześpię teraz to umrę w nocy w pracy!!!!

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak,pewne sprawy na zawsze będą owiane nutką tajemnicy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dobrze. Choc moze lepiej zeby owulka byla wczesniej to dziecko nie z gwaltu a z fajnego seksu ktory on mi dal ;D raz w tym miesiacu ;)

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papapa ;D

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri,teraz to już nie ważne :)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Dotrzec dotarlo ale tak jak picja poki nie zobacze bety i termin @nie minie to bedzie stres...
    Ale 4 razy sprawdzakam czy to test owu przypadkiem nie jest ;D
    No, a ja do tej pory nie wiem kiedy termin miesiączki...Bo przez ostatni rok miałm cykle 50 dniowe. A te dwa ostatnie na luteinie dlatego krótkie. Teraz sobie wkreciłam, ze nic sie nie rozwija dlatego objawów brak ablace sutki to luteina i źle mi:( boje sie i panikuję:(

• Skierka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Jeszcze nie wierze. Mialam na 7 isc do pracy ale rano do laboratorium polece.kreski sa mega widoczne... Naprawde. Ale sie tego nie spodziewalam i siuski wylalam i nie moglam drugiego testu zrobic. Dopiero jak bete zobacze to chyba uwierze... Na razie szok... Zastanawialam sie czy przypadkiem owulacyjnego testu nie kupilam... Musialam 4 razy sprawdzic...

Aaaaaa i ja nic nie wiem? Foch!!!!!!

Nieskromnie powiem.....wiedziałam :P Ale się cieszę :D I powiem CI, że mój mąż wiedział co robi....nie kupił mi wczoraj kopert na paczkę. To był znak!!! :)

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ;D moze. Zobaczymy jak beta ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha poczekaj- my zamówiliśmy suplementy, herbatki testy owu i żele- 3 dni przed testem przyszły...otworzylśmy conceive...a teraz to chyba tylko do zadowalania męża będzie:P Wiec i Ciriżel się może przydac:P ona lubi tak gwałcic po nocach:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 11:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahahaah dobre. ;D ale to lepiej niech jakiejs innej dziewczynie posluzy jesli nie mnie ;D

‹‹ 248 249 250 251 252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ