X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa, to zrób tak, jak piszesz. Progesteron i tę prolaktynę. Ewentualnie jakby to wyszło słabo, to walcz u gina o resztę badań :)

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo kochane znoknelam na godzine i jak sie rozpisalyscie ;D dobra jajniki mniej mnie bola. Jestem ciekawa czy okres przyjdzie tak jak powinien czy zawita wczesniej czy pozniej czy w ogole nie zawita.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test robilas? Dzień dobry

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak... Pozytyw i to taki fest.

• Liskova Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, Ciri, super! Chociaż jakoś radości nie widzę? :>

Picja, ja tam bym się umówiła, ale jestem niecierpliwa :)
    Dla mnie było ważne, że usłyszałam, że jest pęcherzyk, wielkość prawidłowa, dobrze umiejscowiony, nie ma krwiaków, kosmówka w porządku. Kolejna wizyta była za 3 tygodnie i usłyszałam serduszko. Wg USG to był 7t 4d, wg OM 8t 3d.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie wierze. Mialam na 7 isc do pracy ale rano do laboratorium polece.kreski sa mega widoczne... Naprawde. Ale sie tego nie spodziewalam i siuski wylalam i nie moglam drugiego testu zrobic. Dopiero jak bete zobacze to chyba uwierze... Na razie szok... Zastanawialam sie czy przypadkiem owulacyjnego testu nie kupilam... Musialam 4 razy sprawdzic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sprawdzalam:) a mówiłam ze rossmannowe testy są zarabiste:)! Hahahaha super! Trzymam kciuki mocno mocno!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    Wow, Ciri, super! Chociaż jakoś radości nie widzę? :>

Picja, ja tam bym się umówiła, ale jestem niecierpliwa :)
    Dla mnie było ważne, że usłyszałam, że jest pęcherzyk, wielkość prawidłowa, dobrze umiejscowiony, nie ma krwiaków, kosmówka w porządku. Kolejna wizyta była za 3 tygodnie i usłyszałam serduszko. Wg USG to był 7t 4d, wg OM 8t 3d.
    Masz racje. Ale wytrzymam. Choc korci mnie niesamowicie!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo rosmanowski wyszedl ;p i naprawde gruba kreska a 25 to jest... Wiec tylko mam nadzieje ze nie torbiel.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak cos jak nic sie nie bedzie dziac pierwsza wizyta u gina 10sierpnia

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chociaż zadzwon. Może będzie chcial Ci dać zapobiegawczo luteine zeby sie lepiej wroslo i zapibiegalo poronieniu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy. Na razie nie wierze i nie dociera do mnie. Najpierw dwie bety potem bede sie cieszyc

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) ciesz sie. Pamiętaj ze kiedys nasze celem byly po prostu te śliczne kreski, zanim jeszcze zaczelam czytac o tych betach, samoistnych poronieniach i torbielach. Ciesz sie:) mówisz swojemu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 06:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz powiedzialam bo myslalam ze mam przewidzdnia. Ale powiedzial ze jeszcze na bete poczekamy bo dwie kreski juz byly(ale mega blade wtedy)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No:) to daj znac jak beta:)

• Maxima Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie rozpisalyscie.

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dzis dzien ojca ;D MUSI BYC DOBRZE ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ciri to mu dalas prezent:) zasluzyl ;)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie nie. Bo to dziecko z gwaltu ;p ale co tam. Bedzie musial teraz odrobic ;D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nono Ciri trzymam kciuki i przesyłam buziaczki.

Wypróbowałam metodę pisania listu ( napisałam e-mail) z wszystkim co mi nie pasowało.
    I dziś ranko wstał wcześniej bo miał coś sobie przgotować do pracy sniadanko kawka i taki czuły był milutkie słówka tak jak było wcześniej <w euforii>>

W piątek kolejne USG ale szanse małe że coś urośnie :/ ale gin powiedział że jak nic nie będzie to w przyszlym cyklu zaczynamy stymulacje owulacji.

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 246 247 248 249 250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ