Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wow, Ciri, super! Chociaż jakoś radości nie widzę? :>
Picja, ja tam bym się umówiła, ale jestem niecierpliwa
Dla mnie było ważne, że usłyszałam, że jest pęcherzyk, wielkość prawidłowa, dobrze umiejscowiony, nie ma krwiaków, kosmówka w porządku. Kolejna wizyta była za 3 tygodnie i usłyszałam serduszko. Wg USG to był 7t 4d, wg OM 8t 3d. -
nick nieaktualnyJeszcze nie wierze. Mialam na 7 isc do pracy ale rano do laboratorium polece.kreski sa mega widoczne... Naprawde. Ale sie tego nie spodziewalam i siuski wylalam i nie moglam drugiego testu zrobic. Dopiero jak bete zobacze to chyba uwierze... Na razie szok... Zastanawialam sie czy przypadkiem owulacyjnego testu nie kupilam... Musialam 4 razy sprawdzic...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:Wow, Ciri, super! Chociaż jakoś radości nie widzę? :>
Picja, ja tam bym się umówiła, ale jestem niecierpliwa
Dla mnie było ważne, że usłyszałam, że jest pęcherzyk, wielkość prawidłowa, dobrze umiejscowiony, nie ma krwiaków, kosmówka w porządku. Kolejna wizyta była za 3 tygodnie i usłyszałam serduszko. Wg USG to był 7t 4d, wg OM 8t 3d. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciesz sie. Pamiętaj ze kiedys nasze celem byly po prostu te śliczne kreski, zanim jeszcze zaczelam czytac o tych betach, samoistnych poronieniach i torbielach. Ciesz sie:) mówisz swojemu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 06:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nono Ciri trzymam kciuki i przesyłam buziaczki.
Wypróbowałam metodę pisania listu ( napisałam e-mail) z wszystkim co mi nie pasowało.
I dziś ranko wstał wcześniej bo miał coś sobie przgotować do pracy sniadanko kawka i taki czuły był milutkie słówka tak jak było wcześniej <w euforii>>
W piątek kolejne USG ale szanse małe że coś urośnie ale gin powiedział że jak nic nie będzie to w przyszlym cyklu zaczynamy stymulacje owulacji.