Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywidzisz:) teraz będziesz czekać nabetę, ptem na serduszko i usg, potem az minie 12 tydzień, potem drugi ważny pułap- tydzień 20- potem jak wyjdzie usg połówkowe, potem przezierność karkowa i inne badania. potem czy starczy Wam pieniędzy:) potem czy zdazysz do szpitala, potem jaki będzie poród, potem pneumokoki, kolki i pierwsze ząbkowanie w nocy...potem pierwszy dzien w przedszkolu, perwsza dyskoteka i ferie bez mamy. Potem pierwsza miłośc, pierwszy raz i ani sie obejrzysz zdasz sobie sprawe, że całe życie sie o cos drży...gdy ma się juz o kogo:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny przepraszam za swoją nieobecność, ale w niedzielę i poniedziałek miałam egzamin zawodowy i tak czasu nie miałam. dziś zaczynamy remont pokoju z moim eM. i też będę trochę mniej aktywna więc musicie mi to jakoś wybaczyć :*
Ciri trzymam kciuki za bete
jeszcze nie czytałam więc nie wiem co tam u Was kochane, ale w wolniejszej chwili postaram się Was jakoś nadrobić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Noo i widzisz. A ja nie wiem czemu ten test zrobilam naprawde nie wiem. I jak zobaczylam dwie krechy to myslalam ze przewidzenia. To uczucie jest nie do opisania
Jak nie wiesz, jak nie wiesz? Albo z ciekawości albo żebyśmy Ci dały spokój i nie truły byś test zrobiła:D
Gratulacje maleńka, jednak czerwiec jest mega zajebistym miesiącem ^^
Obyś rosła, jak na drożdzach -
nick nieaktualnyciri22 wrote:Trzymaj i nie puszczaj. Ty tez testuj niebawem
Noo i niech egzaminu pojda pomuslie
Jak do jutra nie przyjdzie @ to zatestuje chociaż jutro powinnam dostać, a dziś jakieś plamienia. Ale na chwilę obecną jest cisza przed burzą, zapewne. -
nick nieaktualny