X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w domu byki,skorpiony,Koziorożec i Waga....skład wybuchowy :D

ciri22 lubi tę wiadomość

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa to tez rybki beda ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha! Skierka, no i sa bóle miesiączkowe:) ale tylko jak wstane i stoje lub chodze, jak siedzę i leże to nic

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Dobra a poczatek marca to co bedzie?
    wiosna Ciri, wiosna:D

• Skierka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    ha! Skierka, no i sa bóle miesiączkowe:) ale tylko jak wstane i stoje lub chodze, jak siedzę i leże to nic

Hehe...uspokojona?

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    U mnie w domu byki,skorpiony,Koziorożec i Waga....skład wybuchowy :D
    a biedna waga patrzyła z boku na ten cały wicher spokojnie.az ty nagle CISZAAAAA

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    Hehe...uspokojona?
    no nie wiem, dlaczego tylko jak wstane?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja nie marudz ;p ciekawe czy tez taka bede ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już byłas..."nie zrobie testu! nie zrobię testu!" :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i zrobilam sama nie wiem czemu... Chyba ten dzien ojca... W sumie uswiadomilam sobie to juz po sikancu.

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzisz:) teraz będziesz czekać nabetę, ptem na serduszko i usg, potem az minie 12 tydzień, potem drugi ważny pułap- tydzień 20- potem jak wyjdzie usg połówkowe, potem przezierność karkowa i inne badania. potem czy starczy Wam pieniędzy:) potem czy zdazysz do szpitala, potem jaki będzie poród, potem pneumokoki, kolki i pierwsze ząbkowanie w nocy...potem pierwszy dzien w przedszkolu, perwsza dyskoteka i ferie bez mamy. Potem pierwsza miłośc, pierwszy raz i ani sie obejrzysz zdasz sobie sprawe, że całe życie sie o cos drży...gdy ma się juz o kogo:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo tak bedzie. Ale czas bedzie szybciej mijal od punktu do punktu... Dobra na razie chce bete i bede swietowac dzien ojca jesli dodatnia. Moj do mnie juz dwa razy pisal kiedy wyniki ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrz jak sie rozruszał, jeszcze ze szczescia będzie seks:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo mam nadzieje. Cala noc mnie peniskiem smyral ;p ale ja wielce obrazona damulka ledwo go tulilam od piatku. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ;) przepraszam za swoją nieobecność, ale w niedzielę i poniedziałek miałam egzamin zawodowy :) i tak czasu nie miałam. dziś zaczynamy remont pokoju z moim eM. i też będę trochę mniej aktywna więc musicie mi to jakoś wybaczyć :*

Ciri trzymam kciuki za bete <3

jeszcze nie czytałam więc nie wiem co tam u Was kochane, ale w wolniejszej chwili postaram się Was jakoś nadrobić ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj i nie puszczaj. Ty tez testuj niebawem ;D

Noo i niech egzaminu pojda pomuslie ;)

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri tylko dajcie sie małeu porzadnie zagnieździć:) a mój to się tak wystraszył że się tylko sam nadstawia a boimi cokolwiek zrobic:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo i widzisz. A ja nie wiem czemu ten test zrobilam naprawde nie wiem. I jak zobaczylam dwie krechy to myslalam ze przewidzenia. To uczucie jest nie do opisania

Jak nie wiesz, jak nie wiesz? Albo z ciekawości albo żebyśmy Ci dały spokój i nie truły byś test zrobiła:D
    Gratulacje maleńka, jednak czerwiec jest mega zajebistym miesiącem ^^
    Obyś rosła, jak na drożdzach :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Trzymaj i nie puszczaj. Ty tez testuj niebawem ;D

Noo i niech egzaminu pojda pomuslie ;)
    Teorie zdałam bo sprawdzałam odpowiedzi w internecie :) praktyke raczej też bo łatwe było (ale wyniki 29 -go sierpnia) .

Jak do jutra nie przyjdzie @ to zatestuje :) chociaż jutro powinnam dostać, a dziś jakieś plamienia. Ale na chwilę obecną jest cisza przed burzą, zapewne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida masz racje. Mialam was po prostu Dosc ;D

Picja jak taki tescior to i beta chyba powinna byc wysoka a jak wysoka to na pewno dobrze sie juz wgryzl ;P

‹‹ 250 251 252 253 254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ