Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta29 wrote:O,Skierko
Powiedz mi kochana cosik....
Ty tu ,w UK,normalnie poprosiłaś o zrobienie bety czy to jakiś standard jest? Jak wyglądały te pierwsze badania(o ile były w ogóle).
Tu kochana nie ma pierwszych badań Jak chcesz, to prywatnie (ja mam u siebie klinikę i wszystko tam robią). Umawiasz się z położna ok 8tc, zakłada Ci kartę i ona Cię prowadzi. Ok 13tc masz I usg (to genetyczne) i drugie połówkowe ok 20 tc. Ale spokojnie, jak trzeba, to robią więcej, a położne tutaj mają niesamowitą wiedzę. Badania z krwi robią ok 10 tc, i potem jakoś są jeszcze dwa pakiety badań. Potwierdzeniem ciąży jest test....Ja tam nic do ich opieki nie mamNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skierka wrote:Tu kochana nie ma pierwszych badań Jak chcesz, to prywatnie (ja mam u siebie klinikę i wszystko tam robią). Umawiasz się z położna ok 8tc, zakłada Ci kartę i ona Cię prowadzi. Ok 13tc masz I usg (to genetyczne) i drugie połówkowe ok 20 tc. Ale spokojnie, jak trzeba, to robią więcej, a położne tutaj mają niesamowitą wiedzę. Badania z krwi robią ok 10 tc, i potem jakoś są jeszcze dwa pakiety badań. Potwierdzeniem ciąży jest test....Ja tam nic do ich opieki nie mam
Skierka lubi tę wiadomość
-
Picja wrote:Skierka. Może to i lepiej? Niż te wszystkie bety:)
Wiesz kochana, ja własnie tak uważam. Nic mi po przyroście bety, kiedy załóżmy progesteron niski. Albo co z tego,że będę bete sprawdzać, jak to nie pomoze gdy źle się dzieje...do tego można przywyknąć. Fakt, jest opieka prywatna. U mnie w najlepszej klinice jedyne 3000f i masz wszystko łącznie z testami Nifty itdNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnyNie zle... Noo ja tez teraz tylko bete po potwierdzenie bo za to u nas testu nie uznaja za potwierdzenie ciazy. Ale masz racje co ma byc to bedzie
Dlatego ja dopiero 10 sierpnia na wizyte.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 16:41
Skierka, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja tam o komplikacjach nie czytam u mnie w rodzinie nigdy zadnych nie bylo
musze tylko uwazac juz przy porodzie musza pamietac ze u mnie moze wystapic konflikt serologiczny i tyle
I prawidłowo jak już potwierdzisz betę, to kichaj na mój wykres bo jakiś taki do dupy znowu jest