Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ale weźcie pod uwagę,że w Pl te wszystkie wizyty co 2-3 tygodnie, to tylko prywatnie. Lekarze z NFZ nie są tak hojni. Czytam, że dziewczyny płacą za badania po 300 zł, za prenatalne 350, usg genetyczne 250, wizyty do tego i macie niezłą sumkę za 9 miesięcy. Pod tym względem uk wypada bardzo dobrze. Ja nie płacę za nic i mam luksus. Nie potrzeba mi więcej. Jak chcę, to te 3000f jest jak 3000zł w Pl....dużo? Myślicie że prywatne prowadzenie ciąży w Pl to mniej?
Wiem ile płaciłam za wszystko j ak w I ciąży wróciłam w 4 miesiącu do Pl...tu nie ma co porównywać
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnyNoo niby tak, ale tak naprawde zalezy od lekarza i przychodni, moj mi daje na wszystko skierowania, nawet raz na bete dostalam i na wizyte ide pod drzwi i wchodze nie musze czekac wiec ja mam naprawde mega
mOja przychodnia jest prywatna ale ma podpisana umowe z NFZ i naprawde jestem zadowolona.
Wlasnie na stronie diagnostyki zobaczylam ze TSH mialam dwa razy robione, raz ostatnio a wczesniej w 2013 roku. I tez bylo powyzej 2. -
nick nieaktualny
-
Ciri no nie sądzę, by nawet u Ciebie wszystkim genetyczne za darmo robili i wizyty były co 2-3 tygodnie. Ale może ok. Są wyjątki. Tylko jak ktoś mi współczuje, to mnie trafia, bo pojęcia ludzie nie mają jak jest u nas kochanaNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
No i u mnie też są wyjątki. Np ja
Mam usg tyle w ciąży,że głowa mała. Tylko nie na początku
A zresztą sama nie wiem, bo z synkiem miałam już w 8tc, więc może i teraz mi zrobią wcześniej
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny