Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobra laski chce ustawic suwaczek.wg ostatniej miesiaczki to za duzo tygodni wyjdzie to co od owu odliczyc 14 dni i tak wpisac? bo ja to pozno ta owulacje mam..
U takiej co ma krotsze cykle to by bylo 3tygodnie i 3 dni...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 20:07
-
Picja wrote:To zalezy czy masz nadwagę. Jesli tak to tkanka tluszczowa zwłaszcza na brzuchu wydziela androgeny i powoduje rozchwianie hormonów. 10% wagi jesli masz nadwagę.jesli nie to ograniczyc węglowodany...wiesz evi mam kilka fajnych ksi a zek dla starających sie. Mogę podeslac jesli chcesz. Ja juz przeczytałam od deski do deski:)
chętnie skorzystam.
Nie mam nadwagi. wiec 10% weglowodanów musze zredukować.
-
ciri22 wrote:Dobra laski chce ustawic suwaczek.wg ostatniej miesiaczki to za duzo tygodni wyjdzie to co od owu odliczyc 14 dni i tak wpisac? bo ja to pozno ta owulacje mam..
U takiej co ma krotsze cykle to by bylo 3tygodnie i 3 dni...
Tak, dokładnieNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
CIRI co mąż na to ?
Ja będę następnaChciałabym. Juz niedługo wakacje a mi wychodzi owu.akurat w tym czasie. Fajnie by było gdybym w wakacje tak zaskoczyła. Wrócę do domu o będę miała dla Was nowinki. Byłoby fajnie. Dobrze, że chociaż pomarzyć można.
SKIERKA ile przed sie zelowalas. Pisze 15 min . przed.wiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Noo na fioletowej mi wyliczylo ze mam 4tydzien 4 dzien ale to od miesiaczki a ja mam pierwsza faze dluga wiec wyszlo mi ze 3 tygodnie i 3 dni
Mi tam liczy od owulacjiNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Maxima wrote:CIRI co mąż na to ?
Ja będę następnaChciałabym. Juz niedługo wakacje a mi wychodzi owu.akurat w tym czasie. Fajnie by było gdybym w wakacje tak zaskoczyła. Wrócę do domu o będę miała dla Was nowinki. Byłoby fajnie. Dobrze, że chociaż pomarzyć można.
SKIERKA ile przed sie zelowalas. Pisze 15 min . przed.
Szczerze? To z 3 minutyKochana, wiem,że się tam spotkamy
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaxima wrote:CIRI co mąż na to ?
SKIERKA ile przed sie zelowalas. Pisze 15 min . przed.
Wakacje sa Maxima Twoje zawsze tak najlepiejMOje jest z GWALTU
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny