Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:i to był ten szczęśliwy cykl?
Test owulacyjny allegrowy wyszedl we wczesniejszym cyklu pozytywny 22dc o 22 ale juz nastpnego dnia rano byl negatyw. -
nick nieaktualnydzień dobry
są jeszcze rossmanowe testy ovu, też facelle i troche tańsze niz apteczne
całą noc śniło mi się, że mam okres.
o 4 się obudziłam i nie mogłam spać, wstałam do wc, oczywiście nic nie ruszyło więc nasikałam na test i negatywnyjakoś tak sie mimo wszystko rozczarowałam...
chociaż @ dalej się nie rozkręca... a to juz 32dc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIvy wrote:dzień dobry
o 4 się obudziłam i nie mogłam spać, wstałam do wc, oczywiście nic nie ruszyło więc nasikałam na test i negatywnyjakoś tak sie mimo wszystko rozczarowałam...
chociaż @ dalej się nie rozkręca... a to juz 32dc -
nick nieaktualnyIvy wrote:dzień dobry
chociaż @ dalej się nie rozkręca... a to juz 32dc
mi od kilku dni ciąża i dzieci się śnią...masakra jakaś niby nastawienie jest inne - lepsze jak z 2-3 mies temu ale nadal za dużo o tym myślę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie testy z allegro sprawdzają się super
jedynie mikroskop owulacyjny coś nie chce mi nic pokazać,nie wiem czy daje za mało czy za dużo śliny...potrzebuje chyba jeszcze większej wprawy a stosuje go dopiero drugi cykl
ciri22 lubi tę wiadomość
-
wiewiórka17 wrote:U mnie testy z allegro sprawdzają się super
jedynie mikroskop owulacyjny coś nie chce mi nic pokazać,nie wiem czy daje za mało czy za dużo śliny...potrzebuje chyba jeszcze większej wprawy a stosuje go dopiero drugi cykl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny