X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i to był ten szczęśliwy cykl?

• olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi zazwyczaj dwa dni wychodzily pozytywne

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    i to był ten szczęśliwy cykl?
    Noe. Szczesliwy byl dopiero kolejny. W tym mi wychodzily pozytywne testy owu mowie przez 2 dni na pewno a stawiam ze i dluzej mogly.... Ale dalej nie sprawdzalam.
    Test owulacyjny allegrowy wyszedl we wczesniejszym cyklu pozytywny 22dc o 22 ale juz nastpnego dnia rano byl negatyw.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)
    są jeszcze rossmanowe testy ovu, też facelle i troche tańsze niz apteczne ;)

całą noc śniło mi się, że mam okres.
    o 4 się obudziłam i nie mogłam spać, wstałam do wc, oczywiście nic nie ruszyło więc nasikałam na test i negatywny :/ jakoś tak sie mimo wszystko rozczarowałam...
    chociaż @ dalej się nie rozkręca... a to juz 32dc

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    mi zazwyczaj dwa dni wychodzily pozytywne
    Ale allegrowe?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivy wrote:

o 4 się obudziłam i nie mogłam spać, wstałam do wc, oczywiście nic nie ruszyło więc nasikałam na test i negatywny :/ jakoś tak sie mimo wszystko rozczarowałam...
    Ale te ostatnio patrzylam to 19zl kosztowaly a ja kupowalam w aptece za 15 czy 14zl. Niby 5 zlotych ale jest roznica

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivy wrote:

mi od kilku dni ciąża i dzieci się śnią...masakra jakaś niby nastawienie jest inne - lepsze jak z 2-3 mies temu ale nadal za dużo o tym myślę

• olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ale allegrowe?
    tak

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie troszke tak....

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    tak
    To moze rzeczywiscie tez cos w kierunku pco albo nie pekajacych pecherzykow....

• olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie,cos jest nie halo,znalazlam uzywke 2 miesieczna mikroskopu,moze ja kupie i wtedy sie zobaczy razem z testami i obserwacja sluzu oco kaman

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze da rade ogarnac ;D

olencja lubi tę wiadomość

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie testy z allegro sprawdzają się super :) jedynie mikroskop owulacyjny coś nie chce mi nic pokazać,nie wiem czy daje za mało czy za dużo śliny...potrzebuje chyba jeszcze większej wprawy a stosuje go dopiero drugi cykl

ciri22 lubi tę wiadomość

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiewiórka17 wrote:
    U mnie testy z allegro sprawdzają się super :) jedynie mikroskop owulacyjny coś nie chce mi nic pokazać,nie wiem czy daje za mało czy za dużo śliny...potrzebuje chyba jeszcze większej wprawy a stosuje go dopiero drugi cykl
    a testy wychodza Ci pojedyncze pozytywne czy kilka w ciagu cyklu?

u5cvp2.png
  • wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeważnie przez dwa dni pod rząd.ale robie od 13 dnia cyklu do pozytywnego testu bo po poronieniu wydłużyly mi się cykle i nie wiedziałam kiedy się ovu spodziewać

iv098rib495v7vlg.png

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olencja a kiedy się @ spodziewasz?

iv098rib495v7vlg.png

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Marta ;*

Marta29 lubi tę wiadomość

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Marta.dopiero wstałas ? :)

iv098rib495v7vlg.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Marta :)

‹‹ 329 330 331 332 333 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ