Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Dziewczyny to wiem ze maja kilka razy w cyklu pozytywne testy przy pco...
-
nick nieaktualnywiewiórka17 wrote:U mnie testy z allegro sprawdzają się super
jedynie mikroskop owulacyjny coś nie chce mi nic pokazać,nie wiem czy daje za mało czy za dużo śliny...potrzebuje chyba jeszcze większej wprawy a stosuje go dopiero drugi cykl
-
nick nieaktualnyPicja wrote:No własnie to tez mnie zastanawia...ja mam cały syndrom pcos- z pco, hormonami, obrazem klinicznym i objawami....i NIGDY w jednym cyklu nie wyszły mi dwa razy testy owu.A robie je od niemal półtora roku...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo miałam zaznaczone, ze ciążowe, na L4 musi być wpisane B, na jednym i na drugim miałam B.
A ja siedzę w domu bo wczoraj byłam na basenie z sąsiadami. (takimi odkrytymi, co można się jeszcze na trawce rozwalić). Popływałam sobie pięknie w basenach, chwilę pospacerowałam, wszamałam zapiekankę i schowałam się w cień. Tak się zjarałam, ze ledwo na plecach mogłam spaćciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarta29 wrote:Wracam do żywych i oficjalnie zaczynam weekend
poranna kawka już się parzymatkooooo....ja mogę nie zjeść a kawę wypić muszę!
Ja też tak mam, nie wyobrażam sobie dnia bez kawy i wcale w ciąży mnie od niej nie odrzuciło. Fakt, że nie piję jej tak jak wcześniej ale filiżankę do max jednego kubka muszę wychlaćMarta29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolencja wrote:ja pilam 2-3 ale kazda kawa podnosi kortyzol i spowalnia ruch rzesek w jajowodach wiec wolalam odstawic
Mi na szczęście nic nie spowolniłaa na studiach potrafiłam pić 5-6 nawet 10 rozpuszczalnych kaw dziennie, czasem nic oprócz tego w ciągu dnia. Później się na parzoną przerzuciłam ale i tak sporo piłam. Wiem, że wszystko z umiarem ale gdybym tak wierzyła, że szkodzi to, tamto, tego nie pij, tego nie jedz, a to odstaw to chyba bym samym powietrzem musiała żyć, żeby w tą ciążę zajść. A mój facet to by w ogóle zwariował
ciri22, Marta29 lubią tę wiadomość