X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Dziewczyny to wiem ze maja kilka razy w cyklu pozytywne testy przy pco...
    No własnie to tez mnie zastanawia...ja mam cały syndrom pcos- z pco, hormonami, obrazem klinicznym i objawami....i NIGDY w jednym cyklu nie wyszły mi dwa razy testy owu.A robie je od niemal półtora roku...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiewiórka17 wrote:
    U mnie testy z allegro sprawdzają się super :) jedynie mikroskop owulacyjny coś nie chce mi nic pokazać,nie wiem czy daje za mało czy za dużo śliny...potrzebuje chyba jeszcze większej wprawy a stosuje go dopiero drugi cykl
    ja mam fertil-costam i jestem zadowolona- wyniki faktycznie pokrywały sie z monioringiem:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    No własnie to tez mnie zastanawia...ja mam cały syndrom pcos- z pco, hormonami, obrazem klinicznym i objawami....i NIGDY w jednym cyklu nie wyszły mi dwa razy testy owu.A robie je od niemal półtora roku...
    Moze twoj organizm sie nie zastanawial tylko strzelal ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Moze twoj organizm sie nie zastanawial tylko strzelal ;D
    ja mam tak ze wszystkim. mojego bierze przeziębienie czy grypa tydzień...a mnie bach bach o od razu 40 stopni:P

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam do krawcowej- w taki upał az się nie chce:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No miałam zaznaczone, ze ciążowe, na L4 musi być wpisane B, na jednym i na drugim miałam B.

A ja siedzę w domu bo wczoraj byłam na basenie z sąsiadami. (takimi odkrytymi, co można się jeszcze na trawce rozwalić). Popływałam sobie pięknie w basenach, chwilę pospacerowałam, wszamałam zapiekankę i schowałam się w cień. Tak się zjarałam, ze ledwo na plecach mogłam spać XD

ciri22 lubi tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam do żywych i oficjalnie zaczynam weekend :)
    poranna kawka już się parzy :) matkooooo....ja mogę nie zjeść a kawę wypić muszę!

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Przed firma upal ale w firmie zimnica. Klima zepsuta jest... Nie mozna optymalnej temperatury ustawic
    Ty musisz uważać Ciri. Przy takich zmianach łatwo o choróbsko! Mnie już gardło boli a korzystałam z domowego wiatraka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale co poradzic? Nie da sie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze 1,5 godz do weekendu... :) ale przez moje samopoczucie nie żyje w ogóle tym weekendem

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta29 wrote:
    Wracam do żywych i oficjalnie zaczynam weekend :)
    poranna kawka już się parzy :) matkooooo....ja mogę nie zjeść a kawę wypić muszę!

Ja też tak mam, nie wyobrażam sobie dnia bez kawy i wcale w ciąży mnie od niej nie odrzuciło. Fakt, że nie piję jej tak jak wcześniej ale filiżankę do max jednego kubka muszę wychlać :D

Marta29 lubi tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awwww...Madziulla...może jak wrócisz do domku to się lepiej poczujesz

• Marta29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Ja też tak mam, nie wyobrażam sobie dnia bez kawy i wcale w ciąży mnie od niej nie odrzuciło. Fakt, że nie piję jej tak jak wcześniej ale filiżankę do max jednego kubka muszę wychlać :D
    Takie nasze małe uzależnienia :)

• olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie odzywyczailam od kawy dla dobra zajscia:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam taką nadzieję bo pogoda taka że chce się w ogródku posiedzieć

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    a ja sie odzywyczailam od kawy dla dobra zajscia:D
    Eeeee no,chyba jedna,dwie kawki nikomu nie szkodzą...

• olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pilam 2-3 ale kazda kawa podnosi kortyzol i spowalnia ruch rzesek w jajowodach wiec wolalam odstawic

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EEE ja nie znam tego problemu nie pijam kawy :) czasem tylko w kawiarni jak jestem typu latte czy machiato

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    EEE ja nie znam tego problemu nie pijam kawy :) czasem tylko w kawiarni jak jestem typu latte czy machiato
    Ja mialam to samo az zaczelam byc ze swoim on robi pyszna kawke. Ale nie pijam codziennie a teraz ro juz prawie w ogole

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    ja pilam 2-3 ale kazda kawa podnosi kortyzol i spowalnia ruch rzesek w jajowodach wiec wolalam odstawic

Mi na szczęście nic nie spowolniła :P a na studiach potrafiłam pić 5-6 nawet 10 rozpuszczalnych kaw dziennie, czasem nic oprócz tego w ciągu dnia. Później się na parzoną przerzuciłam ale i tak sporo piłam. Wiem, że wszystko z umiarem ale gdybym tak wierzyła, że szkodzi to, tamto, tego nie pij, tego nie jedz, a to odstaw to chyba bym samym powietrzem musiała żyć, żeby w tą ciążę zajść. A mój facet to by w ogóle zwariował :D

ciri22, Marta29 lubią tę wiadomość

‹‹ 331 332 333 334 335 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ