X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Dziewczyny to wiem ze maja kilka razy w cyklu pozytywne testy przy pco...
    No własnie to tez mnie zastanawia...ja mam cały syndrom pcos- z pco, hormonami, obrazem klinicznym i objawami....i NIGDY w jednym cyklu nie wyszły mi dwa razy testy owu.A robie je od niemal półtora roku...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiewiórka17 wrote:
    U mnie testy z allegro sprawdzają się super :) jedynie mikroskop owulacyjny coś nie chce mi nic pokazać,nie wiem czy daje za mało czy za dużo śliny...potrzebuje chyba jeszcze większej wprawy a stosuje go dopiero drugi cykl
    ja mam fertil-costam i jestem zadowolona- wyniki faktycznie pokrywały sie z monioringiem:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    No własnie to tez mnie zastanawia...ja mam cały syndrom pcos- z pco, hormonami, obrazem klinicznym i objawami....i NIGDY w jednym cyklu nie wyszły mi dwa razy testy owu.A robie je od niemal półtora roku...
    Moze twoj organizm sie nie zastanawial tylko strzelal ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Moze twoj organizm sie nie zastanawial tylko strzelal ;D
    ja mam tak ze wszystkim. mojego bierze przeziębienie czy grypa tydzień...a mnie bach bach o od razu 40 stopni:P

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam do krawcowej- w taki upał az się nie chce:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No miałam zaznaczone, ze ciążowe, na L4 musi być wpisane B, na jednym i na drugim miałam B.

A ja siedzę w domu bo wczoraj byłam na basenie z sąsiadami. (takimi odkrytymi, co można się jeszcze na trawce rozwalić). Popływałam sobie pięknie w basenach, chwilę pospacerowałam, wszamałam zapiekankę i schowałam się w cień. Tak się zjarałam, ze ledwo na plecach mogłam spać XD

ciri22 lubi tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam do żywych i oficjalnie zaczynam weekend :)
    poranna kawka już się parzy :) matkooooo....ja mogę nie zjeść a kawę wypić muszę!

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Przed firma upal ale w firmie zimnica. Klima zepsuta jest... Nie mozna optymalnej temperatury ustawic
    Ty musisz uważać Ciri. Przy takich zmianach łatwo o choróbsko! Mnie już gardło boli a korzystałam z domowego wiatraka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale co poradzic? Nie da sie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze 1,5 godz do weekendu... :) ale przez moje samopoczucie nie żyje w ogóle tym weekendem

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta29 wrote:
    Wracam do żywych i oficjalnie zaczynam weekend :)
    poranna kawka już się parzy :) matkooooo....ja mogę nie zjeść a kawę wypić muszę!

Ja też tak mam, nie wyobrażam sobie dnia bez kawy i wcale w ciąży mnie od niej nie odrzuciło. Fakt, że nie piję jej tak jak wcześniej ale filiżankę do max jednego kubka muszę wychlać :D

Marta29 lubi tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awwww...Madziulla...może jak wrócisz do domku to się lepiej poczujesz

• Marta29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Ja też tak mam, nie wyobrażam sobie dnia bez kawy i wcale w ciąży mnie od niej nie odrzuciło. Fakt, że nie piję jej tak jak wcześniej ale filiżankę do max jednego kubka muszę wychlać :D
    Takie nasze małe uzależnienia :)

• olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie odzywyczailam od kawy dla dobra zajscia:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam taką nadzieję bo pogoda taka że chce się w ogródku posiedzieć

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    a ja sie odzywyczailam od kawy dla dobra zajscia:D
    Eeeee no,chyba jedna,dwie kawki nikomu nie szkodzą...

• olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pilam 2-3 ale kazda kawa podnosi kortyzol i spowalnia ruch rzesek w jajowodach wiec wolalam odstawic

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EEE ja nie znam tego problemu nie pijam kawy :) czasem tylko w kawiarni jak jestem typu latte czy machiato

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    EEE ja nie znam tego problemu nie pijam kawy :) czasem tylko w kawiarni jak jestem typu latte czy machiato
    Ja mialam to samo az zaczelam byc ze swoim on robi pyszna kawke. Ale nie pijam codziennie a teraz ro juz prawie w ogole

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    ja pilam 2-3 ale kazda kawa podnosi kortyzol i spowalnia ruch rzesek w jajowodach wiec wolalam odstawic

Mi na szczęście nic nie spowolniła :P a na studiach potrafiłam pić 5-6 nawet 10 rozpuszczalnych kaw dziennie, czasem nic oprócz tego w ciągu dnia. Później się na parzoną przerzuciłam ale i tak sporo piłam. Wiem, że wszystko z umiarem ale gdybym tak wierzyła, że szkodzi to, tamto, tego nie pij, tego nie jedz, a to odstaw to chyba bym samym powietrzem musiała żyć, żeby w tą ciążę zajść. A mój facet to by w ogóle zwariował :D

ciri22, Marta29 lubią tę wiadomość

‹‹ 331 332 333 334 335 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ