Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Namida wrote:Mi na szczęście nic nie spowolniła
a na studiach potrafiłam pić 5-6 nawet 10 rozpuszczalnych kaw dziennie, czasem nic oprócz tego w ciągu dnia. Później się na parzoną przerzuciłam ale i tak sporo piłam. Wiem, że wszystko z umiarem ale gdybym tak wierzyła, że szkodzi to, tamto, tego nie pij, tego nie jedz, a to odstaw to chyba bym samym powietrzem musiała żyć, żeby w tą ciążę zajść. A mój facet to by w ogóle zwariował
ale kiedyś nie znałam pojęcia herbata
piłam ile wlezie
aż zaszłam w ciążę-to mi chyba też nie spowolniło niczego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale ja mam jazdy ostatnio. Zadzwonił do mnie gościu w sprawie bojlera i wizyty serwisowej-kontrolnej. No to ja że oczywiście,mam potwierdzenie,wizyta za tydzień 13/07. A on,że bardzo przeprasza,jakaś pomyłka i za 10 min będzie
no i jest
siedzi i grzebie w kuchni:) ale jak ja szybko tą kuchnię ogarnełam-sama nie mogę uwierzyć!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolencja wrote:zwieraja kofeine wiec moga miec wplyw,szczegolnie ze to raczej nie sa wysokiej klasy herbaty wiec moga tez zawierac mnostwo niepotrzebnych rzeczy
Ja myślałam, że herbata zwiera teinę ( kofeina, zwana teiną gdy jej źródłem jest herbata) dlatego bardzo mocna herbata może pobudzać bardziej niż kawaczarną i zieloną herbatę też trzeba wliczyć. Gdzieś, któraś laska na Ovu pisała, że przed seksikiem jej mąż pije colę bo pobudza plemniki do szybszej i sprawniejszej akcji
Marta29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja z moim nie mam tego problemu. cole pije tylko do drinków a drinki rzadko. Mój pije dużo wody i max 3 kawy dziennie (najczęściej 2). i ja prawie zawsze je robię wiec kontroluje wsypywaną ilość kawy i cukru
Butelka dziennie to faktycznie dużo.Nie musisz się martwić,że zardzewiejemasz gwarancję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 15:17
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Namida wrote:Na moim się teoria z colą nie sprawdziła. On pije butelkę coli dziennie i nie mogę dziada oduczyć. Ale gdyby się na nim sprawdzało, to byłby to plemniki szybkie jak światło :p
masz gwarancję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny