X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja zaczynam juz wariowac:/

u5cvp2.png
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Mi na szczęście nic nie spowolniła :P a na studiach potrafiłam pić 5-6 nawet 10 rozpuszczalnych kaw dziennie, czasem nic oprócz tego w ciągu dnia. Później się na parzoną przerzuciłam ale i tak sporo piłam. Wiem, że wszystko z umiarem ale gdybym tak wierzyła, że szkodzi to, tamto, tego nie pij, tego nie jedz, a to odstaw to chyba bym samym powietrzem musiała żyć, żeby w tą ciążę zajść. A mój facet to by w ogóle zwariował :D
    Noooo...ja to teraz z kulturką,max dwie kawki :) ale kiedyś nie znałam pojęcia herbata :) piłam ile wlezie :) aż zaszłam w ciążę-to mi chyba też nie spowolniło niczego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja piję dużo herbat...zwykłej takiej typu saga czy lipton. myślicie że to ma niekorzystny wpływ?

• olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zwieraja kofeine wiec moga miec wplyw,szczegolnie ze to raczej nie sa wysokiej klasy herbaty wiec moga tez zawierac mnostwo niepotrzebnych rzeczy

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha no to fajnie to ograniczam od.... od jutra :) bo dziś już trochę wypiłam

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja mam jazdy ostatnio. Zadzwonił do mnie gościu w sprawie bojlera i wizyty serwisowej-kontrolnej. No to ja że oczywiście,mam potwierdzenie,wizyta za tydzień 13/07. A on,że bardzo przeprasza,jakaś pomyłka i za 10 min będzie :) :) :) no i jest :) siedzi i grzebie w kuchni:) ale jak ja szybko tą kuchnię ogarnełam-sama nie mogę uwierzyć!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie był gdzieś obok to stwierdził, że za jednym machem walnie i u Ciebie, przynajmniej masz spokój :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 14:57

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha,pewnie tak:) oby mi za tydzień znowu rabanu nie zrobili :)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    zwieraja kofeine wiec moga miec wplyw,szczegolnie ze to raczej nie sa wysokiej klasy herbaty wiec moga tez zawierac mnostwo niepotrzebnych rzeczy

Ja myślałam, że herbata zwiera teinę ( kofeina, zwana teiną gdy jej źródłem jest herbata) dlatego bardzo mocna herbata może pobudzać bardziej niż kawa :) czarną i zieloną herbatę też trzeba wliczyć. Gdzieś, któraś laska na Ovu pisała, że przed seksikiem jej mąż pije colę bo pobudza plemniki do szybszej i sprawniejszej akcji :P

Marta29 lubi tę wiadomość

• olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kofeina na akcje najlepsza:) ale po stronie zenskiej lepiej jej unikac ;)
    teina jest chyba w zielonej

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na moim się teoria z colą nie sprawdziła. On pije butelkę coli dziennie i nie mogę dziada oduczyć. Ale gdyby się na nim sprawdzało, to byłby to plemniki szybkie jak światło :p

• olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jak nie sprawdza-zaszlas! co tam maz,cukrzycy sie nabawi ale Ty zaszlas:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z moim nie mam tego problemu. cole pije tylko do drinków a drinki rzadko. Mój pije dużo wody i max 3 kawy dziennie (najczęściej 2). i ja prawie zawsze je robię wiec kontroluje wsypywaną ilość kawy i cukru

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do kawy i kolezanki o ktorej ostatnio rozmawialysmy.... On tylko kawe pil nic nie jadl i ona zaszla.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z moim nie mam tego problemu. cole pije tylko do drinków a drinki rzadko. Mój pije dużo wody i max 3 kawy dziennie (najczęściej 2). i ja prawie zawsze je robię wiec kontroluje wsypywaną ilość kawy i cukru

Butelka dziennie to faktycznie dużo.Nie musisz się martwić,że zardzewieje :) masz gwarancję :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 15:17

ciri22 lubi tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Na moim się teoria z colą nie sprawdziła. On pije butelkę coli dziennie i nie mogę dziada oduczyć. Ale gdyby się na nim sprawdzało, to byłby to plemniki szybkie jak światło :p
    Butelka dziennie to faktycznie dużo.Nie musisz się martwić,że zardzewieje :) masz gwarancję :)

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łoj....klawisze mi się poprzestawiały....

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogóle moja wiadomość sie wkleiła w Twoją :D

Marta29 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak to?

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla-pomyliło mnie się coś!!!! Szkoda,że nie można usunąć postów ...

‹‹ 332 333 334 335 336 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ