X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Ja w ten cykl tez juz nie wierze.8 mam lekarza. Pewnie każe czekac:/
    Baronowa a bedziesz miala robiony monitoring?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie robiłam nigdy ile kosztuje taki test?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Nie robiłam nigdy ile kosztuje taki test?
    Testy owulacyjne mozna kupic na allegro w wielopaku za 30szt 15zl. One sa slabsze niz apteczne ale za taki w aptece zaplacisz od 10-30zl i jest ich tylko 5 (ale sa bardziej czule)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Baronowa a bedziesz miala robiony monitoring?
    Znając moja przychodnie nfzetowa to jak sobie pójdę prywatnie i zaplace:/

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki zorientuje się wtedy. Mam dość tanią aptekę tu blisko może akurat trafię w niższy próg cenowy. Dziś będzie masakra. Tak mnie boli ze aż mi niedobrze. Jedną kanapkę zjadłam na śniadanie i nie ma jeszcze 8 a jest 20 stopni...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale te allegro sie oplaca ;D i mozesz sikac i sikac a czsem skok lh jest tak krotki ze az trzeba e testow na dzien zeby wylapac go.

Eh baronowa masakra... Kurde dobrze by bylo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha no to lookne tam dziś wtedy. Bo bym musiała na dniach zamówić.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri tak jak wczoraj pisałam nie mam takiego ciśnienia. Raczej nie bede płacić za monitoringu i stymulacje. Zobaczymy co teraz lekarka powie. Może mnie zaskoczy

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Ciri tak jak wczoraj pisałam nie mam takiego ciśnienia. Raczej nie bede płacić za monitoringu i stymulacje. Zobaczymy co teraz lekarka powie. Może mnie zaskoczy
    Noo ja mam nadzieje ;D a jak dobrze pamietam to od stycznia sie statasz tak?

• olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja chyba kupie te apteczne testu owu, czytalam wczoraj troche o tych z allegro ze faktycznie oszukuja:D kurde a ja glupia je przez rok stosowalam;)

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobacz bo na niektore dzialaja. :D mnie aplteczne przez 3 cykle nic nie pokazywaly potem w 4 cyklu uzylam allegrowych i dokladnoe pokazaly kiedy owulka a potem znow apteczne i pokazaly ale ten cykl byl mega inny i mi przez 2 dni na pewno a mysle ze i pozniej (bo 5 dpo test byl nadal prawie pozytywny) byly pozytywne testy

• olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bede robic rownolegle bo jeszcze mam kilka alegrowych,to zobaczymy,wydam te 20 zl,no trudno

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to rob rob ;D ciekawa jestem co wyjdzie

A ja wlasnie sie dowiedzialam ze od przyszlego tygodnia sa nowe zasady w pracy i trzeba podawac nocki wiec dobrze ze w poniedzialek ode do lekarza po to zaswiadczenie

olencja lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sobie juz sikam na te allegrowe i faktycznie nic nie wychodzi a na aptecznym dwie kreski, ale tez negatyw. Cholera wie czy jednak byla owu czy nie:/

Progesteronu sobie nie zrobię w tym cyklu

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurde widzisz Baronowo,jednak cos jest niehalo z tymi alegrowymi,mi raz wogole nie wyszly a tak to zawsze te 2 kreski byly

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmmm... Nooo wlasnie mnie wychodzily caly poprzesni cykl na allegrowych byly dwie krechy i tylko przed owu byl pozytywny. Ale podobno sa i takie dziewczyny nu ktorych w ogole nie wychodza pozytywnie te testy

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak dla porownania w tym cyklu na allegrowym byla jedna krecha a na aptecznych pozytyw.... I to mnie zastanowilo w tym cyklu

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znaczy jakiś cień cienia jest. 40 zl nie maja te a przynajmniej mam poczucie ze cos robie. Mam zamiar bzykac co 2 dzien do okresu. Jak to nic nie da to będę myśleć co dakej

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz przy ew. pco cien cienia moze byc non stop

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez jakiez wyjscie ;D mam nadzieje ze owulacja u Ciebie bedzie ;D bo mnie wlasnie poczucie ze moze tej owulacji w ogole nie ma dobijalo najbardziej

‹‹ 327 328 329 330 331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ