Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypamiętam, że troche mnie ciagneło, ale czy tak mocno czy nie to już nie pamietam. Zreszta ja do porodu miałam bardzo bardzo lajtowe okresy, ani niezbyt bolesne, ani niezbyt obfite. tylko ten mój niby okres jakos szybko sie skonczyl, po 3 czy 4 dniach i potem zaczelam sie gorzej czuc i to mnie zmobilizowalo do zrobienia testu (ktory robilam dzien przed @ i wyszedl negatywny)
dlatego teraz mimo ze plamie to sie zastanawiam, zaszla czy nie zaszla...ciri22, Madziulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIvy a uzywalas cos na chorobe lokomocyjna w ciazy? bo wlasnie czytalam ze jest sporo lekow ktore ciezarne moga zazywac, ciekawa jestem jednak czy pomagaja... na razie nie bede brac, ale niedziela bedzie testem, bede jechac prawie dwie godziny w jedna strone wiec bedzie wiadomo czy dzis mi cos zaszkodzilo czy mdlosci ciazowe.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybolala ale tak tydzien przed terminem @ ale jajnik raczej nie, i mialam wczesny pms, zaczelo sie na 10 dni przed @ i 3 dni przed terminem @ wszystko przestalo mnie bolec. Zero i teraz tez nie boli... czasem bardzo rzadko fasol daje o sobie znac, szczegolnie przy duzym zmeczeniu, i to fasol bo boli pod jajnikiem wiec tak stawiam ze to on...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIvy wrote:Ciri a bolał Cie brzuch na początku ciazy? Tak jak na okres? Albo jak na ovu ? Bo mnie teraz np lewy jajnik boli
a po terminie miesiączki ustalo:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny