X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodajecie wiary naprawdę :) Ivy a bóle miałaś jak na @?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 22:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pamiętam, że troche mnie ciagneło, ale czy tak mocno czy nie to już nie pamietam. Zreszta ja do porodu miałam bardzo bardzo lajtowe okresy, ani niezbyt bolesne, ani niezbyt obfite. tylko ten mój niby okres jakos szybko sie skonczyl, po 3 czy 4 dniach i potem zaczelam sie gorzej czuc i to mnie zmobilizowalo do zrobienia testu (ktory robilam dzien przed @ i wyszedl negatywny)

dlatego teraz mimo ze plamie to sie zastanawiam, zaszla czy nie zaszla...

ciri22, Madziulla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivy a uzywalas cos na chorobe lokomocyjna w ciazy? bo wlasnie czytalam ze jest sporo lekow ktore ciezarne moga zazywac, ciekawa jestem jednak czy pomagaja... na razie nie bede brac, ale niedziela bedzie testem, bede jechac prawie dwie godziny w jedna strone wiec bedzie wiadomo czy dzis mi cos zaszkodzilo czy mdlosci ciazowe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, nic nie brałam, bo mnie łapało głównie, jak siedziałam z tyłu, albo jak coś próbowałam czytać/przeglądać. Zresztą łapało mnie tylko jak jechałam jako pasażer, a jeździłam raczej więcej jako kierowca więc wtedy było ok ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to ja takie mdlosci przed ciaza tez mialam jak ty opisujesz ale teraz to bez niczego je mam... Zobaczymy jak cos bede testowac a potem dam wam znac co pomoglo a co nie ;D

Ivy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a bolał Cie brzuch na początku ciazy? Tak jak na okres? Albo jak na ovu ? Bo mnie teraz np lewy jajnik boli :|

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bolala ale tak tydzien przed terminem @ ale jajnik raczej nie, i mialam wczesny pms, zaczelo sie na 10 dni przed @ i 3 dni przed terminem @ wszystko przestalo mnie bolec. Zero i teraz tez nie boli... czasem bardzo rzadko fasol daje o sobie znac, szczegolnie przy duzym zmeczeniu, i to fasol bo boli pod jajnikiem wiec tak stawiam ze to on...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic mykam spać odezwę się rano. ;) do jutra :)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Nic mykam spać odezwę się rano. ;) do jutra :)
    papapa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też lecę spać, jak mnie w nocy nie zaleje to rano będę obsikiwać test to dam znać :)
    buzziaaa

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alc a mnie kluje jajnik

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivy wrote:
    Ciri a bolał Cie brzuch na początku ciazy? Tak jak na okres? Albo jak na ovu ? Bo mnie teraz np lewy jajnik boli :|
    Ja 2 dni po owu miałam okropny bol jajnika...potem w dzień implantacji (sobota jestem przekonana) miałam klucie jajnika jak na owulacje. I klucie igielka w brzuchu.straszne fochy i aż mdlosci. I tydzień po owulacji od razu pms i bol brzucha jak na miesiączkę:) a po terminie miesiączki ustalo:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    ale co nie prawda?
    Ze wstrzemięźliwość i oszczędzanie plemników. Jestem tego najlepszy przykładem;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie juz przestalo rosnąć:/

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to nie oznacza ze jutro nie urośnie a to wtedy będzie oznacza ze owulacja byla kilka dni temu...

Boże co za kretyn moglam dzis z godzinkę dluzej pospac i co zrobilam? Wstałam wcześniej niż zwykle.... Eh...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi:/

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rano nawet nie bylo co temp mierzyc. Ehhh może tym razem.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ten cykl tez juz nie wierze.8 mam lekarza. Pewnie każe czekac:/

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana zatem nowy cykl nowa szansa. Zacznij mierzyc temperature jak krwawienie ustanie lub zamieni sie w plamienie to bedziemy mialy pelen obraz cyklu. Zamierzasz robic testy owu?

‹‹ 326 327 328 329 330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ