Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
olencja wrote:e tam,zajdziesz jak zawsze mialas takie to i teraz zajdziesz, mi lekarka wpiera ze po 8 latach tabsow to normalne ze organizm jeszcze szwankuje:/
-
nick nieaktualnyNaprawdę musicie produkować 40 stron dziennie? ;p
u mnie dalej nic. Dalej plamienie, takie byle jakie, choć dzis troche bardziej czerwone niż brązowe. Cycki mnie bolą dramatycznie. Do tego mam migrenę i mam mdłości i nie wiem, czy mam mdłości od migreny czy nie. Szyjka jakby miększa i bardziej otwarta, bardziej chyba jak na @. Chociaż moja szyjka jest od 4 lat cały czas trochę otwarta, od kiedy przepchnęlam tamtędy 4200 mojej córki ;p
W dodatku wczoraj wieczorem pokłociłam się z moim mężem, o tą domniemaną ciąże, bo on myślał, ze my sie dalej staramy ,mimo, ze rozmawialismy ze nie. A potem taki kochany byl i zapewniał ze damy rade i w ogole...
I wyczytałam dzisiaj, ze euthyrox wprawdzie nie powoduje zmian w cyklu,ale pramolan, który brałam nasennie, może przesunąć owulację...
jutro chyba będę testować.. . -
nick nieaktualnyciri22 wrote:I jupi udalo mi sie pierwszy raz porzygac w aucie... Facet zachwycony... Nie ma co...
Ciri a siadasz z przodu? Ja w ciązy tez tak mialam. Musialam siedziec z przodu, lekko okno uchylone, i bron Boze cos czytac czy przegladac. Patrzec caly czas przed siebie na droge i wtedy bylo git -
nick nieaktualny
-
olencja wrote:a ilosc dni abstynencji ma duzy wplywa na badanie nasienia?
-
bo jak mial 75 mln to byl po 5 a jak 43 to po 2,wiec generalnie lepiej u nas faktycznie robic co 3-4 dni impreze niz co 2, zawsze to wieksza partia na raz,mimo ze polowa kwadratowa
a tera pytanie bo nie pamietam- ile dni przed okresem szyjka jest nisko? bo se wsadzilam palec i nawet jej ni domacalam,zastanaiwam sie czy mnie na egzaminie lajza nie zaskoczy:/ -
olencja wrote:niemozliwe, w 1 ml?!
w 1 było ponad 100 mlnWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 21:51
-
nick nieaktualnyIvy wrote:Ciri a siadasz z przodu? Ja w ciązy tez tak mialam. Musialam siedziec z przodu, lekko okno uchylone, i bron Boze cos czytac czy przegladac. Patrzec caly czas przed siebie na droge i wtedy bylo git
-
nie pamiętam, ale wyszytkie wyniki powyżej tych referencyjnych. Lekarka powiedziała, że super
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolencja wrote:a tera pytanie bo nie pamietam- ile dni przed okresem szyjka jest nisko? bo se wsadzilam palec i nawet jej ni domacalam,zastanaiwam sie czy mnie na egzaminie lajza nie zaskoczy:/
Ja kiedyś szukałam o tym informacji i w jednych źródłach znalazłam że jest wysoko, w innych że nisko, sama już nie wiem. Na początku ciazy powinna byc niby twarda i zamknieta, ale moze tez byc miekka i rozpulchniona, z ta szyjka to nie wiem czy sami lekarze wiedza, jaka ona ma byc, bo kazdy co innego pisze.