X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie wpadlam na pomysl ze to mogl byc niezbyt swiezy obiad a nie ciaza... Odgrzwany z lodowki. Sprawdzimy nastepnym razem czyli w niedziele.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    e tam,zajdziesz jak zawsze mialas takie to i teraz zajdziesz, mi lekarka wpiera ze po 8 latach tabsow to normalne ze organizm jeszcze szwankuje:/
    i dlatego też mam zupełnie inne ciśnienie niż ktoś kto stara się o piersze dziecko.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę musicie produkować 40 stron dziennie? ;p

u mnie dalej nic. Dalej plamienie, takie byle jakie, choć dzis troche bardziej czerwone niż brązowe. Cycki mnie bolą dramatycznie. Do tego mam migrenę i mam mdłości i nie wiem, czy mam mdłości od migreny czy nie. Szyjka jakby miększa i bardziej otwarta, bardziej chyba jak na @. Chociaż moja szyjka jest od 4 lat cały czas trochę otwarta, od kiedy przepchnęlam tamtędy 4200 mojej córki ;p
    W dodatku wczoraj wieczorem pokłociłam się z moim mężem, o tą domniemaną ciąże, bo on myślał, ze my sie dalej staramy ,mimo, ze rozmawialismy ze nie. A potem taki kochany byl i zapewniał ze damy rade i w ogole...

I wyczytałam dzisiaj, ze euthyrox wprawdzie nie powoduje zmian w cyklu,ale pramolan, który brałam nasennie, może przesunąć owulację...

jutro chyba będę testować.. .:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    I jupi udalo mi sie pierwszy raz porzygac w aucie... Facet zachwycony... Nie ma co...

Ciri a siadasz z przodu? Ja w ciązy tez tak mialam. Musialam siedziec z przodu, lekko okno uchylone, i bron Boze cos czytac czy przegladac. Patrzec caly czas przed siebie na droge i wtedy bylo git

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    co prawda rada byla juz po fakcie seksow ale jednak powidziala kiedy przed owu strzelac zeby bylo dobrze i powiedziala zeby czekac jeden dzien zeby miedzy seksami bylo 4 dni roznicy bo plemniory najsilniejsze sa.
    Bla bla wcale nie:P

• olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ilosc dni abstynencji ma duzy wplywa na badanie nasienia?

u5cvp2.png
  • Marta29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    I jupi udalo mi sie pierwszy raz porzygac w aucie... Facet zachwycony... Nie ma co...
    Ha ha ha:) Ciri,ja rzygałam jak kot,po wszystkim i wszędzie,na zawołanie i z zaskoku :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    a ilosc dni abstynencji ma duzy wplywa na badanie nasienia?
    na ilość na pewno, ale jakość pewnie nie

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo jak mial 75 mln to byl po 5 a jak 43 to po 2,wiec generalnie lepiej u nas faktycznie robic co 3-4 dni impreze niz co 2, zawsze to wieksza partia na raz,mimo ze polowa kwadratowa

a tera pytanie bo nie pamietam- ile dni przed okresem szyjka jest nisko? bo se wsadzilam palec i nawet jej ni domacalam,zastanaiwam sie czy mnie na egzaminie lajza nie zaskoczy:/

u5cvp2.png
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem ale określenie łajza strasznie mi się podoba :)

olencja lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój po 4 miał 340 mln. Także u nas problem jest po po mojej stronie na pewno

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    mój po 4 miał 340 mln. Także u nas problem jest po po mojej stronie na pewno
    niemozliwe, w 1 ml?!

u5cvp2.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    niemozliwe, w 1 ml?!
    nie w 2,5
    w 1 było ponad 100 mln

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 21:51

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa no to roznica:D to moj po 5 dniach mial te 75 wiec nienajgorzej,ale nie wiem wtedy ile byla mrofo a u was jak?

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivy wrote:
    Ciri a siadasz z przodu? Ja w ciązy tez tak mialam. Musialam siedziec z przodu, lekko okno uchylone, i bron Boze cos czytac czy przegladac. Patrzec caly czas przed siebie na droge i wtedy bylo git
    z przodu okna otwarte na osciez i jak mialam zamkniete oczy bylo w miare, wrocilam do domu i pierwsze co belt bo w samochodzie udalo mi sie powstrzymac wracajac, ale juz wiem ze jednak to ciazowe nie jedzeniowe bo w niedziele wracajac od mamy tez mialam mdlosci ale mniejsze tylko wtedy zrzucilam to na lody i teraz sobie o tym przypomnialam.

• Baronowa_83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie pamiętam, ale wyszytkie wyniki powyżej tych referencyjnych. Lekarka powiedziała, że super

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Bla bla wcale nie:P
    ale co nie prawda?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    a tera pytanie bo nie pamietam- ile dni przed okresem szyjka jest nisko? bo se wsadzilam palec i nawet jej ni domacalam,zastanaiwam sie czy mnie na egzaminie lajza nie zaskoczy:/

Ja kiedyś szukałam o tym informacji i w jednych źródłach znalazłam że jest wysoko, w innych że nisko, sama już nie wiem. Na początku ciazy powinna byc niby twarda i zamknieta, ale moze tez byc miekka i rozpulchniona, z ta szyjka to nie wiem czy sami lekarze wiedza, jaka ona ma byc, bo kazdy co innego pisze.

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    nie pamiętam, ale wyszytkie wyniki powyżej tych referencyjnych. Lekarka powiedziała, że super
    nasze tez powyzej:/ i co z tego:(

u5cvp2.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    ale co nie prawda?
    bo Picja zaszła seksząc się non stop z tego co pamiętam :)

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 324 325 326 327 328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ