X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie wpadlam na pomysl ze to mogl byc niezbyt swiezy obiad a nie ciaza... Odgrzwany z lodowki. Sprawdzimy nastepnym razem czyli w niedziele.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    e tam,zajdziesz jak zawsze mialas takie to i teraz zajdziesz, mi lekarka wpiera ze po 8 latach tabsow to normalne ze organizm jeszcze szwankuje:/
    i dlatego też mam zupełnie inne ciśnienie niż ktoś kto stara się o piersze dziecko.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę musicie produkować 40 stron dziennie? ;p

u mnie dalej nic. Dalej plamienie, takie byle jakie, choć dzis troche bardziej czerwone niż brązowe. Cycki mnie bolą dramatycznie. Do tego mam migrenę i mam mdłości i nie wiem, czy mam mdłości od migreny czy nie. Szyjka jakby miększa i bardziej otwarta, bardziej chyba jak na @. Chociaż moja szyjka jest od 4 lat cały czas trochę otwarta, od kiedy przepchnęlam tamtędy 4200 mojej córki ;p
    W dodatku wczoraj wieczorem pokłociłam się z moim mężem, o tą domniemaną ciąże, bo on myślał, ze my sie dalej staramy ,mimo, ze rozmawialismy ze nie. A potem taki kochany byl i zapewniał ze damy rade i w ogole...

I wyczytałam dzisiaj, ze euthyrox wprawdzie nie powoduje zmian w cyklu,ale pramolan, który brałam nasennie, może przesunąć owulację...

jutro chyba będę testować.. .:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    I jupi udalo mi sie pierwszy raz porzygac w aucie... Facet zachwycony... Nie ma co...

Ciri a siadasz z przodu? Ja w ciązy tez tak mialam. Musialam siedziec z przodu, lekko okno uchylone, i bron Boze cos czytac czy przegladac. Patrzec caly czas przed siebie na droge i wtedy bylo git

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    co prawda rada byla juz po fakcie seksow ale jednak powidziala kiedy przed owu strzelac zeby bylo dobrze i powiedziala zeby czekac jeden dzien zeby miedzy seksami bylo 4 dni roznicy bo plemniory najsilniejsze sa.
    Bla bla wcale nie:P

• olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ilosc dni abstynencji ma duzy wplywa na badanie nasienia?

u5cvp2.png
  • Marta29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    I jupi udalo mi sie pierwszy raz porzygac w aucie... Facet zachwycony... Nie ma co...
    Ha ha ha:) Ciri,ja rzygałam jak kot,po wszystkim i wszędzie,na zawołanie i z zaskoku :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    a ilosc dni abstynencji ma duzy wplywa na badanie nasienia?
    na ilość na pewno, ale jakość pewnie nie

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo jak mial 75 mln to byl po 5 a jak 43 to po 2,wiec generalnie lepiej u nas faktycznie robic co 3-4 dni impreze niz co 2, zawsze to wieksza partia na raz,mimo ze polowa kwadratowa

a tera pytanie bo nie pamietam- ile dni przed okresem szyjka jest nisko? bo se wsadzilam palec i nawet jej ni domacalam,zastanaiwam sie czy mnie na egzaminie lajza nie zaskoczy:/

u5cvp2.png
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem ale określenie łajza strasznie mi się podoba :)

olencja lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój po 4 miał 340 mln. Także u nas problem jest po po mojej stronie na pewno

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    mój po 4 miał 340 mln. Także u nas problem jest po po mojej stronie na pewno
    niemozliwe, w 1 ml?!

u5cvp2.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    niemozliwe, w 1 ml?!
    nie w 2,5
    w 1 było ponad 100 mln

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 21:51

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa no to roznica:D to moj po 5 dniach mial te 75 wiec nienajgorzej,ale nie wiem wtedy ile byla mrofo a u was jak?

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivy wrote:
    Ciri a siadasz z przodu? Ja w ciązy tez tak mialam. Musialam siedziec z przodu, lekko okno uchylone, i bron Boze cos czytac czy przegladac. Patrzec caly czas przed siebie na droge i wtedy bylo git
    z przodu okna otwarte na osciez i jak mialam zamkniete oczy bylo w miare, wrocilam do domu i pierwsze co belt bo w samochodzie udalo mi sie powstrzymac wracajac, ale juz wiem ze jednak to ciazowe nie jedzeniowe bo w niedziele wracajac od mamy tez mialam mdlosci ale mniejsze tylko wtedy zrzucilam to na lody i teraz sobie o tym przypomnialam.

• Baronowa_83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie pamiętam, ale wyszytkie wyniki powyżej tych referencyjnych. Lekarka powiedziała, że super

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Bla bla wcale nie:P
    ale co nie prawda?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    a tera pytanie bo nie pamietam- ile dni przed okresem szyjka jest nisko? bo se wsadzilam palec i nawet jej ni domacalam,zastanaiwam sie czy mnie na egzaminie lajza nie zaskoczy:/

Ja kiedyś szukałam o tym informacji i w jednych źródłach znalazłam że jest wysoko, w innych że nisko, sama już nie wiem. Na początku ciazy powinna byc niby twarda i zamknieta, ale moze tez byc miekka i rozpulchniona, z ta szyjka to nie wiem czy sami lekarze wiedza, jaka ona ma byc, bo kazdy co innego pisze.

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    nie pamiętam, ale wyszytkie wyniki powyżej tych referencyjnych. Lekarka powiedziała, że super
    nasze tez powyzej:/ i co z tego:(

u5cvp2.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    ale co nie prawda?
    bo Picja zaszła seksząc się non stop z tego co pamiętam :)

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 324 325 326 327 328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ