X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też wiele <3 nie ma i zaraz się okaże że wszystkie będziemy ewenementem bo wykresy okażą się zielone a mało seksu było :D

Marta29 lubi tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    :( szkoda,ale jak utrafic zeby bylo 4 dni przed i 1 dzien przed?
    To chodzi o 4 dni abstynecji

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    u mnie też wiele <3 nie ma i zaraz się okaże że wszystkie będziemy ewenementem bo wykresy okażą się zielone a mało seksu było :D
    Mam nadzieję,że to prorocze słowa :)

Madziulla lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też jestem takim przykładem :). Jeden jedyny seks bez żadnego monitorowania, w pierwszym cyklu

ciri22, Marta29 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    :( szkoda,ale jak utrafic zeby bylo 4 dni przed i 1 dzien przed?
    Noo niestety lecz to tylko przy regularnych cyklach sie udaje, ja wiedzialam ze bede miala w 22 lub 23 dniu cyklu owu (znaczy nie wwidzialam ale tak sie zapowiadalo) wiec seksik byl na poczatku okresu plodnego i potem jak tescior wyszedl pozytywny owulacyjny to wiedialam ze nastepnego dnia owu nie bedzie bo nic mnie nie bolalo (a ja ma okropna owulke) wiec nastepnego dnia rano byl seksik i wieczorem juz zdychalam z bolu owulacyjnego i owulacja byla kolejnego dnia rano (wiem po szyjce bo byla mega miekka i otwarta)

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo niestety lecz to tylko przy regularnych cyklach sie udaje, ja wiedzialam ze bede miala w 22 lub 23 dniu cyklu owu (znaczy nie wwidzialam ale tak sie zapowiadalo) wiec seksik byl na poczatku okresu plodnego i potem jak tescior wyszedl pozytywny owulacyjny to wiedialam ze nastepnego dnia owu nie bedzie bo nic mnie nie bolalo (a ja ma okropna owulke) wiec nastepnego dnia rano byl seksik i wieczorem juz zdychalam z bolu owulacyjnego i owulacja byla kolejnego dnia rano (wiem po szyjce bo byla mega miekka i otwarta)
    Kurcze,ja to cykle mam bardzo regularne więc owu chyba też. Ale te bóle.... w tym miesiącu wyjątkowo mnie naparzało wszystko i długo,odpuściło dopiero 2 dni temu. Może to ten niepokalanek?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta29 wrote:
    Mam nadzieję,że to prorocze słowa :)

miała bym beke na maxa jak bedzie u mnie fasol teraz :) pierwszy cykl z żelem Conceive Plus i pierwszy na dodatek niepełny cykl na OvuFriend :P

Marta29 lubi tę wiadomość

• olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh u mnie to nie dziala:/ mam regularnie plodny sluz ale chyba nic poza tym,jajco nie peka:(

u5cvp2.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dostawałaś te zastrzyki na pęknięcie

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie e,bo nie mialam stymulacji ani monitoringu

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie skierka przu regularnuch cyklach tez kilka cykli tak strzelala za nim jej sie udalo wiec to nie tak od razu ale metoda chyba zdaje efekt ona tak ktores dziecko ustrzelila.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olencja,widzę że masz dziś plamienie. Może to dobry znak? Bo do @ jeszcze kilka dni :)

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niee to juz @ za trzy dni sie rozpada porzadnie,owu byla wczesniej niz kreska

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pseudo owu:/

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wiecie skierka przu regularnuch cyklach tez kilka cykli tak strzelala za nim jej sie udalo wiec to nie tak od razu ale metoda chyba zdaje efekt ona tak ktores dziecko ustrzelila.
    ale serio tak robila ze 3 dni przerwy i bach?

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i seks dzien przed owu a nie w dniu owu

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez tak miewalam o ile owu dobrze wzynaczaly mi testy:/ ale generalnie pozostanmy przy tym ze ja nie mam owu:(

u5cvp2.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    nie e,bo nie mialam stymulacji ani monitoringu
    a to skąd wiesz, ze nie pęka?

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po wykresach i braku ciazy

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    tez tak miewalam o ile owu dobrze wzynaczaly mi testy:/ ale generalnie pozostanmy przy tym ze ja nie mam owu:(
    Ale jak bedziesz miala np zastrzyki na pekniecie wtedy by bylo super to zastosowac

‹‹ 322 323 324 325 326 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ