Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
olencja wrote:po wykresach i braku ciazy
to nic tylko zabulić za monitoring i sprawdzić -
to może jeszcze jakieś witaminy dla chłopa, bo bez szału te wyniki
. No i ten monitoring, bo może faktycznie nie pęka i wystarczy jeden zastrzyk.
a progesteron badałaś? bo faktycznie niskie masz te temperatury.
Jak mi wyznaczy owu jakimś cudem, to też od razu zbadamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 20:40
-
no to tylko dobry lekarz i monitoring by się przydał.
miałam nadzieję, ze za 2 razem też tak pójdzie łatwo jak za pierwszym, ale niestety nie poszło tak łatwo i ju z minęło pół roku;/ pora już się zabrać za to poważnie, bo zegar tyka ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 20:47
-
nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co się przechodzi jak się stara o o dziecko. Jednak jestem w zupełnie innej sytuacji.
-
przed chwilą pisałam, ze piersze zrobiliśmy w pierwszym cyklu z 1 seksem. Byliśmy w trakcie remontu i nam się nie chiało, ale wykorzystaliśmy jeszcze zapakowany materac
. Byłam po odstawieniu tabsów.
teraz ostawiłam w grudniu, ale pierwszy cykl był z gumkami, bo jeszcze walczyłam z infekcją i nadciśnieniem -
nick nieaktualny
-
olencja wrote:a to musialam przeoczyc:/ jestem strasznie rozdygotana tym egzaminem:/
kurde to super ze nie masz problemow:D
ten pierwszy cykl po tabsach, to mógł być jeszcze stymulowany hormonami z tabletek. Moje własne hormony raczej nie są dobre;/, no i minęło 6 lat od ciązy, a organizm nie młodnieje;/
Ciri nie mam pojęcia;/ wiem ,że mnie też muliło, ale to na koniec dobiero -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:I jupi udalo mi sie pierwszy raz porzygac w aucie... Facet zachwycony... Nie ma co...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 21:13
Marta29 lubi tę wiadomość