Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
black.devile wrote:Różnie, czasami bardzo dużo a czasami niewiele dlatego trzymam aż przestanie rosnąć. Porównywałam z innym termometrem i pomiar końcowy był ten sam jak zaczekalam i ten co pokazał od razu. Wiec no czekam
-
littleladybird wrote:Szkoda że nie dał Ci luteiny. Jest lepsza od duphastonu.
-
Testowalam dzis i niestety negatywny. Nie ma nawet cienia cienia...tempna 37.0. Jezeli @ sie nie spozni to powinna być jutro. Chyba ze znowu o dwa dni sie przesunie to bd w środę. Dzis dalej śluz kremowy a dodatkowo przezroczysty i rozciągliwy. Nie wiem czy kiedys taki miałam przed @.
-
nowatorka wrote:No wlasnie to czasami zmienia zupelnie wynik...
Dlatego czekam bo jak już nie rośnie to wiem ze jest taka jaka być powinnazależy od termometra tez
co do duphastonu to mi pomógł juz wcześniej z uregulowaniem cykli wiec teraz tez przepisał. I przy nim mam ładne 28 dniowe cykle a nie jak teraz prawie 60 dni... Niestety taka moja juz uroda i trzeba poprawiać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie też się nad tym zastanawiałam czy przypadkiem nie w 17dc ale w 13dc miałam kłucie w jajnikach dość silne no i wodnisty. Od 14dc mam cały czas kremowy śluz, więc to już raczej było po owulacji ;P No sama nie wiem. To dopiero mój pierwszy cykl po tabletkach anty a już jakieś niejasności. Planuję dziewczynkę bo synka już mam, więc muszę być pewna owulacji żeby wiedzieć kiedy współżyć. Gdyby się okazało, że była w 13dc to by było dobrze ale już 15 czy 17dc mnie nie urządza ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 19:06
-
dziewczyny czy mozecie spojrzec na moj wykres ? czy takie gory i doliny to normalna rzecz ? czy wedlug was owulacja byla ? z samopoczucie wnioskuje ze moglabyc 16 dnia cyklu ale po temperaturze juz nic nie wiem ;(
-
nick nieaktualnyNo właśnie gdyby ovu nie wyznaczyło tej owulacji to nie miała bym żadnych wątpliwości, że owulacja była w 13dc. No cóż. Okaże się jak przyjdzie @ bo to 1 miesiąc starań, więc nawet nie biorę go pod uwagę
maczka32 cięzko mi cokolwiek powiedzieć. Ovu wyznaczyło Ci owulację linią przerywaną czyli nie jest ona do końca pewna. Był duży skok temperatury ale śluż lepki z tego co zaznaczyłaś no i dzień po skończonej @ ? Ja bym stawiała, że owulacja była w 16dc aczkolwiek zastanawiam się też czy nie w 13dc ;P
-
haha no wlasnie ale czy taka stopniowa temperatura to normalna rzecz ? czy nie powinna byc podwyzszona w drugiej fazie ?
-
nick nieaktualnyTakie temperatury (raz niższa raz wyższa) są przy zaburzeniach hormonalnych. Podobno mogą też zwiastować brak owulacji. Ja mam PCOS ale jestem pewna, że owu była, trudno było jej nie wyczuć
Progesteron masz w porządku ? Bo stawiała bym na niego ;P I nie wykluczone, że mogło nie dojść u Ciebie do owulacji. raczej byś odczuła ten moment
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 21:41
-
Hej dziewczyny
mam pytanko bo Ovu mi pokazało owulacje wreszcie i wychodzi, ze bede miala cykl ponad 50 dni lub cos kolo tego
Chciałam sie zapytac o szyjke macicy czy wy badalyscie ją w dniu owulki??
Ja ją badałam w sobote z rana (zeby ja poznac badam ja dwa razy na dzien)i hmmm ( nie wiem jak to napisać) była "wielka miękka dziura" i nizej niz zazwyczaj. czy to normalne lol ? bo przeciez owulacja została wyznaczona na czwartek no i juz sama nie wiem.
Moze któras z was bardziej doswiadczonych moze mnie oświecić?
Pozdrawiam Asia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 22:41