Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia :) wrote:Nawet nie śmiem zaprzeczać Owieczka Ty mieszkasz na wyspie obok powiedz mi jaką macie pogode ? bo w IE masakra jakaś leje non stop i jestem ciekawa czy u Was tez ?
Hahaha to sie nazywa posluch szkoda ze corka niechce mnie tak sluchac hahaha
U nas cos tam kropi ale wiecej jest tej mgly niz deszczu i nawet nie jeste tak zimnoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 15:27
-
OwieczkaaaJo wrote:Hahaha to sie nazywa posluch szkoda ze corka niechce mnie tak sluchac hahaha
U nas cos tam kropi ale wiecej jest tej mgly niz deszczu i nawet nie jeste tak zimnoOwieczkaaaJo lubi tę wiadomość
Tysia -
To super Agata:) a bierzesz je 30 minut przez jedzeniem czy później?
Ja byłam dzisiaj zeby wyniki odebrac. a ona mi mówi ze nie ma uprawnien i nie moze mi powiedziec, nawet wyniku hcg!!! normalnie koszmar jakis a przy okazji powiedziała, że lekarz nawet jeszcze nie spojrzał!!! Tak mnie wkurzyła ze szook.
Szłam do domu i klełam pod nosem az córka sie spojrzała -
Owieczkaa biore przed posilkiem nawet godzine, zazwyczaj jak tylko wstane to polykam zeby nie zapomniec
No mozna sie wkurzyc wiec sie nie dziwie. W ogole lekarze czy Pl czy za granica sa jacys dziwni. Zadko kiedy mozna trafic na kogos dobrego z powolanialat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Ja właśnie na swojego gina w Polsce nie mogę narzekać po prostu najlepszy jakiego spotkałam zawsze jak cos nie tak seria bedań jak trzeba było to bez kolejki przyjął wytłumaczył i wolał zawsze dmuchać na zimne aż żałuje ze nie mogę go sobie tutaj sprowadzić haha byłam najszczęśliwszą osobą pod słońcemTysia
-
witajcie dziewczyny, dostalam swojej @ w 40dc czyli dokladnie tak samo jak dwa miesiace temu, to znaczy ze owu nie bylo czy ze sie przesunęła?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 16:22
Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
ana909 wrote:witajcie dziewczyny, dostalam swojej @ w 40dc czyli dokladnie tak samo jak dwa miesiace temu, to znaczy ze owu nie bylo czy ze sie przesunęła?
AgataR lubi tę wiadomość
Tysia -
AgataR wrote:Owieczkaa biore przed posilkiem nawet godzine, zazwyczaj jak tylko wstane to polykam zeby nie zapomniec
No mozna sie wkurzyc wiec sie nie dziwie. W ogole lekarze czy Pl czy za granica sa jacys dziwni. Zadko kiedy mozna trafic na kogos dobrego z powolania
no ja w miare wszystko zawsze miałam załatwiane tu w UK tylko ta receptionistka to koszmar jutro moze tam pojde i zrobie app do lekarza jesli będzie inna laska
Ja w pl niedy nie miałam problemu Babcia lekarka wiec wiadomo:P
to dobrze ja tez czasami czekam godz lub nawet dluzej:P -
ana909 wrote:witajcie dziewczyny, dostalam swojej @ w 40dc czyli dokladnie tak samo jak dwa miesiace temu, to znaczy ze owu nie bylo czy ze sie przesunęła?
Ana nie mam możliwosci zajrzenia do twojego poprzedniego cyklu wiec ciezko powiedziec. Jeśli miałaś faze wyzszych temperatur( przynajmniej 3 wyzsze pod rzad). to znaczy ze była przesunieta
edit. Obawiam sie ze cos poplatałam, dziewczyny jak cos to mnie poprawcieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 16:33
AgataR lubi tę wiadomość
-
Kochane a powiedzcie mi czy 3 dni po rzekomej owulce może jeszcze boleć brzuch w związku z nią ?? Bo dzisiaj w zasadzie teraz wieczorem zaczęły mnie tak jajniki chyba kłuc bo ból promieniuje tak jakby mnie biodro z lewej strony kuło wzięłam nospe bo wysikać się nawet nie mogłam bo bolałoTysia
-
nick nieaktualnyTysia :) wrote:Kochane a powiedzcie mi czy 3 dni po rzekomej owulce może jeszcze boleć brzuch w związku z nią ?? Bo dzisiaj w zasadzie teraz wieczorem zaczęły mnie tak jajniki chyba kłuc bo ból promieniuje tak jakby mnie biodro z lewej strony kuło wzięłam nospe bo wysikać się nawet nie mogłam bo bolało
nawet do trzech dni po pozytywnym tescie mnie boli i kłujeTysia :) lubi tę wiadomość
-
Tysia :) wrote:ja podobnie miałam jakies 2 dni przed skokiem temp też mnie podobnie bolało nawet bardziej bo usiąść nie mogłam na dupie a teraz tylko takie kłucie i wieczorem bo przez cały dzień nic takiego nie miałam
Ja tez tak mialam a po owulce to bolal mnie brzuch jakbym za duzo brzuszkow zrobila i minal po 2-3 dniach -
OwieczkaaaJo wrote:Dzisiaj spadek ale to dobrze i caly czas jest ponad czerwona linią jutro powinno byc wyzej
Tak jak zawsze dziewczyny mówia. Kazdy odchylek od normy daje nadzieje:)
czylu jesli jest go wiecej niz bylo w poprzenich cyklach to jest super:) -
Owieczka może w udostępnionych jest mój wykres, nie wiem czemu się zamknął... Pewnie dlatego ze jest nowy. No niby owu wychodziłaby 25dc ale dzień wcześniej byłam rano u gina i nie chce mi się wierzyć że nie zauważyłby dojrzałego pęcherzyka. Zresztą mam usg i ja też tam żadnej "dziury" nie widziałam. Owszem lepiej żeby była ale niezauważona niż żeby jej wcale nie było. Właśnie po 25dc miałam wyższe tempki ale zaliczyłam tez nieprzespana noc wtedy i lekkie przeziębienie wiec nie byłam pewna tych temperatur.
Poza tym teściowa zaczęła tak grzać w piecu ze myślałam że może temperatura w pokoju tak na mnie wpływa. Ale nie, dziś niezależnie od tego miałam normalnie niska temperaturę.Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤