X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • Tysia :) Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet nie śmiem zaprzeczać :D Owieczka Ty mieszkasz na wyspie obok :D powiedz mi jaką macie pogode ? :D bo w IE masakra jakaś leje non stop i jestem ciekawa czy u Was tez ? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 15:19

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia :) wrote:
    Nawet nie śmiem zaprzeczać :D Owieczka Ty mieszkasz na wyspie obok :D powiedz mi jaką macie pogode ? :D bo w IE masakra jakaś leje non stop i jestem ciekawa czy u Was tez ? :D

Hahaha to sie nazywa posluch :P szkoda ze corka niechce mnie tak sluchac hahaha

U nas cos tam kropi ale wiecej jest tej mgly niz deszczu i nawet nie jeste tak zimno :-) :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 15:27

• AgataR Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczkaa dziekuje za odpowiedz :* dzis zaczelam brac 75 mg ;)

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)

Wysłany: 27 października 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Hahaha to sie nazywa posluch :P szkoda ze corka niechce mnie tak sluchac hahaha

U nas cos tam kropi ale wiecej jest tej mgly niz deszczu i nawet nie jeste tak zimno :-) :-)
    No tak żeby z dziećmi było to takie proste, mój synek to nie raz specjalnie robi na odwrót niż ja mówie po prostu chyba sprawia mu przyjemność jak mnie denerwuje :D ale co zrobić :)

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super Agata:) a bierzesz je 30 minut przez jedzeniem czy później?

Ja byłam dzisiaj zeby wyniki odebrac. a ona mi mówi ze nie ma uprawnien i nie moze mi powiedziec, nawet wyniku hcg!!! normalnie koszmar jakis a przy okazji powiedziała, że lekarz nawet jeszcze nie spojrzał!!! Tak mnie wkurzyła ze szook.
    Szłam do domu i klełam pod nosem az córka sie spojrzała :P

• AgataR Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczkaa biore przed posilkiem nawet godzine, zazwyczaj jak tylko wstane to polykam zeby nie zapomniec ;)
    No mozna sie wkurzyc wiec sie nie dziwie. W ogole lekarze czy Pl czy za granica sa jacys dziwni. Zadko kiedy mozna trafic na kogos dobrego z powolania :\

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)

Wysłany: 27 października 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie na swojego gina w Polsce nie mogę narzekać po prostu najlepszy jakiego spotkałam zawsze jak cos nie tak seria bedań jak trzeba było to bez kolejki przyjął wytłumaczył i wolał zawsze dmuchać na zimne :D aż żałuje ze nie mogę go sobie tutaj sprowadzić haha byłam najszczęśliwszą osobą pod słońcem :D

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 27 października 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny, dostalam swojej @ w 40dc czyli dokladnie tak samo jak dwa miesiace temu, to znaczy ze owu nie bylo czy ze sie przesunęła?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 16:22

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤

Wysłany: 27 października 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana909 wrote:
    witajcie dziewczyny, dostalam swojej @ w 40dc czyli dokladnie tak samo jak dwa miesiace temu, to znaczy ze owu nie bylo czy ze sie przesunęła?
    Raczej chyba że się przesunęła bo z tego co dziewczyny tu pisały to nie ma @ bez owulki chyba że to krwawienie śródcykliczne . Ciężko je czasami odróżnić od okresu . Przynajmniej ja tak czasami mam .

AgataR lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Owieczkaa biore przed posilkiem nawet godzine, zazwyczaj jak tylko wstane to polykam zeby nie zapomniec ;)
    No mozna sie wkurzyc wiec sie nie dziwie. W ogole lekarze czy Pl czy za granica sa jacys dziwni. Zadko kiedy mozna trafic na kogos dobrego z powolania :\

no ja w miare wszystko zawsze miałam załatwiane tu w UK tylko ta receptionistka to koszmar jutro moze tam pojde i zrobie app do lekarza jesli będzie inna laska :P

Ja w pl niedy nie miałam problemu Babcia lekarka :P wiec wiadomo:P

to dobrze ja tez czasami czekam godz lub nawet dluzej:P

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana909 wrote:

Ana nie mam możliwosci zajrzenia do twojego poprzedniego cyklu wiec ciezko powiedziec. Jeśli miałaś faze wyzszych temperatur( przynajmniej 3 wyzsze pod rzad). to znaczy ze była przesunieta

edit. Obawiam sie ze cos poplatałam, dziewczyny jak cos to mnie poprawcie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 16:33

AgataR lubi tę wiadomość

Wysłany: 27 października 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane a powiedzcie mi czy 3 dni po rzekomej owulce może jeszcze boleć brzuch w związku z nią ?? Bo dzisiaj w zasadzie teraz wieczorem zaczęły mnie tak jajniki chyba kłuc bo ból promieniuje tak jakby mnie biodro z lewej strony kuło :D wzięłam nospe bo wysikać się nawet nie mogłam bo bolało :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane a powiedzcie mi czy 3 dni po rzekomej owulce może jeszcze boleć brzuch w związku z nią ?? Bo dzisiaj w zasadzie teraz wieczorem zaczęły mnie tak jajniki chyba kłuc bo ból promieniuje tak jakby mnie biodro z lewej strony kuło :D wzięłam nospe bo wysikać się nawet nie mogłam bo bolało :)
    ja tak miewam zazwyczaj przy owulce
    nawet do trzech dni po pozytywnym tescie mnie boli i kłuje

Tysia :) lubi tę wiadomość

Wysłany: 27 października 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja podobnie miałam jakies 2 dni przed skokiem temp też mnie podobnie bolało nawet bardziej bo usiąść nie mogłam na dupie :D a teraz tylko takie kłucie i wieczorem bo przez cały dzień nic takiego nie miałam :)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja podobnie miałam jakies 2 dni przed skokiem temp też mnie podobnie bolało nawet bardziej bo usiąść nie mogłam na dupie :D a teraz tylko takie kłucie i wieczorem bo przez cały dzień nic takiego nie miałam :)

Ja tez tak mialam a po owulce to bolal mnie brzuch jakbym za duzo brzuszkow zrobila i minal po 2-3 dniach

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie a ja sobie chyba odpuszcze te badanie szyjki. Jakos jestem zmeczona tym "gmeraniem" albo jakas chandra mnie zlapala..

Cos mi sie wydaje ze tarczyca szaleje lub juz sama nie wiem..

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Dzisiaj spadek ale to dobrze i caly czas jest ponad czerwona linią :) jutro powinno byc wyzej :)

Tak jak zawsze dziewczyny mówia. Kazdy odchylek od normy daje nadzieje:)
    czylu jesli jest go wiecej niz bylo w poprzenich cyklach to jest super:):)
    dziekuje kochana o to mi chodzilo czy to oznaczac mogłaby cos pozytywnego czy nie.oczywiscie mierze nadal temp i zobaczymy co wyjdzie,@powinna byc pomiedzy 2-8 listopada.nie łudze sie na nic

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana wszystko jest możliwe i niestety pozostaje nam czekać! :(
    Jak chcesz mozesz poczekac jeszcze ze dwa dni i zrobic bete ale to zalezy kiedy dokładnie była implantacja, Najlepiej zrobic w 12dpo :)

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 27 października 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczka może w udostępnionych jest mój wykres, nie wiem czemu się zamknął... Pewnie dlatego ze jest nowy. No niby owu wychodziłaby 25dc ale dzień wcześniej byłam rano u gina i nie chce mi się wierzyć że nie zauważyłby dojrzałego pęcherzyka. Zresztą mam usg i ja też tam żadnej "dziury" nie widziałam. Owszem lepiej żeby była ale niezauważona niż żeby jej wcale nie było. Właśnie po 25dc miałam wyższe tempki ale zaliczyłam tez nieprzespana noc wtedy i lekkie przeziębienie wiec nie byłam pewna tych temperatur.
    Poza tym teściowa zaczęła tak grzać w piecu ze myślałam że może temperatura w pokoju tak na mnie wpływa. Ale nie, dziś niezależnie od tego miałam normalnie niska temperaturę.

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam test ale! Ale zrobię go za 2-3 dni :) nie ugne się :) chociaż po piersiach których dotknąć juz nie mogę nawet śmiem twierdzić że jest fasolka i to tylko kwestia czasu na test :) ale wiecie, ciii żeby nie zapeszyc :) :*

‹‹ 458 459 460 461 462 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ