Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Starajcie się Starajcie tylko ja ją też o Tobie myślę i mialam na fb pisać co z Tobą :*
Co do castangusa to po cichu myślę że zdziałał cudo! ale ciii cycki coraz bardziej się dają we znaki i mam jeszcze takie jakby rozpieranie w macicy, to inny bol/skurcz niż przy @, podobny ale jednak to nie to samo test juz czeka tylko nie wiem kiedy robićlittleladybird, OwieczkaaaJo, tylko ja, Tysia :), AgataR lubią tę wiadomość
-
tylko ja wrote:czesc owieczka ! ale miło,ze ktos o mnie pamieta mało mnie kochana bo wszystkiego mi sie odechcialo !juz mam dosyc tych staran ,zajęłam sie powaznie odchudzaniem i mam zamiar wrocic do poprzedniej figury a co tam u ciebie kochana ?
ewelinko trzymam kciuki
ah laski co tam ! no staramy sie chyba dalej co ?! chociaz ja mam dosc
ohh kochana widzialam twój wykres. ale tak jak napisaa Agata nowy cykl nowa moliwosc zafasalkowania Trzymam kciuki za Was wszystkie dziewczyny
I nie mozna sie poddawac!!!! Nigdy
U mnie jak widac tempka rosnie i w sobote w tym tygodniu powinnam dostac@ wiec zobaczymy
PS moge tu wkleic praktyczne zalecenia o. Sroki? A to dlatego ze widziaam ksiezyc w peni i cos tam na ten temat jest -
black.devile wrote:Starajcie się Starajcie tylko ja ją też o Tobie myślę i mialam na fb pisać co z Tobą :*
Co do castangusa to po cichu myślę że zdziałał cudo! ale ciii cycki coraz bardziej się dają we znaki i mam jeszcze takie jakby rozpieranie w macicy, to inny bol/skurcz niż przy @, podobny ale jednak to nie to samo test juz czeka tylko nie wiem kiedy robić
Za dwa dni? jesli masz test o czuosci 10?tylko ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblack.devile wrote:Starajcie się Starajcie tylko ja ją też o Tobie myślę i mialam na fb pisać co z Tobą :*
Co do castangusa to po cichu myślę że zdziałał cudo! ale ciii cycki coraz bardziej się dają we znaki i mam jeszcze takie jakby rozpieranie w macicy, to inny bol/skurcz niż przy @, podobny ale jednak to nie to samo test juz czeka tylko nie wiem kiedy robićWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 19:21
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jak cos béde poźniej testować bo po ostatnim niechce sie nakrecac...
wtedy kupowałam test o czulosci 5. teraz mam 20 wiec czekam na @.
poza tym czekam równiez na wyniki TSH i hcg bo zrobili mi w piatek ale jak bylam dzisiaj w gp to jeszcze nie mieli wyników. jestem ciekawa jakie mam tsh bo ciezko mi wstac rano i mam podkrazone oczy pomimo brania żelaza wiec jutro sie okarze.
Co do hcg to raczej wątpie zeby cos wykryło, wiec biore na luz
tylko ja lubi tę wiadomość
-
Ale sie Kochane rozpisalyscie Black no to juz po cichu kibicujemy!! No pieknie by bylo jak by sie udalo daj koniecznie znac jak tylko zatestujesz :*
Owieczkaaa Kochana no to tak jak widzialas cos sie kreci ale nie wiadomo co sie okaze jutro. Ta Twoja diablica fajna jest dzieci w tym wieku w ogole sa absorbujace wiec dobrzre ze mam juz praktyke
Tylko_ja z cycuchami mam identycznie! Juz sa wielkie jak mleczarnie haha a jak juz zbliza sie @ to z lozka wstac nie moge
P.S Owieczkaaa myslisz ze moge sobie zwiekszyc dawke z 50 do 75? Akurat moj gin wyslal mi recepte na pol roku noni mam zapas ze tez wczesniej o tym nie pomyslaltylko ja, black.devile lubią tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
No ja tak nigdy z tymi piersiami nie miałam wiec zastanawia mnie to i brzuch, trochę chyba tez latam częściej do kibelka ale nie jestem pewna wiec nie biorę tego pod uwagę ojjj na pewno dam znać od razu! Niezależnie od wyniku
tylko ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Black bardzo dobrze jak jest inaczej niż zawsze to moze zwiastowac coś dobrego .
Trzymam mocno kciuki oby teścik był pozytywny i Tobie Owieczkaaa tez tego życzę .
Wkoncu się nam wszystkim uda bo musi się udać !black.devile, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość
Tysia -
AgataR wrote:Ale sie Kochane rozpisalyscie Black no to juz po cichu kibicujemy!! No pieknie by bylo jak by sie udalo daj koniecznie znac jak tylko zatestujesz :*
Owieczkaaa Kochana no to tak jak widzialas cos sie kreci ale nie wiadomo co sie okaze jutro. Ta Twoja diablica fajna jest dzieci w tym wieku w ogole sa absorbujace wiec dobrzre ze mam juz praktyke
Tylko_ja z cycuchami mam identycznie! Juz sa wielkie jak mleczarnie haha a jak juz zbliza sie @ to z lozka wstac nie moge
P.S Owieczkaaa myslisz ze moge sobie zwiekszyc dawke z 50 do 75? Akurat moj gin wyslal mi recepte na pol roku noni mam zapas ze tez wczesniej o tym nie pomyslal
Agacia ja tez miałam praktyke ale jak sie młoda urodziła to praktyka na nic sie zdała
A mozesz mi przypomniec jaki miałas ostatnio wynik?
Myśle, że mozesz ale jeśli nie robiłas badania ostatnio( a kurcze zapomniałam kiedy i jaki miałas wynik) to zrobic przez zwiększeniem a po 4 tygodniach znów zrobic dla pewnosci, że się zmniejsza i pilnowac żeby za dużo nie spadło bo to też nie dobrze jest -
black.devile wrote:No juz powoli zaczynają bardziej boleć i urosły. Kupiłam ostatnio biustonosz z myślą o ciąży gdyby miały urosnąć piersi... Zwykle noszę 75e a teraz w tym 75f musiałam wyciągnąć gabeczki
black to zostaw sobie ten stanik po ciaży:D bo jak fasolka bedzie to i tak bedziesz musiała kupic nastepny, i nastepny przynajmniej ja tak miałam
Ja musiałam zmieniac 4 razy staniki (bez drutów)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 20:59
-
Tysia :) wrote:Black bardzo dobrze jak jest inaczej niż zawsze to moze zwiastowac coś dobrego .
Trzymam mocno kciuki oby teścik był pozytywny i Tobie Owieczkaaa tez tego życzę .
Wkoncu się nam wszystkim uda bo musi się udać !
Dzieki Tysia Co ma być to bedzię
Diabelek śpi wiec mam czas dla Was, choć pewnie tu nikogo ni ma już