X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starajcie się Starajcie :) tylko ja ją też o Tobie myślę i mialam na fb pisać co z Tobą :*

Co do castangusa to po cichu myślę że zdziałał cudo! :) ale ciii :) cycki coraz bardziej się dają we znaki i mam jeszcze takie jakby rozpieranie w macicy, to inny bol/skurcz niż przy @, podobny ale jednak to nie to samo :) test juz czeka tylko nie wiem kiedy robić :)

littleladybird, OwieczkaaaJo, tylko ja, Tysia :), AgataR lubią tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    czesc owieczka :) ! ale miło,ze ktos o mnie pamieta :) mało mnie kochana bo wszystkiego mi sie odechcialo !juz mam dosyc tych staran ,zajęłam sie powaznie odchudzaniem i mam zamiar wrocic do poprzedniej figury :) a co tam u ciebie kochana ?

ewelinko trzymam kciuki :)

ah laski co tam ! no staramy sie chyba dalej co ?! chociaz ja mam dosc :)

ohh kochana widzialam twój wykres. ale tak jak napisaa Agata nowy cykl nowa moliwosc zafasalkowania :) Trzymam kciuki za Was wszystkie dziewczyny :):):):)
    I nie mozna sie poddawac!!!! Nigdy :)
    U mnie jak widac tempka rosnie i w sobote w tym tygodniu powinnam dostac@ wiec zobaczymy :)

PS moge tu wkleic praktyczne zalecenia o. Sroki? A to dlatego ze widziaam ksiezyc w peni i cos tam na ten temat jest :P

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Starajcie się Starajcie :) tylko ja ją też o Tobie myślę i mialam na fb pisać co z Tobą :*

Co do castangusa to po cichu myślę że zdziałał cudo! :) ale ciii :) cycki coraz bardziej się dają we znaki i mam jeszcze takie jakby rozpieranie w macicy, to inny bol/skurcz niż przy @, podobny ale jednak to nie to samo :) test juz czeka tylko nie wiem kiedy robić :)

Za dwa dni? jesli masz test o czuosci 10?

tylko ja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:

ja testuje juz 9 dni po owu :)spróbuj jutro juz zrobic ;) ja bralam casta b.krotko i cycki mnie nie bolały ! w koncu bo zawsze po owu juz je czulam ii to z kazdym dniem coraz bardziej !!!!jak schodzilam ze schodów to musialam je trzymac heheh :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 19:21

AgataR lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie o czulosci 10 bo innego chyba nie ma sensu :)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak cos béde poźniej testować bo po ostatnim niechce sie nakrecac...
    wtedy kupowałam test o czulosci 5. teraz mam 20 wiec czekam na @.
    poza tym czekam równiez na wyniki TSH i hcg bo zrobili mi w piatek ale jak bylam dzisiaj w gp to jeszcze nie mieli wyników. jestem ciekawa jakie mam tsh bo ciezko mi wstac rano i mam podkrazone oczy pomimo brania żelaza wiec jutro sie okarze. :)
    Co do hcg to raczej wątpie zeby cos wykryło, wiec biore na luz :D

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    własnie o czulosci 10 bo innego chyba nie ma sensu :)

Czasami 20 tez pokazuje ale tylko wtedy jeśli owulka była wcześniej niz ma sie przyposzczenia :D

• black.devile Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta przed @ zrobiła test factelle z rossmana czy jakoś tak i on ma czułość 25, wykrył jej betę 5 i to chyba w 11 dpo :) bladzioch był ale był :) no zobaczę bo sama nie wiem kiedy była :) ale cycki i brzuch dają znać :)

• AgataR Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie Kochane rozpisalyscie ;) Black no to juz po cichu kibicujemy!! No pieknie by bylo jak by sie udalo :) daj koniecznie znac jak tylko zatestujesz :*
    Owieczkaaa Kochana no to tak jak widzialas cos sie kreci ale nie wiadomo co ;) sie okaze jutro. Ta Twoja diablica fajna jest ;) dzieci w tym wieku w ogole sa absorbujace wiec dobrzre ze mam juz praktyke ;)
    Tylko_ja z cycuchami mam identycznie! Juz sa wielkie jak mleczarnie haha a jak juz zbliza sie @ to z lozka wstac nie moge ;)
    P.S Owieczkaaa myslisz ze moge sobie zwiekszyc dawke z 50 do 75? Akurat moj gin wyslal mi recepte na pol roku noni mam zapas ;) ze tez wczesniej o tym nie pomyslal :\

tylko ja, black.devile lubią tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tak nigdy z tymi piersiami nie miałam wiec zastanawia mnie to i brzuch, trochę chyba tez latam częściej do kibelka ale nie jestem pewna wiec nie biorę tego pod uwagę :) ojjj na pewno dam znać od razu! Niezależnie od wyniku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agata kiedy zamierzasz wywolac @ ?

black kurcze to moze byc fasolka :) zycze ci tego z całego serducha !

black.devile lubi tę wiadomość

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black bardzo dobrze jak jest inaczej niż zawsze :) to moze zwiastowac coś dobrego .

Trzymam mocno kciuki oby teścik był pozytywny i Tobie Owieczkaaa tez tego życzę .
    Wkoncu się nam wszystkim uda bo musi się udać ! <3 :)

black.devile, OwieczkaaaJo lubią tę wiadomość

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No juz powoli zaczynają bardziej boleć i urosły. Kupiłam ostatnio biustonosz z myślą o ciąży gdyby miały urosnąć piersi... Zwykle noszę 75e a teraz w tym 75f musiałam wyciągnąć gabeczki

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Ale sie Kochane rozpisalyscie ;) Black no to juz po cichu kibicujemy!! No pieknie by bylo jak by sie udalo :) daj koniecznie znac jak tylko zatestujesz :*
    Owieczkaaa Kochana no to tak jak widzialas cos sie kreci ale nie wiadomo co ;) sie okaze jutro. Ta Twoja diablica fajna jest ;) dzieci w tym wieku w ogole sa absorbujace wiec dobrzre ze mam juz praktyke ;)
    Tylko_ja z cycuchami mam identycznie! Juz sa wielkie jak mleczarnie haha a jak juz zbliza sie @ to z lozka wstac nie moge ;)
    P.S Owieczkaaa myslisz ze moge sobie zwiekszyc dawke z 50 do 75? Akurat moj gin wyslal mi recepte na pol roku noni mam zapas ;) ze tez wczesniej o tym nie pomyslal :\

Agacia ja tez miałam praktyke ale jak sie młoda urodziła to praktyka na nic sie zdała :P
    A mozesz mi przypomniec jaki miałas ostatnio wynik?
    Myśle, że mozesz ale jeśli nie robiłas badania ostatnio( a kurcze zapomniałam kiedy i jaki miałas wynik) to zrobic przez zwiększeniem a po 4 tygodniach znów zrobic dla pewnosci, że się zmniejsza i pilnowac żeby za dużo nie spadło bo to też nie dobrze jest :)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    No juz powoli zaczynają bardziej boleć i urosły. Kupiłam ostatnio biustonosz z myślą o ciąży gdyby miały urosnąć piersi... Zwykle noszę 75e a teraz w tym 75f musiałam wyciągnąć gabeczki

black to zostaw sobie ten stanik po ciaży:D bo jak fasolka bedzie to i tak bedziesz musiała kupic nastepny, i nastepny :P przynajmniej ja tak miałam :P
    Ja musiałam zmieniac 4 razy staniki (bez drutów)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 20:59

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia :) wrote:
    Black bardzo dobrze jak jest inaczej niż zawsze :) to moze zwiastowac coś dobrego .

Trzymam mocno kciuki oby teścik był pozytywny i Tobie Owieczkaaa tez tego życzę .
    Wkoncu się nam wszystkim uda bo musi się udać ! <3 :)

Dzieki Tysia :):) Co ma być to bedzię ;) :):):)

Diabelek śpi wiec mam czas dla Was, choć pewnie tu nikogo ni ma już :P

• black.devile Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie o staniki nie musze się martwić :D pracuje w esotiqu i co miesiąc mam nowy jakiś albo 2 :D

• black.devile Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem i jeszcze trochę będę :*

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Spokojnie o staniki nie musze się martwić :D pracuje w esotiqu i co miesiąc mam nowy jakiś albo 2 :D

oo to super. ja niestety bylam skazana tylko na staniki ciazowe i to tu w uk koszmar bo zawsze cos z nimi bylo nie tak :P

• black.devile Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No powiem Ci ze u nas już robią fajne dla mam :)

‹‹ 456 457 458 459 460 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ