Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
OwieczkaaaJo wrote:Pamiętaj, że po owulce tempka powinna sie utrzymywac w fazie wyższych temperatur.
OF potrzebuje 6nizszych i conajmniej 3 wyzszych zeby wyznaczyc owulke. Czyli jesli masz spadek a pozniej wzrosttempek była owulka
Pozostaje tylko mierzyc temp i obeserwowac swój organizm.
Witam
Dziękuję,za podzielenie się wiedzą. Informacje są bardzo pomocne. Ja trochę w gorącej wodzie kąpana byłam...bo zaczęłam mierzyć temp.,i już przestraszyłam się,że tak szybko rozciągliwy śluz zanikł i w ogóle... jednak za szybko to wszystko negatywnie oceniłam.
Też źle odczytałam na innym forum o tym 8dc,bo nie chodziło że w tym pierwszym skoku temp.miałam owu,ale że po tym skoku już mogę ją mieć nawet następnego dnia. Tamtą forumowiczkę na innym forum przeprosiłam. Tam strasznie nadaktywne forum,że aż się zakręciłam . Powinnam była pisać w stosownych tematach,gdzie są udzielane konkretne odpowiedzi na pytania ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 09:42
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualnyTysia u Ciebie bym obstawiała jednak 12dc
olka za dużo temperatur opuściłaś by móc cokolwiek powiedzieć. Jeśli jesteś pewna, że w ciąży nie jesteś po prostu udaj się do gin niech Ci da coś na wywołanie i tyle Pamiętaj, że stres też opóźnia @ a z tego co napisałaś jesteś nerwowa, więc wyluzuj troszkę -
olka1985 wrote:Witam, czy może któraś z Was jest w stanie powiedzieć coś na temat mojej sytuacji, bo ja nie mam pojęcia co o tym myśleć?? Chodzi mi o mój cykle jest jakiś zwariowany, co prawda w pewnym momencie olałam sprawę i nie brałam luteiny ( do momentu wystąpienia plamień) oraz nie mierzyłam temp . Myślałam, że może stał się cud i udało się, ale test sprowadził mnie na ziemie. Notabene nadal do dnia dzisiejszego nie doczekałam się miesiączki, po za nerwowością i zgryźliwością nie mam żadnych objawów. Nie wiem może już powinnam udać się do Ginekologa czy czekać dajcie proszę znać, może któraś z Was miała podobna sytuację. |G góry dziękuję i pozdrawiam.
-
Niestety ciezko powiedziec bo tempka była zakłócona a mogła być niższa. Musiasz obserwowac. najblizsze dni prawde powiedzaStópka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja mam pytanie offtopic
Czy czytałyście praktyczne zalecenia o. Sroki?
no bo ja wczoraj trafiłam na strone bo zaczełam szukać jak działają te wszystkie wspomagacze owulacji itp
No wiec ja czytałam te zalecenia i troche mi zabobonami poleciało ale jestem ciekawa czy może któras z dziewczyn je wykorzystuje lub wykorzystywała? ?
To tylko tak z CiekawościWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 14:51
-
OwieczkaaaJo wrote:Niestety ciezko powiedziec bo tempka była zakłócona a mogła być niższa. Musiasz obserwowac. najblizsze dni prawde powiedza
Dzięki za pomocOwieczkaaaJo lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Littleladybird to super wiesci!! Uda sie na pewno ja tez czekam dwa dni jeszcze i jak nic sie nie wydazy wywoluje @ i zsczynam brac castagnusa oby poskutkowallat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Haha no tak tez pomyslalam dzis rano ale jakos nie umiem tego na glos powiedziec zeby nie zapeszyc cos czuje ze zasnac nie bede mogla
Pewnie ze sie uda, wszystkim sie kiedys udaOwieczkaaaJo, tylko ja lubią tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Agata wlasnie o Tobie myslalam. Chcialam wejsc I sie spytac co sie dziej z toba a tu prosze uprzedzilas mnie
Ps napisalam to o godz4 ale moj diabel mi przeszkodzil:-P
edit: a co tam u tylko_ja? coś mało jej tutaj. Mam nadzieje, że wszystko ok?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 18:07
tylko ja lubi tę wiadomość
-
AgataR wrote:Haha no tak tez pomyslalam dzis rano ale jakos nie umiem tego na glos powiedziec zeby nie zapeszyc cos czuje ze zasnac nie bede mogla
Pewnie ze sie uda, wszystkim sie kiedys uda
I takie właśnie uwielbiam Kochane
Czekam w takim razie Agatka na twoja jutrzejsza tempke oby była wysokotylko ja, AgataR lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOwieczkaaaJo wrote:Agata wlasnie o Tobie myslalam. Chcialam wejsc I sie spytac co sie dziej z toba a tu prosze uprzedzilas mnie
Ps napisalam to o godz4 ale moj diabel mi przeszkodzil:-P
edit: a co tam u tylko_ja? coś mało jej tutaj. Mam nadzieje, że wszystko ok?!
ewelinko trzymam kciuki
ah laski co tam ! no staramy sie chyba dalej co ?! chociaz ja mam doscWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 19:00
OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość