Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • Agnieś Ekspertka

Wysłany: 25 października 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po proszę o pomoc

ff6298a66c7e7c102c0e8cfb7fdecf82.png

3jgx43r867ibmmqb.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Czarnaa* wrote:
    Owieczka kochanie już nie rzygam ale mdłości są cały czas. Raz doskwierają mniej raz więcej ale to już na szczęście 8 tydzień, więc do tego 12 tygodnia jakoś się jeszcze przemęczę. A tak ogólnie to nawet o tej ciąży nie myślę i często w ogóle zapominam, że w niej jestem ale to może i dobrze bo nie zamartwiam się niepotrzebnie jak to z synem było, że ja do 6 miesiąca bałam się, że poronię a potem zaczęłam się zamartwiać czy aby na pewno będzie w pełni sprawny fizycznie jak i psychicznie. A syn to istne tornado, więc przy nim nie ma czasu na rozczulanie się nad brzuszkiem ;) A Ty jak się kochana czujesz? ... Całkiem ładny ten twój wykres ;) Ja tam kiedyś czytałam coś pisałaś w tamtym cyklu o szpitalu. Ja się wtedy źle czułam i po prostu nie ogarnęłam tematu. Ciąża biochemiczna ? Czy co się stało ?

o to super Czarna ze nie pawikujesz juz i zeby zostalo tak juz do konca :) Ja mdłosci czulam od 3miesiaca az do 7miesiaca a mietowa pasta zaczelam myc zeby dopiero po porodzie :P ile ja sie nalatalam na szukaniu owocowej pasty:P

Wiesz jak zaczełam mysles o drugiej ciazy to przeczytałam morze aktykulów na temat drugiej ciazy i we wszystkich jest napisane to co piszesz tu. Druga ciaza jest zupelnie inna i nie ma tyle czsu co w pierszej :)

Co do poprzedniego cyklu to ja tak podejrzewam. test ciaziwy z cieniem drugiej kreski a byl o czulosci 5 później ta nieszczesne hcg powyzej 4. W dniu kiedy zadzwoniłam po karetke to poczułam ostry ból i duzo krwi jakby ktos z wiadra wylewal. i Było to zupełnie inaczej niz przy moich poronieniach ale mozliwe dlatego ze ta ciaza była bardzo młoda. Oczywiscie tu w anglii jest tak samo jak u Ciebie w holandii. do 20 tygodnia praktycznie nic nie zrobia tylko od 10tc sie jest pod opieka poloznej. Smutne ale jak patrze na historie Anglii to wcale sie nie dziwie tak samo jak u Ciebie.

Ja sie czuje ok. NIom ja tez juz jeszcze nie zaciazyłam i juz sie zastanawiam bo do młodych nie należe i pewne obawy bo zawsze jest wieksze ryzyko itp.. niom wykres tez mi sie podoba ale mysle ze mogłam miec owul w sobote. Mam takie jakies wewnetrze przekonanie :P
    Prócz tego jest ok. Corcia broi i czasami to tak daje popalic ze szok.

ojjj ale sie rozpisałam :)
    Czarna rosnijcie nam tam dobrze :)

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak myslicie dlaczego tempka poszla tak w gore dzisiaj ?

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieś wrote:
    Po proszę o pomoc

Agnieś OF to tylko program który analizuje dane które wpisujesz. Dzisiaj masz pozytywny test owulacyjny i jeśli temperatura sie jutro lub po jutrze podniesie to OF powinien ci znów wyznaczyc owulkę . wiec spokojnie i mierz tempke oraz zapisuj swoje obserwacje.

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    Jak myslicie dlaczego tempka poszla tak w gore dzisiaj ?
    Hmmm ale to chyba dobrze jeśli była owulka :)
    Możliwe ze jutro tez bedzie sie utrzymywac :) Trzymam kciuki:)

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieś wrote:
    Po proszę o pomoc

Jak dla mnie to owu bedzie teraz i za kilka dni przesunie ci linie na dzisiaj. Staraj sie w tych dniach :)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Hmmm ale to chyba dobrze jeśli była owulka :)
    Możliwe ze jutro tez bedzie sie utrzymywac :) Trzymam kciuki:)
    No dobrze dobrze ale zazwyczaj byla po owulce juz taka sama a tu dzisiaj jeszcze 0,2 stopnie wzrosla.moze to dobry znak.... (ludze sie ;))

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Agnieś Ekspertka

Wysłany: 25 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Agnieś OF to tylko program który analizuje dane które wpisujesz. Dzisiaj masz pozytywny test owulacyjny i jeśli temperatura sie jutro lub po jutrze podniesie to OF powinien ci znów wyznaczyc owulkę . wiec spokojnie i mierz tempke oraz zapisuj swoje obserwacje.

Dziękuje bardzo za pomoc :) <3

3jgx43r867ibmmqb.png
  • Agnieś Ekspertka

Wysłany: 25 października 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    Jak dla mnie to owu bedzie teraz i za kilka dni przesunie ci linie na dzisiaj. Staraj sie w tych dniach :)

Dziękuje bardzo za pomoc :) <3 Dzięki takim dziewczynon aż chce sie wierzyć że wszystko będzie dobrze :)

nowatorka lubi tę wiadomość

3jgx43r867ibmmqb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety dlatego też nienawidzę tego kraju bo panuje tu znieczulica ludzka chociaż ja tam się nad sobą nie użalam. Nie ja pierwsza nie ostatnia mam problemy. każdy z nas je ma. Mi też się wydaje, że owulację miałaś w 15dc i tak czytam te Twoje notatki o dziwnym smaku w ustach i ten śluz. Też miałam wrażenie, że mi coś jak by skacze w brzuchu ;) No i jak prawie zwymiotowałam jak poczułam zapach ziemniaków. Może Ci się udało ;) <3

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    No dobrze dobrze ale zazwyczaj byla po owulce juz taka sama a tu dzisiaj jeszcze 0,2 stopnie wzrosla.moze to dobry znak.... (ludze sie ;))

Kochana bierzesz bromek wiec mozliwe ze tym razem pomoze:) oby oby kochana. Trzymamy z corcia kciuki:)

Agnieś Nie ma za co po to tu jestesmy :)

nowatorka lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Czarnaa* wrote:
    No niestety dlatego też nienawidzę tego kraju bo panuje tu znieczulica ludzka chociaż ja tam się nad sobą nie użalam. Nie ja pierwsza nie ostatnia mam problemy. każdy z nas je ma. Mi też się wydaje, że owulację miałaś w 15dc i tak czytam te Twoje notatki o dziwnym smaku w ustach i ten śluz. Też miałam wrażenie, że mi coś jak by skacze w brzuchu ;) No i jak prawie zwymiotowałam jak poczułam zapach ziemniaków. Może Ci się udało ;) <3

niom angli jest tez koszmarma pod tym wzgledem ale jakos daje rade :P Właśnie czekamy na dom wiec bedzie dobrze tak myśle :)
    niom tylko przez dwa dni czułam ten smak i teraz juz nie.
    Niechce sie nakrecac ale w niedziela wieczorem. młoda spała a mój tv ogladał i tak cos mi podpowiedziało ze ja w ciazy jestem. Za chwile poczasłam głową i zbeształam samą siebie :P haha
    To sie nazywa schiza :P
    Nie to ja jak narazie takich zapachów nie mam i odruchów tez nie :P o zebym nie miała bo corcia jak wymiatuje to reaguje strasznie histerycznie ( niestety mam kamienie zółciowe i zdazało mi sie podczas bólu wymiotowac ) wiec ona to żle kojarzy :(

• black.devile Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem ciekawa jak to będzie, skok jest znaczny chociaż mierzone później i po kilku kieliszkach wczoraj :)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Ja tez jestem ciekawa jak to będzie, skok jest znaczny chociaż mierzone później i po kilku kieliszkach wczoraj :)

Blackus jesli o mnie chodzi to po odrobinie wishy lub wina tempka mi sie nie podnosiła ale juz po dluzszym śnie tak wiec jestem ciekawa jaka bedzie jutro u ciebie :)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn poszłam spać po 2 nowego czasu wiec spałam 8 godz :) wypiłam może z 5-6 kieliszków. No i podskoczyla aż tak więc jestem ciekawa, a jutro zaś zmierze wcześniej wiec tez nie będzie taka jak ma być ale może będzie dalej wysoka, oby :)

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black widze ze u ciebie tez skoczyla dzisiaj. Ja tez wczoraj kielicha wypilam ale umnie to nie ma wplywu na tempke. Niech to bedzie dobry znak !

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo bym chchciała nowatorka :) jeszcze te cycki mnie bolą ale to chyba po castangusie

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Bardzo bym chchciała nowatorka :) jeszcze te cycki mnie bolą ale to chyba po castangusie
    Oby to nie bylo po castagnusie ;)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale bolą juz od kilku dni, w sumie praktycznie od czasu tego spadku :) i coraz bardziej, w sumie tak bardzo boleć to nie bolą, bardziej są wrażliwe

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black to bardzo dobry znak ;)
    A mi sie przed chwila w glowie zakreciloaz sie przestraszylam. Taki moment mialam

iv09mg7y3g8rfy1m.png
‹‹ 453 454 455 456 457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ