X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • Agnieś Ekspertka

Wysłany: 25 października 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po proszę o pomoc

ff6298a66c7e7c102c0e8cfb7fdecf82.png

3jgx43r867ibmmqb.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Czarnaa* wrote:
    Owieczka kochanie już nie rzygam ale mdłości są cały czas. Raz doskwierają mniej raz więcej ale to już na szczęście 8 tydzień, więc do tego 12 tygodnia jakoś się jeszcze przemęczę. A tak ogólnie to nawet o tej ciąży nie myślę i często w ogóle zapominam, że w niej jestem ale to może i dobrze bo nie zamartwiam się niepotrzebnie jak to z synem było, że ja do 6 miesiąca bałam się, że poronię a potem zaczęłam się zamartwiać czy aby na pewno będzie w pełni sprawny fizycznie jak i psychicznie. A syn to istne tornado, więc przy nim nie ma czasu na rozczulanie się nad brzuszkiem ;) A Ty jak się kochana czujesz? ... Całkiem ładny ten twój wykres ;) Ja tam kiedyś czytałam coś pisałaś w tamtym cyklu o szpitalu. Ja się wtedy źle czułam i po prostu nie ogarnęłam tematu. Ciąża biochemiczna ? Czy co się stało ?

o to super Czarna ze nie pawikujesz juz i zeby zostalo tak juz do konca :) Ja mdłosci czulam od 3miesiaca az do 7miesiaca a mietowa pasta zaczelam myc zeby dopiero po porodzie :P ile ja sie nalatalam na szukaniu owocowej pasty:P

Wiesz jak zaczełam mysles o drugiej ciazy to przeczytałam morze aktykulów na temat drugiej ciazy i we wszystkich jest napisane to co piszesz tu. Druga ciaza jest zupelnie inna i nie ma tyle czsu co w pierszej :)

Co do poprzedniego cyklu to ja tak podejrzewam. test ciaziwy z cieniem drugiej kreski a byl o czulosci 5 później ta nieszczesne hcg powyzej 4. W dniu kiedy zadzwoniłam po karetke to poczułam ostry ból i duzo krwi jakby ktos z wiadra wylewal. i Było to zupełnie inaczej niz przy moich poronieniach ale mozliwe dlatego ze ta ciaza była bardzo młoda. Oczywiscie tu w anglii jest tak samo jak u Ciebie w holandii. do 20 tygodnia praktycznie nic nie zrobia tylko od 10tc sie jest pod opieka poloznej. Smutne ale jak patrze na historie Anglii to wcale sie nie dziwie tak samo jak u Ciebie.

Ja sie czuje ok. NIom ja tez juz jeszcze nie zaciazyłam i juz sie zastanawiam bo do młodych nie należe i pewne obawy bo zawsze jest wieksze ryzyko itp.. niom wykres tez mi sie podoba ale mysle ze mogłam miec owul w sobote. Mam takie jakies wewnetrze przekonanie :P
    Prócz tego jest ok. Corcia broi i czasami to tak daje popalic ze szok.

ojjj ale sie rozpisałam :)
    Czarna rosnijcie nam tam dobrze :)

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak myslicie dlaczego tempka poszla tak w gore dzisiaj ?

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieś wrote:
    Po proszę o pomoc

Agnieś OF to tylko program który analizuje dane które wpisujesz. Dzisiaj masz pozytywny test owulacyjny i jeśli temperatura sie jutro lub po jutrze podniesie to OF powinien ci znów wyznaczyc owulkę . wiec spokojnie i mierz tempke oraz zapisuj swoje obserwacje.

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    Jak myslicie dlaczego tempka poszla tak w gore dzisiaj ?
    Hmmm ale to chyba dobrze jeśli była owulka :)
    Możliwe ze jutro tez bedzie sie utrzymywac :) Trzymam kciuki:)

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieś wrote:
    Po proszę o pomoc

Jak dla mnie to owu bedzie teraz i za kilka dni przesunie ci linie na dzisiaj. Staraj sie w tych dniach :)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Hmmm ale to chyba dobrze jeśli była owulka :)
    Możliwe ze jutro tez bedzie sie utrzymywac :) Trzymam kciuki:)
    No dobrze dobrze ale zazwyczaj byla po owulce juz taka sama a tu dzisiaj jeszcze 0,2 stopnie wzrosla.moze to dobry znak.... (ludze sie ;))

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Agnieś Ekspertka

Wysłany: 25 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Agnieś OF to tylko program który analizuje dane które wpisujesz. Dzisiaj masz pozytywny test owulacyjny i jeśli temperatura sie jutro lub po jutrze podniesie to OF powinien ci znów wyznaczyc owulkę . wiec spokojnie i mierz tempke oraz zapisuj swoje obserwacje.

Dziękuje bardzo za pomoc :) <3

3jgx43r867ibmmqb.png
  • Agnieś Ekspertka

Wysłany: 25 października 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    Jak dla mnie to owu bedzie teraz i za kilka dni przesunie ci linie na dzisiaj. Staraj sie w tych dniach :)

Dziękuje bardzo za pomoc :) <3 Dzięki takim dziewczynon aż chce sie wierzyć że wszystko będzie dobrze :)

nowatorka lubi tę wiadomość

3jgx43r867ibmmqb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety dlatego też nienawidzę tego kraju bo panuje tu znieczulica ludzka chociaż ja tam się nad sobą nie użalam. Nie ja pierwsza nie ostatnia mam problemy. każdy z nas je ma. Mi też się wydaje, że owulację miałaś w 15dc i tak czytam te Twoje notatki o dziwnym smaku w ustach i ten śluz. Też miałam wrażenie, że mi coś jak by skacze w brzuchu ;) No i jak prawie zwymiotowałam jak poczułam zapach ziemniaków. Może Ci się udało ;) <3

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    No dobrze dobrze ale zazwyczaj byla po owulce juz taka sama a tu dzisiaj jeszcze 0,2 stopnie wzrosla.moze to dobry znak.... (ludze sie ;))

Kochana bierzesz bromek wiec mozliwe ze tym razem pomoze:) oby oby kochana. Trzymamy z corcia kciuki:)

Agnieś Nie ma za co po to tu jestesmy :)

nowatorka lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Czarnaa* wrote:
    No niestety dlatego też nienawidzę tego kraju bo panuje tu znieczulica ludzka chociaż ja tam się nad sobą nie użalam. Nie ja pierwsza nie ostatnia mam problemy. każdy z nas je ma. Mi też się wydaje, że owulację miałaś w 15dc i tak czytam te Twoje notatki o dziwnym smaku w ustach i ten śluz. Też miałam wrażenie, że mi coś jak by skacze w brzuchu ;) No i jak prawie zwymiotowałam jak poczułam zapach ziemniaków. Może Ci się udało ;) <3

niom angli jest tez koszmarma pod tym wzgledem ale jakos daje rade :P Właśnie czekamy na dom wiec bedzie dobrze tak myśle :)
    niom tylko przez dwa dni czułam ten smak i teraz juz nie.
    Niechce sie nakrecac ale w niedziela wieczorem. młoda spała a mój tv ogladał i tak cos mi podpowiedziało ze ja w ciazy jestem. Za chwile poczasłam głową i zbeształam samą siebie :P haha
    To sie nazywa schiza :P
    Nie to ja jak narazie takich zapachów nie mam i odruchów tez nie :P o zebym nie miała bo corcia jak wymiatuje to reaguje strasznie histerycznie ( niestety mam kamienie zółciowe i zdazało mi sie podczas bólu wymiotowac ) wiec ona to żle kojarzy :(

• black.devile Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem ciekawa jak to będzie, skok jest znaczny chociaż mierzone później i po kilku kieliszkach wczoraj :)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Ja tez jestem ciekawa jak to będzie, skok jest znaczny chociaż mierzone później i po kilku kieliszkach wczoraj :)

Blackus jesli o mnie chodzi to po odrobinie wishy lub wina tempka mi sie nie podnosiła ale juz po dluzszym śnie tak wiec jestem ciekawa jaka bedzie jutro u ciebie :)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn poszłam spać po 2 nowego czasu wiec spałam 8 godz :) wypiłam może z 5-6 kieliszków. No i podskoczyla aż tak więc jestem ciekawa, a jutro zaś zmierze wcześniej wiec tez nie będzie taka jak ma być ale może będzie dalej wysoka, oby :)

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black widze ze u ciebie tez skoczyla dzisiaj. Ja tez wczoraj kielicha wypilam ale umnie to nie ma wplywu na tempke. Niech to bedzie dobry znak !

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo bym chchciała nowatorka :) jeszcze te cycki mnie bolą ale to chyba po castangusie

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Bardzo bym chchciała nowatorka :) jeszcze te cycki mnie bolą ale to chyba po castangusie
    Oby to nie bylo po castagnusie ;)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale bolą juz od kilku dni, w sumie praktycznie od czasu tego spadku :) i coraz bardziej, w sumie tak bardzo boleć to nie bolą, bardziej są wrażliwe

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black to bardzo dobry znak ;)
    A mi sie przed chwila w glowie zakreciloaz sie przestraszylam. Taki moment mialam

iv09mg7y3g8rfy1m.png
‹‹ 453 454 455 456 457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ