Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
*Czarnaa* wrote:Owieczka kochanie już nie rzygam ale mdłości są cały czas. Raz doskwierają mniej raz więcej ale to już na szczęście 8 tydzień, więc do tego 12 tygodnia jakoś się jeszcze przemęczę. A tak ogólnie to nawet o tej ciąży nie myślę i często w ogóle zapominam, że w niej jestem ale to może i dobrze bo nie zamartwiam się niepotrzebnie jak to z synem było, że ja do 6 miesiąca bałam się, że poronię a potem zaczęłam się zamartwiać czy aby na pewno będzie w pełni sprawny fizycznie jak i psychicznie. A syn to istne tornado, więc przy nim nie ma czasu na rozczulanie się nad brzuszkiem A Ty jak się kochana czujesz? ... Całkiem ładny ten twój wykres Ja tam kiedyś czytałam coś pisałaś w tamtym cyklu o szpitalu. Ja się wtedy źle czułam i po prostu nie ogarnęłam tematu. Ciąża biochemiczna ? Czy co się stało ?
o to super Czarna ze nie pawikujesz juz i zeby zostalo tak juz do konca Ja mdłosci czulam od 3miesiaca az do 7miesiaca a mietowa pasta zaczelam myc zeby dopiero po porodzie ile ja sie nalatalam na szukaniu owocowej pasty:P
Wiesz jak zaczełam mysles o drugiej ciazy to przeczytałam morze aktykulów na temat drugiej ciazy i we wszystkich jest napisane to co piszesz tu. Druga ciaza jest zupelnie inna i nie ma tyle czsu co w pierszej
Co do poprzedniego cyklu to ja tak podejrzewam. test ciaziwy z cieniem drugiej kreski a byl o czulosci 5 później ta nieszczesne hcg powyzej 4. W dniu kiedy zadzwoniłam po karetke to poczułam ostry ból i duzo krwi jakby ktos z wiadra wylewal. i Było to zupełnie inaczej niz przy moich poronieniach ale mozliwe dlatego ze ta ciaza była bardzo młoda. Oczywiscie tu w anglii jest tak samo jak u Ciebie w holandii. do 20 tygodnia praktycznie nic nie zrobia tylko od 10tc sie jest pod opieka poloznej. Smutne ale jak patrze na historie Anglii to wcale sie nie dziwie tak samo jak u Ciebie.
Ja sie czuje ok. NIom ja tez juz jeszcze nie zaciazyłam i juz sie zastanawiam bo do młodych nie należe i pewne obawy bo zawsze jest wieksze ryzyko itp.. niom wykres tez mi sie podoba ale mysle ze mogłam miec owul w sobote. Mam takie jakies wewnetrze przekonanie
Prócz tego jest ok. Corcia broi i czasami to tak daje popalic ze szok.
ojjj ale sie rozpisałam
Czarna rosnijcie nam tam dobrze -
Agnieś OF to tylko program który analizuje dane które wpisujesz. Dzisiaj masz pozytywny test owulacyjny i jeśli temperatura sie jutro lub po jutrze podniesie to OF powinien ci znów wyznaczyc owulkę . wiec spokojnie i mierz tempke oraz zapisuj swoje obserwacje. -
OwieczkaaaJo wrote:Hmmm ale to chyba dobrze jeśli była owulka
Możliwe ze jutro tez bedzie sie utrzymywac Trzymam kciuki:) -
OwieczkaaaJo wrote:Agnieś OF to tylko program który analizuje dane które wpisujesz. Dzisiaj masz pozytywny test owulacyjny i jeśli temperatura sie jutro lub po jutrze podniesie to OF powinien ci znów wyznaczyc owulkę . wiec spokojnie i mierz tempke oraz zapisuj swoje obserwacje.
Dziękuje bardzo za pomoc -
nowatorka wrote:Jak dla mnie to owu bedzie teraz i za kilka dni przesunie ci linie na dzisiaj. Staraj sie w tych dniach
Dziękuje bardzo za pomoc Dzięki takim dziewczynon aż chce sie wierzyć że wszystko będzie dobrzenowatorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo niestety dlatego też nienawidzę tego kraju bo panuje tu znieczulica ludzka chociaż ja tam się nad sobą nie użalam. Nie ja pierwsza nie ostatnia mam problemy. każdy z nas je ma. Mi też się wydaje, że owulację miałaś w 15dc i tak czytam te Twoje notatki o dziwnym smaku w ustach i ten śluz. Też miałam wrażenie, że mi coś jak by skacze w brzuchu No i jak prawie zwymiotowałam jak poczułam zapach ziemniaków. Może Ci się udało
-
nowatorka wrote:No dobrze dobrze ale zazwyczaj byla po owulce juz taka sama a tu dzisiaj jeszcze 0,2 stopnie wzrosla.moze to dobry znak.... (ludze sie )
Kochana bierzesz bromek wiec mozliwe ze tym razem pomoze:) oby oby kochana. Trzymamy z corcia kciuki:)
Agnieś Nie ma za co po to tu jestesmynowatorka lubi tę wiadomość
-
*Czarnaa* wrote:No niestety dlatego też nienawidzę tego kraju bo panuje tu znieczulica ludzka chociaż ja tam się nad sobą nie użalam. Nie ja pierwsza nie ostatnia mam problemy. każdy z nas je ma. Mi też się wydaje, że owulację miałaś w 15dc i tak czytam te Twoje notatki o dziwnym smaku w ustach i ten śluz. Też miałam wrażenie, że mi coś jak by skacze w brzuchu No i jak prawie zwymiotowałam jak poczułam zapach ziemniaków. Może Ci się udało
niom angli jest tez koszmarma pod tym wzgledem ale jakos daje rade Właśnie czekamy na dom wiec bedzie dobrze tak myśle
niom tylko przez dwa dni czułam ten smak i teraz juz nie.
Niechce sie nakrecac ale w niedziela wieczorem. młoda spała a mój tv ogladał i tak cos mi podpowiedziało ze ja w ciazy jestem. Za chwile poczasłam głową i zbeształam samą siebie haha
To sie nazywa schiza
Nie to ja jak narazie takich zapachów nie mam i odruchów tez nie o zebym nie miała bo corcia jak wymiatuje to reaguje strasznie histerycznie ( niestety mam kamienie zółciowe i zdazało mi sie podczas bólu wymiotowac ) wiec ona to żle kojarzy -
black.devile wrote:Ja tez jestem ciekawa jak to będzie, skok jest znaczny chociaż mierzone później i po kilku kieliszkach wczoraj
Blackus jesli o mnie chodzi to po odrobinie wishy lub wina tempka mi sie nie podnosiła ale juz po dluzszym śnie tak wiec jestem ciekawa jaka bedzie jutro u ciebie