Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
No wiec dziewczyny wróciłam z badania krwi miałam zrobic TSH tylko a tu pigula mówi ze jeszcze trzeba powtórzyc HCG bo było nieprawidlowe. dopytałam sie i wyszło ze miałam powyzej 4, ale najlepsze jest to, że ze te bałwany nic mi o tym nie powiedziały a mieli zadzwonic lub wysłac list... brak słów
a wracajac do tematu jeśli dzisiaj zrobiłam(a jestem 5dop) to myślicie ze znów będzie podniesione ?? poza tym to tutaj chyba robia hcg bez bety. Moze ktos mial z tym stycznosc bo ja zawsze robilam jak cos bete
PS Agatka trzymamy kciuki i wspieramy Cie xx
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 18:12
-
joanna74185 wrote:Czy to normalne, że temperatura wzrosla po owulacja wzrsta po tygodniu?
hmmm ja jeszcze nie slyszałam o takim przypadku a może owulke miałas tydzień później? wg mnie owulka była ok 18dc - 20 dc. wogóle na jakiej podstawie wyznaczyłaś sobie dzień owulacji ? Monitoring usg, testy owulacyjne?
-
nick nieaktualny
-
Ana909 osmiele sie stwierdzic, ze nie bylo jeszcze owulacji u Ciebie. Mnie system tez tak wyznaczal ale temp tak nie wyglada przy cyklu owulacyjnym. Tak nie raz ogladajac wykresy owulacyjne na of przygladalam sie im i sporo takich gdzie nie stwierdzilabym owu. Czekaj jeszcze cierpliwie. Jestesmy dwie moj tasiemiec ma dzis 38 dni
No chyba ze znowu sie myle wiec niech ktos jeszcze zerknielat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
u mnie jesli nie bylo to juz nie bedzie, ja nie mam poznej owu, jesli juz, to wcale
ehh czyli nie bede super przypadkiem, kiedy tempka po owu nie urosla od razu, a moj lekarz i moje przypuszczenia się nie pomyliły. A choć raz chcialabym nie miec racji juz 2 dni po rzekomej owu wiedzialam ze cos jest nie tak.
Miesiączko przybywaj! Inofolic i Clo czekaja...
AgataR Twoj cykl tez wyglada na ten bez owu, ale jesli miewasz te pozniejsze to wszystko moze jeszcze przed Tobą. Ja tez studiowalam wykresy ale latwiej ocenic ten juz skonczony, niz w trakcie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 21:38
Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Ana909 nie wiem jak to u Ciebie wyglada ale uwierz mi, ze widzialam wykres ciazowy gdzie owulacje wystapila jalos ok 90 dc wiec wszystko jest mozliwe miesiaczki nie ma bez owu wiec jesli jej nie wywolasz to jej nie dostaniesz. Chyba ze bedzie to krwawienie srodcykliczne a to roznica bardzo przypomina okres ale nim nie jestlat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
A mnie cycki bolą :p i mam takie skurcze/bóle jak na @ ale delikatniejsze dzisiaj tempka lekko spadła. Według of dzisiaj jest 8 dpo. I kurcze dalej nie wiem kiedy mogła być, mój chłopak tez sądzi ze wtedy co był spadek :p
AgataR lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny przepraszam , że Was tak o wszystko wypytuje . Dzisiaj powinnam dostać okres czuje się jak na okres , ale moja szyjka uciekła do góry i nawet nie mogę dosięgnąć żeby sprawdzić czu otwarta czy zamknięta , obkręciła się w stronę kręgosłupa , słyszałam coś o tyłozgięciu macicy , czy któraś z Was ma jakieś osobiste doświadczenia z tym ?09.12.2016 jesteś na świecie córeczko ❤️
23.01.2019 8 tc aniołek :,(
14.10.2020 CB
29.03 są 2 kreski
29.04 szok! 2 ❤️
20.05 jeden z zarodków obumarł oby ten drugi był silny
22.07 czekamy na Maksymiliana ❤️