Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
blackkkwhisky wrote:
Okazuję się , że mój elektroniczny termometr zaniża tempke zamiast np. 36,6 pokazuje 35,6 . Ja nie wiem były rtęciowe to nie było tego problemu .09.12.2016 jesteś na świecie córeczko ❤️
23.01.2019 8 tc aniołek :,(
14.10.2020 CB
29.03 są 2 kreski
29.04 szok! 2 ❤️
20.05 jeden z zarodków obumarł oby ten drugi był silny
22.07 czekamy na Maksymiliana ❤️ -
Aaa i dziekuje dziewczyny za podpowiedzi w sprawie szyjki
Prosze dzis o mnie myslec bo czeka mnie ciezki dzien. A ja sama czuje sie fatalnie, spiaca zmeczona i jakies oslabienie czuje, miesnie bola, mam nadzieje ze nie bede choralat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
No Black musze Ci powiedziec, ze Twoj przypadek jest faktycznie interesujacy i Ty mozesz miec racje i of w sumie tez ale chyba tez bym stawiala na 23 dc bo wyrazny spadek i ladne trzy wysokie templat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
bergamotka wrote:Dziewczyny, czy to normalne, żeby w drugiej fazie temperatura była owszem wyższa, ale nie wysoko nad linią temperatury podstawowej, tylko tak sobie pełzała w jej okolicach? Staram się dopiero drugi cykl, hormony w normie.
Co do termometrow ja mam elektryczny z 1 miejscem po przecinku i narazie sie sprawdza.
Black a nie masz jakichs dodatkowych info (sluz, bole..) zeby sie nimi podeprzec? -
No nie blokuje, może ja przesuwa troszkę w czasie chociaż nie wiewie. Nie ma co się uu mnie sugerować ślubem itp bo on u mnie różny jest. Miałam mega bóle prawego jajnika 17 października przez dwa dni to może faktycznie wtedy była ta owulacja. Jeju nie mam pojęcia juz
-
Black nie pozostaje Ci nic innego jak czekac ale badzmy dobrej mysli
Uswiadomilam sobie dzis ze 19 pazdziernika zeszlego roku mialam swoja szczesliwa owulacje ponad rok temu, masakra jak ten czas szybko uciekalat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
No juz wczoraj zamowilam bedzie dopiero miedzy 28 pazdziernika a 3 listopada wiec do tego czasu jeszcze poczekam
A w tamtym szczesliwym cyklu owu tez mialam jakos bardzo pozno 36 dc czy 39 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 13:52
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
dziewczyny proszę o pomoc, wiem że szansa i nadzieja jest zawsze dopóki nie przyjdzie kolejna @ ale może powiecie kilka słów o moim wykresie i moich teoretycznych szansach, bo ja już powoli zaczynam wątpić w ten cykl
w tym cyklu kuracja bromkiem a wcześniej 5 mcy starań a przy pierwszej ciąży zaskoczyło od razu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 15:14
Ollala -
Ollala wrote:dziewczyny proszę o pomoc, wiem że szansa i nadzieja jest zawsze dopóki nie przyjdzie kolejna @ ale może powiecie kilka słów o moim wykresie i moich teoretycznych szansach, bo ja już powoli zaczynam wątpić w ten cykl
w tym cyklu kuracja bromkiem a wcześniej 5 mcy starań a przy pierwszej ciąży zaskoczyło od razu:)
Ollala niestety nie wiem jak wplywa bromek na cykl
Jak to zawsze nasza ekspertka Czarna mówi jak masz wodnisty sluz a wczesniej nie miałas tak to jest duza szansa i dopuki tempka będzie sie utrzymywac to zawsze jest nadzieje
CHyba nic nie pokickałam