Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje Owieczkaa i Czarnaa zamowie dzis wieczorkiem na ebayu bo jest jest pod postacia vitex ale jest wszystko sprowadzane z GP
A u siebie Czarnaa nie masz komu podarowac, tak szkoda troszke a komus mozna dopomocOwieczkaaaJo lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualny
-
a ja mam znowu pytanie do tych doswiadczonych w badaniu szyjki czy szyjke mozna badac na kucaka? Wiem, ze to troche smieszne ale przeczytalam ze powinno sie lekko kucnac i uniesc noge do gory No i jak dlugo jest ona otwarta i wysoko w czasie plodnym?
Black co tam ciekawego kupilas? nie ma to jak zakupy, to zawsze poprawia humorlat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
ja nic nie kupilam Agatko mama kupila, ale swietne rzeczy mowila ze jak bedzie troche czasu to jeszcze pojdziemy zeby mi cos kupic ;p
co do szyjki to mozna na kucaka i na stojaco opierajac noge np na kibelku a ile powinna byc otwarta i wysoko i wgl to nie mam pojeciaOwieczkaaaJo lubi tę wiadomość
-
Agatko Ja badam ja na normalnych kuckach i moge ja prawie bez problemu "wymacac" znów na stojaco a z noga na krzesle lub brzegu wanny to praktycznie nie moge jej dosiegnac przez caly dzien.
Jeslu chodzi o otwarcie to ja mam tak bardzo otwartą dwa dni a później tak srednio . oczywiscie u ciebie moze byc inaczej a poza tym to czasami jest ciezko okreslic bo jest b wysoko.
-
Hmmm nowatorka ja bym stawiala na 14dc u Ciebie bo to byla pierwsza wyzsza temp od 6 pozostalych nizszych i zadna kolejna nie spadla. Nie wiem moze sie myle wiec dobrze by bylo gdyby ktos jeszcze zerknal na Twoj wykres ale kciuki i tak juz trzymam, powodzenialat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
hej , od kilku dni mierze temp , ale chyba coś źle robię , bo dziwne wahania wychodzą , wiem , że na ciąże szansy już niestety nie mam .Może muszę zmienić termometr , bo mierze elektronicznym , mógłby ktoś spojrzeć .
09.12.2016 jesteś na świecie córeczko ❤️
23.01.2019 8 tc aniołek :,(
14.10.2020 CB
29.03 są 2 kreski
29.04 szok! 2 ❤️
20.05 jeden z zarodków obumarł oby ten drugi był silny
22.07 czekamy na Maksymiliana ❤️ -
AgataR wrote:Hmmm nowatorka ja bym stawiala na 14dc u Ciebie bo to byla pierwsza wyzsza temp od 6 pozostalych nizszych i zadna kolejna nie spadla. Nie wiem moze sie myle wiec dobrze by bylo gdyby ktos jeszcze zerknal na Twoj wykres ale kciuki i tak juz trzymam, powodzenia
-
No skacza ci ale to ciezko cokolwiek powiedziec jak mierzysz pod koniec cyklu. Nastepny cyklzacznij od poczatku to bedziesz miala porownanie 1 i2fazy