X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Spokojnie o staniki nie musze się martwić :D pracuje w esotiqu i co miesiąc mam nowy jakiś albo 2 :D
    W esotiqu sa super staniki. Mam ze 3 z tego sklepu. Sa naprawde sliczne i maja rozne rozmiary, nie standardowe 1,2,3,4

black.devile lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black fajnie masz, ze pracujesz w sklepie ze stanikami, przyznam, ze zakupy nowego dla mnie to zmora i koszmar ;)
    Owieczkaa Kochana nie miałam już sil wczoraj odpisać, mój pierwszy wynik tsh to 5.25 a po 7 tygodniach brania letroxa 50 spadło do 4.14
    Of niby wyznaczył owulke ale znowu się nie zgadza :/ jutro rozstrzygający dzień...

tylko ja lubi tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • milka90 Przyjaciółka

Wysłany: 27 października 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/23a9a9df06cb8eea45da53be69464533

Cesc jak myslicie kiedy byla owulacja ?

p19ugov3vwmda0ke.png
    11dp beta 35.9
    13dp beta 89.61
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Się wtrącę, że tak powiem. Wszędzie jest napisane, żeby mierzyć temperaturę raczej w pochwie, niż w ustach, bo w ustach jest mniej miarodajnie. No to pomyślałam: "dobra, dopiero parę dni cyklu minęło, zmieniam miejsce na pochwę". I wiecie co? Zamiast ładnego wykresu, jak przy pomiarze w ustach, dostaję jakieś górki i dołki. Mi to akurat tita, bo ja tu tylko rekreacyjnie, ale pytanie mam.

Czy to normalne? Czy jakoś źle ten termometr wtykam? :D
    Zmiana miejsca pomiaru nastąpiła 7. dnia cyklu. ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 09:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od poczatku cyklu mierzy sie w jednym miejscu a nie raz w jednym raz w drugim

• black.devile Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zrobiłam testa ale negatywny! :( czekam dalej a cycki bolą coraz bardziej!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOZE JESZCZE ZA WCZESNIE BYLO ;) ZA DWA DNI ZROB KOLEJNY :)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No za kilka dni zrobię :)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Black fajnie masz, ze pracujesz w sklepie ze stanikami, przyznam, ze zakupy nowego dla mnie to zmora i koszmar ;)
    Owieczkaa Kochana nie miałam już sil wczoraj odpisać, mój pierwszy wynik tsh to 5.25 a po 7 tygodniach brania letroxa 50 spadło do 4.14
    Of niby wyznaczył owulke ale znowu się nie zgadza :/ jutro rozstrzygający dzień...

spokojnie nie ma problemu:)
    w takim razie mozesz, ale pamietaj zrobic badania 4-5 tygodniach :)

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    No za kilka dni zrobię :)
    Pewnie za szybko bo widziałam na galerii wykresów ze niektóre dziewczyny robiły w 15 dniu po owulce i testy były negatywne a na następny dzień lub za kilka dni test był pozytywny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 11:52

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może beta? Albo czulszy test tym razem? No nie wiem, poproszę Dawida żeby kupił albo ja kupie przed praca :) zrobię za kilka dni, obiecuję :D

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    A może beta? Albo czulszy test tym razem? No nie wiem, poproszę Dawida żeby kupił albo ja kupie przed praca :) zrobię za kilka dni, obiecuję :D

Hahaha ja znam te obietnice :P jak juz kupicie dzisiaj to dzisiaj zrobisz lub jutro :P
    Kupcie jutro pod wieczór bedzie bezpieczniej :P hihihihi

Tysia :), black.devile lubią tę wiadomość

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo dobrze mówisz :D zawsze tak jest :) jak się kupi to będzie korciło i korciło aż się go zrobi :D

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akama wrote:
    Się wtrącę, że tak powiem. Wszędzie jest napisane, żeby mierzyć temperaturę raczej w pochwie, niż w ustach, bo w ustach jest mniej miarodajnie. No to pomyślałam: "dobra, dopiero parę dni cyklu minęło, zmieniam miejsce na pochwę". I wiecie co? Zamiast ładnego wykresu, jak przy pomiarze w ustach, dostaję jakieś górki i dołki. Mi to akurat tita, bo ja tu tylko rekreacyjnie, ale pytanie mam.

Czy to normalne? Czy jakoś źle ten termometr wtykam? :D
    Zmiana miejsca pomiaru nastąpiła 7. dnia cyklu. ;p

Ja włąśnie miałam na odwrót pod jezykiem miałam górki i doliny ale nie takie jak teraz.. i dla mnie bardziej wygodne jest mierzenie w pochwie z tego wzgledu,że jak mierzyłam w ustach to córka chciała zawsze wyciagnac itd :P

W pochwie nie ma mozliwosci zle wtykac.:P w ustach tak bo czasami za gleboko lub za płytko.
    a jakim termometrem mierzysz? ja mam rteciowy i zawsze musze dluzej przytrzymac bo termometr jest zimny. Jak mierzyłam elektronicznym normalnym to wogóle zle wychodziły czasami bardzo niskie wiec go wyrzyciłam

• black.devile Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiecuje obiecuje :p wole zaczekać :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    od poczatku cyklu mierzy sie w jednym miejscu a nie raz w jednym raz w drugim
    Co ty nie powiesz. Zmieniłam w 7. dniu cyklu i jadę dalej "w jednym miejscu".
    OwieczkaaaJo wrote:
    W pochwie nie ma mozliwosci zle wtykac.:P w ustach tak bo czasami za gleboko lub za płytko.
    a jakim termometrem mierzysz?

Elektronicznym, do dwóch miejsc po przecinku. Ale tak jak mówiłam,
    prowadzę pomiary z czystej ciekawości, specjalnych planów nie mam.

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej co sadzicie o moim wykresie f081c6521e7c6add8d3a79ce872aaede.png dodam ze mam sporawo lekiego troche wodnistego sluzu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 13:40

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akama wrote:
    Elektronicznym, do dwóch miejsc po przecinku. Ale tak jak mówiłam,
    prowadzę pomiary z czystej ciekawości, specjalnych planów nie mam.

Nie ma problemu jesli chcesz poznac swój organizm :) Wiem, e to tez zalezy od termometru elekt. poniewaz niektóre sie wyłączaja szybko po bipnieciu i juz nie mierza a niektóre nawet po bipnieciu mierza dalej, dlatego ja przerzucilam sie na rteciowy bo elektoniczny wylaczal sie po 60 sek. i pomiar od rteciowego były zawsze nizszy czasem 4 lub 5 stopnia

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:
    hej co sadzicie o moim wykresie f081c6521e7c6add8d3a79ce872aaede.png dodam ze mam sporawo lekiego troche wodnistego sluzu

Dzisiaj spadek ale to dobrze i caly czas jest ponad czerwona linią :) jutro powinno byc wyzej :)

Tak jak zawsze dziewczyny mówia. Kazdy odchylek od normy daje nadzieje:)
    czylu jesli jest go wiecej niz bylo w poprzenich cyklach to jest super:):)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia :) wrote:
    OwieczkaaaJo dobrze mówisz :D zawsze tak jest :) jak się kupi to będzie korciło i korciło aż się go zrobi :D

bo ja prawde mówie :):) kazda potwierdzi:D :D

Black jak zrobisz wczesniej to Cie przeswiece :P

Sciskamy was:D

‹‹ 457 458 459 460 461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ