Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
black.devile wrote:Spokojnie o staniki nie musze się martwić pracuje w esotiqu i co miesiąc mam nowy jakiś albo 2
black.devile lubi tę wiadomość
-
Black fajnie masz, ze pracujesz w sklepie ze stanikami, przyznam, ze zakupy nowego dla mnie to zmora i koszmar
Owieczkaa Kochana nie miałam już sil wczoraj odpisać, mój pierwszy wynik tsh to 5.25 a po 7 tygodniach brania letroxa 50 spadło do 4.14
Of niby wyznaczył owulke ale znowu się nie zgadza jutro rozstrzygający dzień...tylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualnySię wtrącę, że tak powiem. Wszędzie jest napisane, żeby mierzyć temperaturę raczej w pochwie, niż w ustach, bo w ustach jest mniej miarodajnie. No to pomyślałam: "dobra, dopiero parę dni cyklu minęło, zmieniam miejsce na pochwę". I wiecie co? Zamiast ładnego wykresu, jak przy pomiarze w ustach, dostaję jakieś górki i dołki. Mi to akurat tita, bo ja tu tylko rekreacyjnie, ale pytanie mam.
Czy to normalne? Czy jakoś źle ten termometr wtykam?
Zmiana miejsca pomiaru nastąpiła 7. dnia cyklu. ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 09:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AgataR wrote:Black fajnie masz, ze pracujesz w sklepie ze stanikami, przyznam, ze zakupy nowego dla mnie to zmora i koszmar
Owieczkaa Kochana nie miałam już sil wczoraj odpisać, mój pierwszy wynik tsh to 5.25 a po 7 tygodniach brania letroxa 50 spadło do 4.14
Of niby wyznaczył owulke ale znowu się nie zgadza jutro rozstrzygający dzień...
spokojnie nie ma problemu:)
w takim razie mozesz, ale pamietaj zrobic badania 4-5 tygodniach -
black.devile wrote:No za kilka dni zrobię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 11:52
Tysia -
black.devile wrote:A może beta? Albo czulszy test tym razem? No nie wiem, poproszę Dawida żeby kupił albo ja kupie przed praca zrobię za kilka dni, obiecuję
Hahaha ja znam te obietnice jak juz kupicie dzisiaj to dzisiaj zrobisz lub jutro
Kupcie jutro pod wieczór bedzie bezpieczniej hihihihiTysia :), black.devile lubią tę wiadomość
-
Akama wrote:Się wtrącę, że tak powiem. Wszędzie jest napisane, żeby mierzyć temperaturę raczej w pochwie, niż w ustach, bo w ustach jest mniej miarodajnie. No to pomyślałam: "dobra, dopiero parę dni cyklu minęło, zmieniam miejsce na pochwę". I wiecie co? Zamiast ładnego wykresu, jak przy pomiarze w ustach, dostaję jakieś górki i dołki. Mi to akurat tita, bo ja tu tylko rekreacyjnie, ale pytanie mam.
Czy to normalne? Czy jakoś źle ten termometr wtykam?
Zmiana miejsca pomiaru nastąpiła 7. dnia cyklu. ;p
Ja włąśnie miałam na odwrót pod jezykiem miałam górki i doliny ale nie takie jak teraz.. i dla mnie bardziej wygodne jest mierzenie w pochwie z tego wzgledu,że jak mierzyłam w ustach to córka chciała zawsze wyciagnac itd
W pochwie nie ma mozliwosci zle wtykac. w ustach tak bo czasami za gleboko lub za płytko.
a jakim termometrem mierzysz? ja mam rteciowy i zawsze musze dluzej przytrzymac bo termometr jest zimny. Jak mierzyłam elektronicznym normalnym to wogóle zle wychodziły czasami bardzo niskie wiec go wyrzyciłam -
nick nieaktualnytylko ja wrote:od poczatku cyklu mierzy sie w jednym miejscu a nie raz w jednym raz w drugim
OwieczkaaaJo wrote:W pochwie nie ma mozliwosci zle wtykac. w ustach tak bo czasami za gleboko lub za płytko.
a jakim termometrem mierzysz?
Elektronicznym, do dwóch miejsc po przecinku. Ale tak jak mówiłam,
prowadzę pomiary z czystej ciekawości, specjalnych planów nie mam.
-
Akama wrote:Elektronicznym, do dwóch miejsc po przecinku. Ale tak jak mówiłam,
prowadzę pomiary z czystej ciekawości, specjalnych planów nie mam.
Nie ma problemu jesli chcesz poznac swój organizm Wiem, e to tez zalezy od termometru elekt. poniewaz niektóre sie wyłączaja szybko po bipnieciu i juz nie mierza a niektóre nawet po bipnieciu mierza dalej, dlatego ja przerzucilam sie na rteciowy bo elektoniczny wylaczal sie po 60 sek. i pomiar od rteciowego były zawsze nizszy czasem 4 lub 5 stopnia -
anusiak5 wrote:
Dzisiaj spadek ale to dobrze i caly czas jest ponad czerwona linią jutro powinno byc wyzej
Tak jak zawsze dziewczyny mówia. Kazdy odchylek od normy daje nadzieje:)
czylu jesli jest go wiecej niz bylo w poprzenich cyklach to jest super:)