X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Spokojnie o staniki nie musze się martwić :D pracuje w esotiqu i co miesiąc mam nowy jakiś albo 2 :D
    W esotiqu sa super staniki. Mam ze 3 z tego sklepu. Sa naprawde sliczne i maja rozne rozmiary, nie standardowe 1,2,3,4

black.devile lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black fajnie masz, ze pracujesz w sklepie ze stanikami, przyznam, ze zakupy nowego dla mnie to zmora i koszmar ;)
    Owieczkaa Kochana nie miałam już sil wczoraj odpisać, mój pierwszy wynik tsh to 5.25 a po 7 tygodniach brania letroxa 50 spadło do 4.14
    Of niby wyznaczył owulke ale znowu się nie zgadza :/ jutro rozstrzygający dzień...

tylko ja lubi tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • milka90 Przyjaciółka

Wysłany: 27 października 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/23a9a9df06cb8eea45da53be69464533

Cesc jak myslicie kiedy byla owulacja ?

p19ugov3vwmda0ke.png
    11dp beta 35.9
    13dp beta 89.61
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Się wtrącę, że tak powiem. Wszędzie jest napisane, żeby mierzyć temperaturę raczej w pochwie, niż w ustach, bo w ustach jest mniej miarodajnie. No to pomyślałam: "dobra, dopiero parę dni cyklu minęło, zmieniam miejsce na pochwę". I wiecie co? Zamiast ładnego wykresu, jak przy pomiarze w ustach, dostaję jakieś górki i dołki. Mi to akurat tita, bo ja tu tylko rekreacyjnie, ale pytanie mam.

Czy to normalne? Czy jakoś źle ten termometr wtykam? :D
    Zmiana miejsca pomiaru nastąpiła 7. dnia cyklu. ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 09:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od poczatku cyklu mierzy sie w jednym miejscu a nie raz w jednym raz w drugim

• black.devile Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zrobiłam testa ale negatywny! :( czekam dalej a cycki bolą coraz bardziej!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOZE JESZCZE ZA WCZESNIE BYLO ;) ZA DWA DNI ZROB KOLEJNY :)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No za kilka dni zrobię :)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Black fajnie masz, ze pracujesz w sklepie ze stanikami, przyznam, ze zakupy nowego dla mnie to zmora i koszmar ;)
    Owieczkaa Kochana nie miałam już sil wczoraj odpisać, mój pierwszy wynik tsh to 5.25 a po 7 tygodniach brania letroxa 50 spadło do 4.14
    Of niby wyznaczył owulke ale znowu się nie zgadza :/ jutro rozstrzygający dzień...

spokojnie nie ma problemu:)
    w takim razie mozesz, ale pamietaj zrobic badania 4-5 tygodniach :)

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    No za kilka dni zrobię :)
    Pewnie za szybko bo widziałam na galerii wykresów ze niektóre dziewczyny robiły w 15 dniu po owulce i testy były negatywne a na następny dzień lub za kilka dni test był pozytywny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 11:52

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może beta? Albo czulszy test tym razem? No nie wiem, poproszę Dawida żeby kupił albo ja kupie przed praca :) zrobię za kilka dni, obiecuję :D

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    A może beta? Albo czulszy test tym razem? No nie wiem, poproszę Dawida żeby kupił albo ja kupie przed praca :) zrobię za kilka dni, obiecuję :D

Hahaha ja znam te obietnice :P jak juz kupicie dzisiaj to dzisiaj zrobisz lub jutro :P
    Kupcie jutro pod wieczór bedzie bezpieczniej :P hihihihi

Tysia :), black.devile lubią tę wiadomość

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo dobrze mówisz :D zawsze tak jest :) jak się kupi to będzie korciło i korciło aż się go zrobi :D

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akama wrote:
    Się wtrącę, że tak powiem. Wszędzie jest napisane, żeby mierzyć temperaturę raczej w pochwie, niż w ustach, bo w ustach jest mniej miarodajnie. No to pomyślałam: "dobra, dopiero parę dni cyklu minęło, zmieniam miejsce na pochwę". I wiecie co? Zamiast ładnego wykresu, jak przy pomiarze w ustach, dostaję jakieś górki i dołki. Mi to akurat tita, bo ja tu tylko rekreacyjnie, ale pytanie mam.

Czy to normalne? Czy jakoś źle ten termometr wtykam? :D
    Zmiana miejsca pomiaru nastąpiła 7. dnia cyklu. ;p

Ja włąśnie miałam na odwrót pod jezykiem miałam górki i doliny ale nie takie jak teraz.. i dla mnie bardziej wygodne jest mierzenie w pochwie z tego wzgledu,że jak mierzyłam w ustach to córka chciała zawsze wyciagnac itd :P

W pochwie nie ma mozliwosci zle wtykac.:P w ustach tak bo czasami za gleboko lub za płytko.
    a jakim termometrem mierzysz? ja mam rteciowy i zawsze musze dluzej przytrzymac bo termometr jest zimny. Jak mierzyłam elektronicznym normalnym to wogóle zle wychodziły czasami bardzo niskie wiec go wyrzyciłam

• black.devile Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiecuje obiecuje :p wole zaczekać :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    od poczatku cyklu mierzy sie w jednym miejscu a nie raz w jednym raz w drugim
    Co ty nie powiesz. Zmieniłam w 7. dniu cyklu i jadę dalej "w jednym miejscu".
    OwieczkaaaJo wrote:
    W pochwie nie ma mozliwosci zle wtykac.:P w ustach tak bo czasami za gleboko lub za płytko.
    a jakim termometrem mierzysz?

Elektronicznym, do dwóch miejsc po przecinku. Ale tak jak mówiłam,
    prowadzę pomiary z czystej ciekawości, specjalnych planów nie mam.

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej co sadzicie o moim wykresie f081c6521e7c6add8d3a79ce872aaede.png dodam ze mam sporawo lekiego troche wodnistego sluzu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 13:40

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akama wrote:
    Elektronicznym, do dwóch miejsc po przecinku. Ale tak jak mówiłam,
    prowadzę pomiary z czystej ciekawości, specjalnych planów nie mam.

Nie ma problemu jesli chcesz poznac swój organizm :) Wiem, e to tez zalezy od termometru elekt. poniewaz niektóre sie wyłączaja szybko po bipnieciu i juz nie mierza a niektóre nawet po bipnieciu mierza dalej, dlatego ja przerzucilam sie na rteciowy bo elektoniczny wylaczal sie po 60 sek. i pomiar od rteciowego były zawsze nizszy czasem 4 lub 5 stopnia

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:
    hej co sadzicie o moim wykresie f081c6521e7c6add8d3a79ce872aaede.png dodam ze mam sporawo lekiego troche wodnistego sluzu

Dzisiaj spadek ale to dobrze i caly czas jest ponad czerwona linią :) jutro powinno byc wyzej :)

Tak jak zawsze dziewczyny mówia. Kazdy odchylek od normy daje nadzieje:)
    czylu jesli jest go wiecej niz bylo w poprzenich cyklach to jest super:):)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia :) wrote:
    OwieczkaaaJo dobrze mówisz :D zawsze tak jest :) jak się kupi to będzie korciło i korciło aż się go zrobi :D

bo ja prawde mówie :):) kazda potwierdzi:D :D

Black jak zrobisz wczesniej to Cie przeswiece :P

Sciskamy was:D

‹‹ 457 458 459 460 461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ