Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Black devile to byłaby cudowna wiadomość! A miałaś wcześniej bóle piersi?
Ja w 1cs miałby prawie wszystkie objawy
Tak sobie myślę... Może jak byłam u gina tego 24dc to nic nie zauważył bo byłam już w trakcie owu? Może pęcherzyka juz nie było bo pękł?Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Black az tak cie bola? No to moze cos byc na rzeczy
Mnie tez bola od 3 dni, nie tak bardzo ale z bokow tak, no ale u mnie to zaden znak bo biore dupka i moze byc od tego, poza tym mnie kiedys juz bolaly czesto przed @
Ps. Zrobilam test rekreacyjnie. Oczywiscie negatyw no ale jeszcze wczesnie, 8dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 07:44
-
OwieczkaaaJo wrote:Kochana wszystko jest możliwe i niestety pozostaje nam czekać!
Jak chcesz mozesz poczekac jeszcze ze dwa dni i zrobic bete ale to zalezy kiedy dokładnie była implantacja, Najlepiej zrobic w 12dpo -
Dziewczyny nie mam skoku temperatury co to może oznaczać ???Starania od 06.2015
ON: 12.2015 - Wysoka prolaktyna 01.2016 - Morfologia 1% 07.2016 - Morfologia 3% 12.2016 - Morfologia 0% / Prolaktyna poniżej normy
ONA: Niski progesteron 02.2017 - Częściowe zarośnięcie jamy macicy, niedrożne jajowody 07.2017 - Laparoskopia (Lewy drożny) AMH 0,33 02.2018 ICSI -
anusiak5 wrote:bete zrobie najpredzej w poniedziałek jak nic sie nie wyjasni.dzis temp,z 36,5 weszła na 36,6.w piatek nie opłaca mi sie robic bety bo wyniki były by dopiero w poniedziałek po 12.u nas nie ma niestety wynikow popoludniu. a jak twoje wyniki idziesz dzis drugi raz.nie ładnie cie potraktowali ja bym wyzywała
Ok to super.ja kochana w dalszym ciagu nic nie wiem.... dzis postaram sie zapisac do lekarza. Wiec zobaczymy -
nick nieaktualny
-
No no black dopiero wszystkie wiadomosci przeczytalam
U mnie w zadnej ciazy nie bolaly mnie cycki tylko byly bardzo pelne i sporadycznie kulo mnie cos. i bylo tojuz po stwierdzeniu ciazy
Ja czytam teraz artykul o pms. Nigdy nie mialam pms a teraz musze sie doksztalcicWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 09:22
-
Czarna a tak samo cały czas Cię bolą? Jak jest rano? Bo u mnie rano są tak samo pełne i ciężkie ale aż tak nie bolą, dopiero później zaczynają.. Tzn po niecalej godz od obudzenia :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 09:59
-
ale testy wychodziły dodatnie i śluz rozciągliwy jest ból prawego jajnika miałam
zawsze miałam owulację około 11-14dc a tu nicStarania od 06.2015
ON: 12.2015 - Wysoka prolaktyna 01.2016 - Morfologia 1% 07.2016 - Morfologia 3% 12.2016 - Morfologia 0% / Prolaktyna poniżej normy
ONA: Niski progesteron 02.2017 - Częściowe zarośnięcie jamy macicy, niedrożne jajowody 07.2017 - Laparoskopia (Lewy drożny) AMH 0,33 02.2018 ICSI -
nick nieaktualnyLucek śluz może być rozciągliwy ale nie oznacza to, że owulacja była. Testy owulacyjne są bardzo kłamliwe, więc nimi się nie kieruj. Temperatura jest tu najbardziej miarodajna, więc jeśli skoku nie ma to i owulacji nie ma. czasem skok następuje kilka dni po owu ale to rzadkość a temperatura pnie się w górę u Ciebie nawet tego nie ma.
black mnie najbardziej rano bolą i po bokach. Są trochę napuchnięte. po południu mi tak nie dokuczają może dlatego, że zajęta jestem i po prostu o tym zapominam ale na wieczór znowu dokuczają. W pierwszej ciąży jak byłam to mi w 2 miesiące z miseczki B na D skoczyły to w 4 miesiącu ciąży było i wtedy też miałam takie bardzo gorące i nawet chodzić nie mogłam bo najmniejsze drgawki powodowały straszny ból.
Beti 26dpo ? A testy robiłaś ? ... -
78beti zrob tesciora a sytuacja bedzie jasna mysle, ze mozesz milo sie zaskoczyc
Lucek475 testy i sluz nie sa dowodem owulacji to dygnal dla nas ze jestesmy w okresie plodnym potwierdzic owulacje moze tylko lekarz ale tez bardzo wiarygodnym potwierdzeniem jest skok temp i utrzymywanie sie jej na wyzszym poziomie. Ja w swoim tasiemcowym cyklu mialam kika testow pozytywnych i troche sluzu i do owu nie dochodzilo ale spokojnie bo jeszcze wszystko przed Tobalat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)