Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyblack ból pleców mi towarzyszył od owulacji i tak został do tej pory. Zobaczymy Ale stawiam, że fasolka Mokro też nie zawsze mają dziewczyny. Nie jesteśmy wszystkie takie same
Owieczka kochana gratulacje
Ania test zrób za 2-3 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 10:50
Ania23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Owieczka gratulejszyns !
Black ja juz bylam pewna ze dzisiaj przeczytam ze plus
No to dalej testujemy.
A co do wykresow to w galeri ciazowe sa przerozne, niektore spadaly podkoniec a potemsie uniosly, sa pelzaki, sa wysokie, nie ma reguly na to. Wazne ze nie spada calkowicie.
Black co do tego twojego bolu piersi to po 1 moze test na dniach wyjdzie + i tego ci zycze. Jak nie to nie wiem dlaczego ale tojakas sprawka hormonalna.moze stres i prolaktyna podskoczyla albo jakies hormony inne. W nastepnym cyklu juz moze byc zupelnie inaczej. Ps. Ja tez mam suchutko i wogole zadnych objawow wiec nie bardzo licze na cos -
Anisiak ja mam tak samo od wczoraj! W ciagu dnia wigotno a wieczorem sluz jakby kremowy troche lepki a na wkladce troche zolto tylko ze ja w ciazy nie jestem testuj testuj moja droga
Owieczkaa Kochana gratulacje jeszcze raz :* rosnijcie z fasolka zdrowe :*
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualny
-
anusiak5 wrote:a wy co sadzicie na temat tej wydzieliny
-
nick nieaktualny
-
Marta.83 wrote:
dobre ja chyba tez tak zrobie bo u mnie temperatura tez idzie w górę a nie w dół
owieczka moje gratulacjehttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
anusiak5 wrote:dziewczyny głowa do gory.zaczekajcie pare dni i znów test
.ja testuje w niedziele bedzie to 30dc i 11dpo jesli temp pojdzie do góry bo dzis juz spadek i drugi dzien czuje tiki w brzuchu i plecach.nie wiecie co moze oznaczac zólta wydzielina na wkładce i uczucie mokrosci
Anusiak w bazie wiedzy jest napisane o sluzie i ze kremowy sluz moze byc nawet żółty i nie powiniem byc to problem, jesli czujesz cos innego jak pieczenie itp to wtedy do lekarza lec ale jesli jest bez wonny i bez innych dolegliwosci to jest ok