Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
black.devile wrote:Jest mi trochę nie dobrze ale to przez te tabletki na pewnohttps://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
nick nieaktualnynowatorka fajnie by było jak byś wstawiła to zdjęcie na jakąś stronę gdzie wrzuca się fotki bo jest małe i nie za bardzo widać chociaż ja widzę tam kreskę kochana !
beti nie prawda, że mdłości zaczynają doskierać dopiero w 6tc. Ja nigdy nie miałam mdłości tak jak się to niektórym zdarza, że po owu miały a w ciąży nie były a w tym cyklu właśnie zaczęły mi się od 7dpo i trwają aż do teraz a to już prawie 9tc. -
nowatorka wrote:Widzisz ? az nie wierze. Powtorze na pewno i to wczesniej niz za pare dni
nowatorka lubi tę wiadomość
Tysia -
Czarna ciesze sie ze widzisz tego cienia. sikne jeszcze pozniej w ciagu dnia, moze wyjdzie cos mocniejszego.
Ja narazie objawow zero poza bolacymi troche piersiami z bokow. No moze teraz jak pomysle to troche mi sie chwilami krecilo w glowie ale to mogl byc rownie dobrze stres -
nowatorka widze że należysz do osób z niska temp.dajesz nadzieje że może sie udac.ja mam tylko troche wyższa temp od ciebie.ale tylko dlatego że mierze w pochwie temp.jak mierze pod pacha to mam na poziomie 35 stopni
-
Gratulacje Nowatorka, to teraz rosnijcie zdrowo
Black jak tam sytuacja?
Owieczka test powtorzony?
U mnie owulki brak, nerw totalny, zeby gorzej nie napisac... Mam nadzieje ze szybko teraz czas mi zlaci..nowatorka, tylko ja lubią tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
anusiak5 wrote:nowatorka widze że należysz do osób z niska temp.dajesz nadzieje że może sie udac.ja mam tylko troche wyższa temp od ciebie.ale tylko dlatego że mierze w pochwie temp.jak mierze pod pacha to mam na poziomie 35 stopni
tylko ja lubi tę wiadomość