Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Na mdłości ciążowe to chyba trochę za wcześnie, one zazwyczaj przychodzą okoli 6 tc. Ale jaw wszystkie dobrze wiemy to co u jednej jest normalne ( np. U mnie moje mega długie cykle) u innych niemożliwe, wiec trzymam kciuki żeby to jednaj była fasolka. A ja jyz chce @ !black.devile wrote:Jest mi trochę nie dobrze ale to przez te tabletki na pewnohttps://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
nick nieaktualnynowatorka fajnie by było jak byś wstawiła to zdjęcie na jakąś stronę gdzie wrzuca się fotki bo jest małe i nie za bardzo widać chociaż ja widzę tam kreskę kochana !

beti nie prawda, że mdłości zaczynają doskierać dopiero w 6tc. Ja nigdy nie miałam mdłości tak jak się to niektórym zdarza, że po owu miały a w ciąży nie były a w tym cyklu właśnie zaczęły mi się od 7dpo i trwają aż do teraz a to już prawie 9tc. -
No ja widzę i nie mam wątpliwości nawet na telefonie sobie zbliżyłam i widzęnowatorka wrote:Widzisz ?
az nie wierze. Powtorze na pewno i to wczesniej niz za pare dni 
zresztą czarna tez widzi wiec tylko się cieszyć
nowatorka lubi tę wiadomość
Tysia

-
Czarna ciesze sie ze widzisz tego cienia. sikne jeszcze pozniej w ciagu dnia, moze wyjdzie cos mocniejszego.
Ja narazie objawow zero poza bolacymi troche piersiami z bokow. No moze teraz jak pomysle to troche mi sie chwilami krecilo w glowie ale to mogl byc rownie dobrze stres -
nowatorka widze że należysz do osób z niska temp.dajesz nadzieje że może sie udac.ja mam tylko troche wyższa temp od ciebie.ale tylko dlatego że mierze w pochwie temp.jak mierze pod pacha to mam na poziomie 35 stopni
-
Gratulacje Nowatorka, to teraz rosnijcie zdrowo

Black jak tam sytuacja?
Owieczka test powtorzony?
U mnie owulki brak, nerw totalny, zeby gorzej nie napisac... Mam nadzieje ze szybko teraz czas mi zlaci..
nowatorka, tylko ja lubią tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Ja mierze w ustach. Moim zdaniem niskie tempki w niczym nie przeszkadzaja. Wazny jest skok i wzrost w 2 fazie. A ja zawsze mialam zimne receanusiak5 wrote:nowatorka widze że należysz do osób z niska temp.dajesz nadzieje że może sie udac.ja mam tylko troche wyższa temp od ciebie.ale tylko dlatego że mierze w pochwie temp.jak mierze pod pacha to mam na poziomie 35 stopni
. pod pacha tez mam 35 z groszami
tylko ja lubi tę wiadomość