Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyile my sie teraz nauczymy spokoju,pokory przez te nasze starania.najwazniejsze zeby byly udane,niewiele rzeczy i sytuacji bedzie nas w stanie jakos rozwalic szczegolnie bo teraz mamy tyle cierpliwosci i sily i czekamy wszystkie na ten szczesliwy dzien i cud narodzin naszych dzidziulków.
black.devile, AgataR lubią tę wiadomość
-
tylko ja wrote:ile my sie teraz nauczymy spokoju,pokory przez te nasze starania.najwazniejsze zeby byly udane,niewiele rzeczy i sytuacji bedzie nas w stanie jakos rozwalic szczegolnie bo teraz mamy tyle cierpliwosci i sily i czekamy wszystkie na ten szczesliwy dzien i cud narodzin naszych dzidziulków.
-
nick nieaktualnyAgataR wrote:Kama kto jak kto ale ja sie tego chyba nigdy nie naucze haha
AgataR lubi tę wiadomość
-
anusiak5 wrote:a jak u ciebie beti.robiłas test
AgataR- zgadzam się z Toba w 100%, sama mam co miesiac nadzieje, ze jednak się uda, inczaej nie miałabym siły na te ciągłe wizyty u lekarza, hormony, trądzik na buzi którego wczesniej nie miała, zmiany nastroju i ten okres co 40 kilka dni ale uważam równeiż że nie ma co się nakręcać bo potem duzo trudniej jest przyjąć porażkęAgataR lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Niom Dziewczyny ja tez zostawie testowanie i wpisywanie objawów bo jest to meczace a poza tym niczego tym nie przyspiesze
PS ale mdłosci mam po slodkim od wczoraj wieczora hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 12:43
tylko ja lubi tę wiadomość
-
Dsiekuje Kama to piekne i prawdziwe co napisalas
Beti i ja sie z Toba zgadzam w 100% bo niestety z kazda nadzieja trudniej przyjac porazke a potem zostaje tylko zal i rozczarowanie
Owieczkaaa serio? Hahaha bo ja dzis pokusilam sie o 3 ciastka i dwie lyzeczki karmelu i tez mnie zemdlilo hahaha ja to jestem najlepsza normalnie co tydzien w ciazy jestemtylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Black dzieki. Wiem ze wierzylas w ten cykl Trzymam kciuki za ciebie.
Ja mam teraz uczucie w dole brzucha jakby mi tam ktos kopal albo cos sie ruszalo hehe. Mam nadzieje ze jutro zobacze mocniejsza kreche.
Ps. Dziewczyny nie dolujcie sie jak nie macie perfekcyjnych cykli. Ja mialam przed lekami cykle do 50 dni bezowulacyjne a teraz jestem dopiero 2 miesiac na lekach. Grunt to dobry lekarz. -
Dziewczyny o czym może świadczyć progesteron 32,9 ng/ml 7dpo (norma dla fazy lutealnej 25,56), nie biorę nic oprócz bromka na prolaktyne( w tym momencie mam już w normie ale biorę dalej). Wykres udostępniony.07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
Nie mam Przynajmniej na ostatnim usg 4 tyg temu nie miałam07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard