Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
AgataR wrote:Gratulacje Nowatorka, to teraz rosnijcie zdrowo
Black jak tam sytuacja?
Owieczka test powtorzony?
U mnie owulki brak, nerw totalny, zeby gorzej nie napisac... Mam nadzieje ze szybko teraz czas mi zlaci..
Ps. Podejrzalam twoj wykres i nie jest powiedziane ze nie bylo owu teraz 4 dni temu. Zalezy w kolejnych dniach czy tempka wzrosnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 09:03
tylko ja, AgataR lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyowieczka co z tym testem ? ♥
nowatorka gratulacje:)blada nie pokazalaby sie jak nie ma fasolki serdeczne gratulacje i usciski dla WAS
agata nie stresuj sie i nie denerwuj.system zaznaczyl ci owu wiec nie wiem czemu myslisz ze jej nie bylo.prosze mi wyjasnicWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 09:16
nowatorka, AgataR lubią tę wiadomość
-
No wiec juz Wam Kochane wyjasniam moja linia podstawowa to 36.86 a nie jak zaznaczyl system niby 3 wyzsze byly, z czego jedna na granicy, kolejne dwie sa pod linia. To nie moze byc owulacja w fazie lutealnej wyzsze temki sie utrzymuja a nerw minie haha
Black zapomnialam Ci napisac ze ja tez mialam jednego dnia bardzo silny bol glowy wiec przyjelam to jako objaw pozniej kiedy juz sie dowiedzialamtylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Mnie wczoraj glowa bolala caly dzien ale ciesze sie ze nie wzielam zadnej tabletki.
Agata kazdy wykres moze byc inny. Czasem w galerii sa ciazowe takie pelzaki ze prawie wogole nie ma wzrostu. Zalezy jak tempka bedzie w kolejnych dniach
A ty znasz przyczyne twoich dlugich cykli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 09:35
-
Nowatorka zaczelam dzis brac dupka wiec nie ma sensu chyba juz mierzyc temp jesli nawet dokonal sie jakis xud i owu byla to albo pomoze albo bedzie nowy cykl... Tak tak Kochana PCOS i niedoczynnosc tarczycy ktora lecze dopiero od niedawna. Spoko jakos ogarne
No chyba ze naprawde sie myle i ktos jest w stanie wyprowadzic mnie z bledu to bylo by super extralat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
To znaczy ja mam progesteron nie pamietam jak sie nazywa... To kie jest duphaston. Hmm no nie wiem zobacze chociaz dla wlasnej wiedzybczy temp bedzie sie roznic..lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Nie nie to jest progesteron jeszcze pamietam jak lekarz mo mowil zeby nie mierzyc temp bo podnosci... No sie zobaczy. Pomierze kilka dni i zobaczymylat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
NOwatorka gratuluje piękny tescior:)
Ja mam tempke nizsza dzisiaj ale mierze nowym termometrem zeby był ciag i nie wiem dlaczego taka niska mierzyłam tez elektroniczym i była jeszcze nizsza ale elekt zaniza i czasami sporo, czasami o dwa a czasami o 4 no i nie wiem co zrobic:P
ZObacze jeszcze jutro jaka będzie tempka
@ powinna przyjsc w niedziele lub w pon wiec zobaczymy może poczekam jeszcze -
Nowatorka, wiedziałam że u Ciebie to jest to! GRATULUJĘ!!
Kochane, żadna @ nie przyjdzie!!! Już macie fasolki! mnie tak głowa bolała a miałam jeszcze młyn w pracy i wzięłam tabletki, po nich mnie trochę mdlilo ale delikatnie.
Co u mnie? Piersi teraz bolą mnie już z rana ale to nie jest z takim nasileniem, o wiele delikatniej jest no i brzuch mnie trochę kluje, no nie wiem. A plecy to jakaś masakra no i nogi bolą, jakby były z żelazaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 10:30
-
Black Kochana przyjmij juz do wiadomosci, ze sie udalo gratuluje choc testu jeszcze nie ma ;*
Owieczka temp moze sobie wedrowac spokojnie najwazniejsze zeby nie spadla pod linie postaraj sie nie stresowac chociaz wiem jak to jestlat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
AgataR wrote:Nowatorka zaczelam dzis brac dupka wiec nie ma sensu chyba juz mierzyc temp jesli nawet dokonal sie jakis xud i owu byla to albo pomoze albo bedzie nowy cykl... Tak tak Kochana PCOS
AgataR lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
black.devile wrote:Agatko, poczekamy zobaczymy ja musze widzieć dwie krechy! :p
AgataR, black.devile lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
No tak Beti masz racje ale fajnie czasem miec nadzieje mimo wszystko Black nie ma jeszcze testu pozytywnego i rozumiem ze trzeba zobaczyc zeby sie przekonac. To taka moja wiara w cudalat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)