X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowatorka :) gratuluję cienia :) JEEEST! :) ja chyba bym nie chciała zapeszać i z tym dodatnim bym poczekała... no ale cień jest :)

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • Tysia :) Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cień jak był tak dalej jest :) za kilka dni powinien być już ciemniejszy <3 ale napewno jest

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowatorka <3 <3 <3 :) :)

lu.iza Ja sprawdzam zawsze wieczorem czasami po kąpieli, ale koniecznie po skorzystaniu z toalety bo inaczej jakas kaszana wychodzi. myslałam ze juz mam wprawe a w tym cyklu to jakos dziwnie jest. ale ogolnie wiem kiedy jest wysoko itd

Najlepiej sprawdzac przez caly cykl zeby rozpoznac jak to jest u ciebie:)

• AgataR Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczkaa niestety tez ucze sie dopiero badania szyjki ale podobno po owulacji jest nisko twarda i zamknieta a jesli dochodzi do zaplodnienia unosi sie :) wiec no panic ;)

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)

Wysłany: 30 października 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze u mnie z ta szyjka tez jest różnie . Jest niby po owulacji ale jest wysoko ze sięgnąć nie mogę ...

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Owieczkaa niestety tez ucze sie dopiero badania szyjki ale podobno po owulacji jest nisko twarda i zamknieta a jesli dochodzi do zaplodnienia unosi sie :) wiec no panic ;)

A czy ja panikuje :P :D hahaha cichaj :D jestem oazą spokoju.... ;)

po prostu jest inaczej nic było i stad moje pytanie..
    Chyba muszę zaczać ćwiczyc joge bo corka wywaliła dwa duze pudła z zabawkami na środku pokoju:P ommmmm ommmmm ommmmm Owieczka uspokój sie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:58

AgataR lubi tę wiadomość

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lu.iza wrote:
    Nowatorka :) gratuluję cienia :) JEEEST! :) ja chyba bym nie chciała zapeszać i z tym dodatnim bym poczekała... no ale cień jest :)
    za pozno :P

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to raczej tempka byla najbardziej wiarygodna i bole jajnikow kilka dni przed owu. szyjka byla wysoko tez ale to bylo dla mnie pomocnicze badanie

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mnie zaczelo bolec teraz dosc mocno ? Piersi ale z zewnatrz, nawet nie one ale tam gdzie sie zaczynaja pomiedzy pachami a piersiami...

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 08:25

• black.devile Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna! Co to się stało? Nie żegnaj się z nami!!!! :(((((

Marta.83 lubi tę wiadomość

Wysłany: 30 października 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej czarna mam nadzieje ze wszystko u Ciebie będzie wporzadku i ze wszystko się ułoży i ze kiedyś jeszcze tu wpadniesz chociaż na chwilę .. Trzymaj się kochana ciepło <3 trzymam kciuki żeby było wszystko ok :)

• Martynka30 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnna zostań z nami, wygadaj się.... wiesz mi też to się wydaje nie normalne... przykro mi :( faceci to świnie i egoiści, wiekszość myślą tylko o sobie... przepraszam, nie myślą :( :( :( i tu jest ich problem, ma wspaniałą kobietę, zostanie ojcem i tak się zachowuje?????????

A bym go solidnie kopnęła, za to, że na Ciebie na krzyczał!!!!
    Krzyczeć na matkę swojego dziecka?????????
    Przegiął !!!

Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
    f2wl3e5eai92376u.png
    Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nie jest normalne, usuń jej numer z jego telefonu i wszystko co związane. Ja to bym chyba za drzwi wyrzuciła i strzeliła w twarz

AgataR lubi tę wiadomość

• palma Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja znając siebie bym spakowała manatki i wyszla, tylko wtedy jakby go w domu nie było. kijowa sytuacja i przykro mi że Ci sie to przydarzyło. zwłaszcza teraz. dla niego to nie problem tak pisac? ale dla Ciebie tak! a jesteście razem, jednością więc ma myslec "my" a nie "ja".

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a najgorsze jak facet właśnie nie jest tego świadomy. Ja np nie jestem zwolenniczka gadania tłumaczenia, to jest dorosły facet i jeśli jest na tyle dojrzały zeby podejmowac decyzje o dziecku to nie powiniec miec problemu ze zrozumieniem tego ze pisanie do innej baby jest przykre i tyle. dla mnie sprawa byłaby jasna DOCENI JAK STRACI

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja gdybym miała się już pakować to przy nim. Niech poczuje ze może stracić wszystko co dla niego najważniejsze!!

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna spokojnie ! Ok niefajnie napisal ale przeciez nic az takiego nie zrobil zeby sie wyprowadzac !!!! Ja np mam osobe z ktora pracuje facet powazny, wloch (mieszkam we wloszech) z zona i dziecmi, lekarz i tez pisze do mnie i znajomej na wspolnym czacie " my darling", czasem mi prawi komplementy ale nic wiecej. Jest powaznym facetem i nigdy nie przegial ani by nie skrzywdzil swojej rodziny. Po prostu ma taki charakter wyluzowany. Zobaczysz pogodzicie sie i bedzie ok :)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie to nie jest normalne i ani ja tak nie pisze ani Dawid. I nie myślę żeby tak było

• AgataR Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Czarna. Tak sie zastanawialam czemu sie ostatnio nie odzywasz. Tyle ile nas na tym forum tyle bedzie roznych opinii. Tworzycie rodzine, Ty znasz swojego partnera najlepiwej a my nie mamy prawa oceniac sytuacji. Roznie w zyciu bywa. Mozemy wspierac i wysluchac. Przykro mi tylko, ze masz przez to nieciekawa sytuacje zwlaszcza teraz :(
    Trzymaj sie cieplo, badz dzielna sciskamy Cie mocno i odezwij sie do nas czasem :*

OwieczkaaaJo, tylko ja, littleladybird lubią tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
‹‹ 469 470 471 472 473 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ