X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowatorka :) gratuluję cienia :) JEEEST! :) ja chyba bym nie chciała zapeszać i z tym dodatnim bym poczekała... no ale cień jest :)

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • Tysia :) Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cień jak był tak dalej jest :) za kilka dni powinien być już ciemniejszy <3 ale napewno jest

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowatorka <3 <3 <3 :) :)

lu.iza Ja sprawdzam zawsze wieczorem czasami po kąpieli, ale koniecznie po skorzystaniu z toalety bo inaczej jakas kaszana wychodzi. myslałam ze juz mam wprawe a w tym cyklu to jakos dziwnie jest. ale ogolnie wiem kiedy jest wysoko itd

Najlepiej sprawdzac przez caly cykl zeby rozpoznac jak to jest u ciebie:)

• AgataR Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczkaa niestety tez ucze sie dopiero badania szyjki ale podobno po owulacji jest nisko twarda i zamknieta a jesli dochodzi do zaplodnienia unosi sie :) wiec no panic ;)

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)

Wysłany: 30 października 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze u mnie z ta szyjka tez jest różnie . Jest niby po owulacji ale jest wysoko ze sięgnąć nie mogę ...

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Owieczkaa niestety tez ucze sie dopiero badania szyjki ale podobno po owulacji jest nisko twarda i zamknieta a jesli dochodzi do zaplodnienia unosi sie :) wiec no panic ;)

A czy ja panikuje :P :D hahaha cichaj :D jestem oazą spokoju.... ;)

po prostu jest inaczej nic było i stad moje pytanie..
    Chyba muszę zaczać ćwiczyc joge bo corka wywaliła dwa duze pudła z zabawkami na środku pokoju:P ommmmm ommmmm ommmmm Owieczka uspokój sie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:58

AgataR lubi tę wiadomość

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lu.iza wrote:
    Nowatorka :) gratuluję cienia :) JEEEST! :) ja chyba bym nie chciała zapeszać i z tym dodatnim bym poczekała... no ale cień jest :)
    za pozno :P

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to raczej tempka byla najbardziej wiarygodna i bole jajnikow kilka dni przed owu. szyjka byla wysoko tez ale to bylo dla mnie pomocnicze badanie

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mnie zaczelo bolec teraz dosc mocno ? Piersi ale z zewnatrz, nawet nie one ale tam gdzie sie zaczynaja pomiedzy pachami a piersiami...

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 08:25

• black.devile Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna! Co to się stało? Nie żegnaj się z nami!!!! :(((((

Marta.83 lubi tę wiadomość

Wysłany: 30 października 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej czarna mam nadzieje ze wszystko u Ciebie będzie wporzadku i ze wszystko się ułoży i ze kiedyś jeszcze tu wpadniesz chociaż na chwilę .. Trzymaj się kochana ciepło <3 trzymam kciuki żeby było wszystko ok :)

• Martynka30 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnna zostań z nami, wygadaj się.... wiesz mi też to się wydaje nie normalne... przykro mi :( faceci to świnie i egoiści, wiekszość myślą tylko o sobie... przepraszam, nie myślą :( :( :( i tu jest ich problem, ma wspaniałą kobietę, zostanie ojcem i tak się zachowuje?????????

A bym go solidnie kopnęła, za to, że na Ciebie na krzyczał!!!!
    Krzyczeć na matkę swojego dziecka?????????
    Przegiął !!!

Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
    f2wl3e5eai92376u.png
    Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nie jest normalne, usuń jej numer z jego telefonu i wszystko co związane. Ja to bym chyba za drzwi wyrzuciła i strzeliła w twarz

AgataR lubi tę wiadomość

• palma Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja znając siebie bym spakowała manatki i wyszla, tylko wtedy jakby go w domu nie było. kijowa sytuacja i przykro mi że Ci sie to przydarzyło. zwłaszcza teraz. dla niego to nie problem tak pisac? ale dla Ciebie tak! a jesteście razem, jednością więc ma myslec "my" a nie "ja".

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a najgorsze jak facet właśnie nie jest tego świadomy. Ja np nie jestem zwolenniczka gadania tłumaczenia, to jest dorosły facet i jeśli jest na tyle dojrzały zeby podejmowac decyzje o dziecku to nie powiniec miec problemu ze zrozumieniem tego ze pisanie do innej baby jest przykre i tyle. dla mnie sprawa byłaby jasna DOCENI JAK STRACI

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja gdybym miała się już pakować to przy nim. Niech poczuje ze może stracić wszystko co dla niego najważniejsze!!

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna spokojnie ! Ok niefajnie napisal ale przeciez nic az takiego nie zrobil zeby sie wyprowadzac !!!! Ja np mam osobe z ktora pracuje facet powazny, wloch (mieszkam we wloszech) z zona i dziecmi, lekarz i tez pisze do mnie i znajomej na wspolnym czacie " my darling", czasem mi prawi komplementy ale nic wiecej. Jest powaznym facetem i nigdy nie przegial ani by nie skrzywdzil swojej rodziny. Po prostu ma taki charakter wyluzowany. Zobaczysz pogodzicie sie i bedzie ok :)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie to nie jest normalne i ani ja tak nie pisze ani Dawid. I nie myślę żeby tak było

• AgataR Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Czarna. Tak sie zastanawialam czemu sie ostatnio nie odzywasz. Tyle ile nas na tym forum tyle bedzie roznych opinii. Tworzycie rodzine, Ty znasz swojego partnera najlepiwej a my nie mamy prawa oceniac sytuacji. Roznie w zyciu bywa. Mozemy wspierac i wysluchac. Przykro mi tylko, ze masz przez to nieciekawa sytuacje zwlaszcza teraz :(
    Trzymaj sie cieplo, badz dzielna sciskamy Cie mocno i odezwij sie do nas czasem :*

OwieczkaaaJo, tylko ja, littleladybird lubią tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
‹‹ 469 470 471 472 473 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ