Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowatorka
lu.iza Ja sprawdzam zawsze wieczorem czasami po kąpieli, ale koniecznie po skorzystaniu z toalety bo inaczej jakas kaszana wychodzi. myslałam ze juz mam wprawe a w tym cyklu to jakos dziwnie jest. ale ogolnie wiem kiedy jest wysoko itd
Najlepiej sprawdzac przez caly cykl zeby rozpoznac jak to jest u ciebie:) -
Owieczkaa niestety tez ucze sie dopiero badania szyjki ale podobno po owulacji jest nisko twarda i zamknieta a jesli dochodzi do zaplodnienia unosi sie wiec no panic
OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
AgataR wrote:Owieczkaa niestety tez ucze sie dopiero badania szyjki ale podobno po owulacji jest nisko twarda i zamknieta a jesli dochodzi do zaplodnienia unosi sie wiec no panic
A czy ja panikuje hahaha cichaj jestem oazą spokoju....
po prostu jest inaczej nic było i stad moje pytanie..
Chyba muszę zaczać ćwiczyc joge bo corka wywaliła dwa duze pudła z zabawkami na środku pokoju:P ommmmm ommmmm ommmmm Owieczka uspokój sieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:58
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnna zostań z nami, wygadaj się.... wiesz mi też to się wydaje nie normalne... przykro mi faceci to świnie i egoiści, wiekszość myślą tylko o sobie... przepraszam, nie myślą i tu jest ich problem, ma wspaniałą kobietę, zostanie ojcem i tak się zachowuje?????????
A bym go solidnie kopnęła, za to, że na Ciebie na krzyczał!!!!
Krzyczeć na matkę swojego dziecka?????????
Przegiął !!!Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
ja znając siebie bym spakowała manatki i wyszla, tylko wtedy jakby go w domu nie było. kijowa sytuacja i przykro mi że Ci sie to przydarzyło. zwłaszcza teraz. dla niego to nie problem tak pisac? ale dla Ciebie tak! a jesteście razem, jednością więc ma myslec "my" a nie "ja".aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
a najgorsze jak facet właśnie nie jest tego świadomy. Ja np nie jestem zwolenniczka gadania tłumaczenia, to jest dorosły facet i jeśli jest na tyle dojrzały zeby podejmowac decyzje o dziecku to nie powiniec miec problemu ze zrozumieniem tego ze pisanie do innej baby jest przykre i tyle. dla mnie sprawa byłaby jasna DOCENI JAK STRACIaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Czarna spokojnie ! Ok niefajnie napisal ale przeciez nic az takiego nie zrobil zeby sie wyprowadzac !!!! Ja np mam osobe z ktora pracuje facet powazny, wloch (mieszkam we wloszech) z zona i dziecmi, lekarz i tez pisze do mnie i znajomej na wspolnym czacie " my darling", czasem mi prawi komplementy ale nic wiecej. Jest powaznym facetem i nigdy nie przegial ani by nie skrzywdzil swojej rodziny. Po prostu ma taki charakter wyluzowany. Zobaczysz pogodzicie sie i bedzie ok
-
Hej Czarna. Tak sie zastanawialam czemu sie ostatnio nie odzywasz. Tyle ile nas na tym forum tyle bedzie roznych opinii. Tworzycie rodzine, Ty znasz swojego partnera najlepiwej a my nie mamy prawa oceniac sytuacji. Roznie w zyciu bywa. Mozemy wspierac i wysluchac. Przykro mi tylko, ze masz przez to nieciekawa sytuacje zwlaszcza teraz
Trzymaj sie cieplo, badz dzielna sciskamy Cie mocno i odezwij sie do nas czasem :*OwieczkaaaJo, tylko ja, littleladybird lubią tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)