Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Black polubilam Teoj komentarz ale to niestety niexhcaco musialam to napisac bo inaczej bylo by to sprzeczne z tym co napisalam. Mam nadzieje, ze sie nie gniewaszlat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualny
-
Kochane powiedzcie mi czy myślicie że u mnie owulka mogła wystąpić w 16 dc ? Bo mi się jakoś wierzyć nie chce .. Dzisiaj skoczyła mi temp i of zwariował musiałam wprowadzić ze 12 dc robiłam test owulacyjny a wcale go nie robiłam . Skąd ta zmiana ? Jak myślicie ? Czy rzeczywiście mogła się owulka przesunąć ?Tysia
-
Tysia a po co wpisywalas test ktorego nie robilas ? Niech ovu samo wyznaczy. Bezctego testu ci wyznaczyl owulke 16dc ? Moim zdaniem to 12. Po prostu tempka sie stopniowo podnosi, u mnie zawsze tak jest.
Marta masz dluga faze lutealna. 17 dni to chyba jeszcze granica normy, ja w zeszlym cyklu mialam 21 wiec wiesz...
Czarna jak tam dzisiaj ?
Ja powtorzylam test ale cien bledszy niz wczoraj , prawie go nie ma i juz powatpiewam w to wszystko -
nick nieaktualny
-
Zaznaczyłam tak tylko dla siebie bo teraz mam oznaczone 7 dni drugiej fazy cyklu a tak mam 3 i zle mi się ma to patrzy bo jestem przekonana ze owulka była 12 dc . I bez tego testu wyznaczył 16 dc gdzie dla mnie to jest trochę nierealne ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 08:05
Tysia -
nick nieaktualny
czarna tak jak napisała agata nie mamay prawa oceniac,ale moze faktycznie tam sie nic miedzy nimi nie dzieje a twoj facet ma specyficzne poczucie humoru.(według niego )trzymaj sie cieplo kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 08:16
-
nick nieaktualnytylko_ja. Ja wiem, że nic się nie dzieje i nie mam żadnych obaw co do tego. po prostu zabolał mnie sam fakt, że coś takiego pisze obcej babie kiedy nawet do mnie się tak nie zwraca. Nie potrzebnie się wygadałam teraz mi jeszcze z tym gorzej. Zmywam się dziewuszki. Trzymajcie się
-
nick nieaktualnysprawy sercowe sa trudne i pogmatwane trudno jest radzic cokolwiek.ja moge powiedziec co ja bym zrobiła.piznelabym go tak w cymbał,ze by mu sie odechcialo wypisywac takie bzdury,tylko ze moj facet wie ze ja jestem lagodna kochana i wyrozumiala,ale wie tez ze jak sie wk**** to jestem nieobliczalna.ale nic sie nie denerwuj wszystko bedzie dobrze ale zaznaczyłabym bardzo wyraznie granice kolezenstwa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 10:19
-
nick nieaktualnyhej . od rana mam doła.
Dziś powinien być 6 dpo miałam wyznaczoną owulkę na 21 dc a jak dziś zmierzyłam temp to owulka zniknęła. Niby jajników dobrze nie czułam w tym cyklu. raz na jakiś czas mnie zabolało, no ale przecież nie zawsze musi boleć i być czuć załamałam się, że czeka mnie cykl bezowulacyjny. a najgorzej kiedy czekać @ ?? -
Paulette jak na razie niestety owu ani widu ani slychu ale dzisiejszy spadek jest obiecujacy wiec do dziela
tylko ja, Paulette lubią tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualnyagatko a jak dzisiaj nastrój weekendowy ? jest ? my od rana wzięliśmy sie do roboty....heheh owu sie zbliza mam nadzieje wielkimi krokami wiec nie marnujemy czasu a jak tam u Was ? pozdrawiam
paulette nie widac jak na razie owu,ale dzis duzy spadek wiec serduszkowac ,serduszkowac,serduszkowac
owieczka co z twoim testem bo chyba cos przeoczyłam przepraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 10:32
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny.
Przepraszam ze tak wchodze bez wiekszego powitania ale jestem ba chwile przed odlotem w podroz poslubna.
Moglabym Was prosic o pomoc w interpretacji wykresu. To moj trzeci miesiac z mierzeniem temp. i nie wiem co o tym sadzic.
Z gory bardzo dziekuje.
Sciskam Was mocno i milego dnia!