X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black polubilam Teoj komentarz ale to niestety niexhcaco ;) musialam to napisac bo inaczej bylo by to sprzeczne z tym co napisalam. Mam nadzieje, ze sie nie gniewasz ;)

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam o co się gniewać :) każdy wyraża swoje zdanie :) ale myślę że masz sporo racji w tym co piszesz

• AgataR Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziekuje :) myslalam, ze nikogo juz tu nie ma ;)

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymaj sie czarna.twoj facet może przemysli sprawe i cie zrozumie.ty sie nie denerwuj.dbaj o siebie i dzidzie

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna moze to przemysli i sie opanuje

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna ! Mam nadzieję, ze się poukłada, ja też juz się raz wyprowadziłam, z postanowieniem, ze nie wracam... Ogarnąć sie chłop musi i tyle

Dziewczyny, przyszłam z moim wykresem, czy ktos może ma pomysł, co tu się odwala? Nie mam już pomysłu - testy negatywne

c5c931704a66c12dd9475ad26f83ea6a.png

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane powiedzcie mi czy myślicie że u mnie owulka mogła wystąpić w 16 dc ? Bo mi się jakoś wierzyć nie chce .. Dzisiaj skoczyła mi temp i of zwariował :D musiałam wprowadzić ze 12 dc robiłam test owulacyjny a wcale go nie robiłam . Skąd ta zmiana ? Jak myślicie ? Czy rzeczywiście mogła się owulka przesunąć ?

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia a po co wpisywalas test ktorego nie robilas ? Niech ovu samo wyznaczy. Bezctego testu ci wyznaczyl owulke 16dc ? Moim zdaniem to 12. Po prostu tempka sie stopniowo podnosi, u mnie zawsze tak jest.

Marta masz dluga faze lutealna. 17 dni to chyba jeszcze granica normy, ja w zeszlym cyklu mialam 21 wiec wiesz... ;)

Czarna jak tam dzisiaj ?

Ja powtorzylam test ale cien bledszy niz wczoraj , prawie go nie ma i juz powatpiewam w to wszystko :(

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym chciała aby ta lutealna trwała 9 miesięcy :P

nowatorka, black.devile lubią tę wiadomość

• Tysia :) Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaznaczyłam tak tylko dla siebie bo teraz mam oznaczone 7 dni drugiej fazy cyklu a tak mam 3 i zle mi się ma to patrzy bo jestem przekonana ze owulka była 12 dc . I bez tego testu wyznaczył 16 dc gdzie dla mnie to jest trochę nierealne ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 08:05

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

czarna tak jak napisała agata nie mamay prawa oceniac,ale moze faktycznie tam sie nic miedzy nimi nie dzieje a twoj facet ma specyficzne poczucie humoru.(według niego )trzymaj sie cieplo kochana :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 08:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko_ja. Ja wiem, że nic się nie dzieje i nie mam żadnych obaw co do tego. po prostu zabolał mnie sam fakt, że coś takiego pisze obcej babie kiedy nawet do mnie się tak nie zwraca. Nie potrzebnie się wygadałam teraz mi jeszcze z tym gorzej. Zmywam się dziewuszki. Trzymajcie się <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawy sercowe sa trudne i pogmatwane trudno jest radzic cokolwiek.ja moge powiedziec co ja bym zrobiła.piznelabym go tak w cymbał,ze by mu sie odechcialo wypisywac takie bzdury,tylko ze moj facet wie ze ja jestem lagodna kochana i wyrozumiala,ale wie tez ze jak sie wk**** to jestem nieobliczalna.ale nic sie nie denerwuj wszystko bedzie dobrze ;) ale zaznaczyłabym bardzo wyraznie granice kolezenstwa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 10:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej . od rana mam doła.
    Dziś powinien być 6 dpo miałam wyznaczoną owulkę na 21 dc a jak dziś zmierzyłam temp to owulka zniknęła. Niby jajników dobrze nie czułam w tym cyklu. raz na jakiś czas mnie zabolało, no ale przecież nie zawsze musi boleć i być czuć :/ załamałam się, że czeka mnie cykl bezowulacyjny. a najgorzej kiedy czekać @ ?? :(

• AgataR Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette jak na razie niestety owu ani widu ani slychu ale dzisiejszy spadek jest obiecujacy wiec do dziela ;)

tylko ja, Paulette lubią tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjjj czarna uciekla :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatko a jak dzisiaj nastrój weekendowy ? jest ? my od rana wzięliśmy sie do roboty....heheh :) owu sie zbliza mam nadzieje wielkimi krokami wiec nie marnujemy czasu a jak tam u Was ? pozdrawiam ;)

paulette nie widac jak na razie owu,ale dzis duzy spadek wiec serduszkowac ,serduszkowac,serduszkowac :)

owieczka co z twoim testem bo chyba cos przeoczyłam :) przepraszam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 10:32

AgataR lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny.
    Przepraszam ze tak wchodze bez wiekszego powitania ale jestem ba chwile przed odlotem w podroz poslubna.

Moglabym Was prosic o pomoc w interpretacji wykresu. To moj trzeci miesiac z mierzeniem temp. i nie wiem co o tym sadzic.

Z gory bardzo dziekuje.
    Sciskam Was mocno i milego dnia! <3

• 78beti Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta83- jedziemy chyba na tym samym wózku :( ja sie juz wkurzyłem i wzięłam juz rano luteinę na wywołanie @

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksoaia jak jutro temperatura pójdzie w gore to możliwe ze wczoraj była owulacja :)

Ksosia lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
‹‹ 470 471 472 473 474 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ