X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skad ja to znam mała nasza tez miala taki czas ze na waskim łozku z nami i na poprzek na dodatek wiec siniaki mielismy bo krecila cala noc

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko z moim Dawidem śpię póki co ale kiedyś czasami spałam z siostra to tez różnie bywało :)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam znać na pewno :)

tylko ja lubi tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zazdroszcze wam dziewczyny ze sie udało

• black.devile Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak na razie to tylko udało się owieczce i nowatorce :) bo czarnej z nami już nie ma :(

tylko ja lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Owieczka, @ nie będzie! :*

Black twój optymizm :)
    hmmm ja mialam cien ale wiesz jak to jest poprzednim cyklu tez mialam cien a @ przyszła ze zdwojona siła wiec wole poczekac

Nowatorka i czarna maja zielone kropu i im sie udalo mino ze czarnulcia skasowala konto :) ale i tak jestem z nią myslami :)

black.devile, tylko ja lubią tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:
    zazdroszcze wam dziewczyny ze sie udało
    Kochana a czego tu zazdroscic?! na wszystkie znas przyjdzie pora jak nie w tym to w nastepnym :) A wiesz czemu?? bo WSZYSTKIE jestesmy ZAWZIETE BESTYJE :) i ZAWSZE dopinamy swego :) Kochana Anusiak to od dzisiaj nasza mantra!!! i dopuki @ zawsze jest nadzieja :)

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Jak na razie to tylko udało się owieczce i nowatorce :) bo czarnej z nami już nie ma :(
    tobie tez sie udało i czarnej.mysle że czarna troche ochłonie i wroci do nas.jak ci nasi faceci potrafia nam napsuc nerwuw.moj dzis od rana jak wrocił to mial fochy bo go zbibałam że zle zakupy zrobił dla córki.potem poszedl do pracy to mlodej walilo a teraz moj zmyl sie na kawe do szwagra na tort na 5 urodzinki a my z cora wlasnie jemy kolacje i do wyra juz nawet meza posciel wrzuciłam do spania na cory łozku

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Kochana a czego tu zazdroscic?! na wszystkie znas przyjdzie pora jak nie w tym to w nastepnym :) A wiesz czemu?? bo WSZYSTKIE jestesmy ZAWZIETE BESTYJE :) i ZAWSZE dopinamy swego :) Kochana Anusiak to od dzisiaj nasza mantra!!! i dopuki @ zawsze jest nadzieja :)
    kochana a widziałas moj wykres.my nigdy sie nie zabezpieczamy a jestesmy w sumie juz 11 lat a małzenstwem prawie 7,5
    .marzy mi sie drugie dziecko zeby córka nie została sama jak palec jak nas zabraknie.a tu 5,5 roku juz córa ma a tu ani widu ani slychu rodzenstwa dla niej

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha dobra jestes :P

Mój mi kupil test o czulosci 25 :P a mówiłam 10 lub 5 :P no coż:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 21:43

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faceci tak maja niestety.ja jestem taka pozytywna wariatka.mój robi zakupy raz w tyg,tylko w sobote czasami niedziele i zawsze w biedronce u nas a jak usłyszy że ma jechac jeszcze do jakiegos sklepu bo akurat braknie dla córki tych bezglutenowych rzeczy lub co ona może jesc to marudzi. u ciebie owieczko chyba już nie ma znaczenia jaka czułosc testu bo wszystko przemawia za ciaza

• black.devile Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u owieczki dużo za tym przemawia :) mój to zawsze "znowu kupiłaś te testy??" a jak kupiłam kocyk i body to tez a po co teraz? Czemu nie mówiłaś nic? Aj wytrzymać z nimi czasem graniczy z cudem. To są akurat takie delikatności ale my to ogólnie mocne charaktery :)

Co do mnie to te piersi, brodawki.. Plecy bolą masakra, czasem zmęczenie (teraz nagle mnie wzięło i to bardzo) no i klucia czasem w podbrzuszu albo prawego jajnika :)

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojjj ma znaczenie bo zalezy kiedy było zagniezdzenie. wiem bo wczesniej miałam z tym problemy tzn z testami. jak byłam w tej ciazy co poroniłam dopiero w 6tc pokazało ze jestem i to w dodatku po szpitalnym badaniu krwi a jak wróciłam do domu po 3 dniach jak zrobiłam test to była tylko słabo widoczna druga kreska a dopiero po tygodniu była mocnejsza, wiec to różnie bywa. za to z corka jak zaszłam to dokładnie dzien przed były dwie grubasne krechy ale tu dokładnie wiem kiedy zaszłam. Poprostu miałam takie przeczycie( i nie mówie tu o owulacji )
    A teraz jest tylko jednak mozliwosc bo wiem kiedy miałam owulke tzn wg mnie w sobote lub niedziele jak of wyznaczył i jesli doszło późno do immplantacji to jeszcze nie jest pewne, że juz pokaze.. poczekam najdluzej do poniedziałku jeszcze :P o ile dam rade :P

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusiak objawy objawami :) ale jak nie zobacze dwóch krech to nie uwierze bo psychika robi też swoje :) :) :)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja usiadłam i wstac mi sie niechce :P :D

• black.devile Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam to nastawienie co Ty owieczka :) cycki mogą być jakie są ale musze widzieć krechy :)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to na oczy ledwo patrze, plecy mnie bolą, już nie wiem jak siedzieć, ale mamy gości. Najwyżej położę się na materacu jak juz nie wytrzymam

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Ja to na oczy ledwo patrze, plecy mnie bolą, już nie wiem jak siedzieć, ale mamy gości. Najwyżej położę się na materacu jak juz nie wytrzymam

niom ja niestety muszę jeszcze poczekac jakies 1,5 godziny zanim pójde spać :D młoda i butelka itd :P Moze jeszcze jakies bzyk bzyk :D bo trza korzystac puki jeszcze siła jest :D :D

• black.devile Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha owieczka

• black.devile Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to przez ostatni tydzień może ze dwa razy miałam ochotę na bzyk bzyk haha ale to dziwne bo wcześniej miałam dosyć często ochotę :)

‹‹ 472 473 474 475 476 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ