X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Haha owieczka

no niestety ja bzyk bzyk to tylko kiedy młoda spi bo inaczej by nam przez ramie zaglądała :P a ona coraz mniej spi w ciagu dnia wiem ... ojjj biedna ty ja :D

ja tyz jakos ostatnio mało ale jak mówie musze korzystac bo mój jutro do pracy ( a wiesz razem nie mieszkamy)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 22:35

• black.devile Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważne ze można :) szkoda ze śpi z wami bo byście mieli więcej czasu dla siebie :)

tylko ja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie wiem czarna to mądra bardzo dziewczyna nasz anioł ;) załuje ze nie ma jej juz z nami zawsze kazdemu słuzyła dobra rada i dobrym słowem. zycie osobiste spowodowało ogrom zmian i decyzji i wycofaniu sie z naszego grona,,przykro mi bardzo mam nadzieje,ze wszystko u niej jakos sie poukłada i wróci do nas :) zawsze można było na nią liczyc miala ogromna wiedze przepraszam,ze ja jakos nie w temacie ,ale taki mam charakter :) czarna wracaj do nas :) ja piernicze ona sie załamała i nikt z nas dziewczyn nie jest w stanie jej w jakikolwiek sposób pocieszyc.CZARNA KOCHANA BADZ TWARDA I NIGDY SIE NIE DAJ.kazdy ma swoje kamienie,ALE JESTESMY Z TOBA :)PAMIETAJ O TYM JAKAKOLWIEK DECYZJE PODEJMIESZ.

A WAS FORUMOWICZKI PRZEPRASZAM,ALE MUSIALAM TO NAPISAC.MAM NADZIEJE,ZE MI WYBACZYCIE.NIE MOGE PRZESTAC O NIEJ MYSLEC POMIMO,ZE OSOBISCIE JEJ NIE ZNAM.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 22:51

• black.devile Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka wszystkim nam brakuje czarnej :( i wszystkie mamy takie same nadzieje jak i Ty :) czekamy na nią :)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Ważne ze można :) szkoda ze śpi z wami bo byście mieli więcej czasu dla siebie :)

wiesz teraz spi sama w łóżeczku ale tak gdzies ok 2 -3 przyczłapie do nas jak zawsze. Niestety mam małe mieszkanie(sypalnia i salon)i ona spi w mojej sypialni niedaleko lozka. mam nadzieje, że do konca tego roku sie stad wyprowadzimy bo oszalec mozna :) szukam szukam ale ja wybredna jestem :P

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama podłączam sie tym razem :) wróci na bank do nas :):)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a bzyku bzyku ma bardzo wplyw na szyjke , bo sie tak zastanawiam od dluzszego czasu:P

• black.devile Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po bzyku na pewno ale nie wiem do ile po :)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze własnie tyz nie wiem i chyba daruje sobie wpisywanie bo bez sensu. jutro wpiszę:)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie :) albo przed sprawdź :)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie sprawdziłam teraz i mam sredno , twarda i srednio a bzyk bzyk było ok 5 :P wiec jeszcze pozniej zobacze ale nie wiem czy mi będzie sie chciało:P

edit Normalnie az wstyd zeby zadawac takie pytania :P hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 23:23

• black.devile Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcale nie wstyd :p ja tez zadaje, człowiek nigdy nie będzie wiedział wszystkiego :) kto pyta nie błądzi :)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczka, teraz zróbcie powtórkę z rozrywki :D jak mała juz śpi :)

• 78beti Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:
    .marzy mi sie drugie dziecko zeby córka nie została sama jak palec jak nas zabraknie.a tu 5,5 roku juz córa ma a tu ani widu ani slychu rodzenstwa dla niej
    mam dokładnie to samo. Długo nie chcieliśmy drugiego dziecka bo mała dała nam nieźle popalić. Do 2 roku życia nie przespała żadnej nocy. W zeszłym roku zmarła moja mama i wtedy do mnie dotarło że gdyby nie moja siostra to byłoby mi 100% razy gorzej podczas choroby mamy i potem. Dlatego zrobię wszystko, żeby moja mała kiedyś nie została sama. Mam nadzieje że nam się uda :)

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uda wam się na pewno :*

• 78beti Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black - zrobiłaś test ?

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beti ja nie odkladałam mysli o 2 dziecku tak poprostu życie sie ułożyło,my nigdy sie nie zabezpieczamy nie używam anty.kochamy sie kiedy mamy ochote.wiele razy w te odpowiednie dni tez ale niestety nic nie wychodzi.nasza córka ma 5,5 roku a nadal daje popalic że aż strach.z nia sama mamy dużo zamieszenia bo jest na diecie bezglutenowej i ma niedoczynnosc tarczycy i trzeba pilnowac leków i posiłków.chodzi do przedszkola ale trzeba ciagle tam by aby podrzucic produkty dla niej i skonsultowac z kucharkami c może jeśc a co nie.a kiedy podjełam decyzje o konkretnych staraniach okazało sie że ja równiez mam niedoczynnosc tarczycy i lecze sie od czerwca.corka chce rodzenstwo i mysle że wkoncu kiedys sie uda

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak wam black napisała dziewczyny uda wam sie :) :)

u mnie tempka spadła troche 36.65 wiec zobaczymy a nerki znów mnie bola.
    Wogóle to jestem wielka podziwu dla mnie :P Wstałam dzisiaj o 7 rano a to jest nie zbyt czeste :P

• 78beti Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córka cały czas sie pyta kiedy będzie mieć rodzeństwo. A ja wiem ze przy moim PCOS może sie udać szybko ale tez wcale :( wiec staram sie jej mowić ze zrobię wszystko żeby miała rodzeństwo ale pewności nie ma. U mnie dodatkowym problemem jest to ze mój M nie chce sie zbadać wiec o jakis dodatkowych wspomaganiach nie ma szans

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieciekawe jego podejscie

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
‹‹ 473 474 475 476 477 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ