Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
black.devile wrote:Haha owieczka
no niestety ja bzyk bzyk to tylko kiedy młoda spi bo inaczej by nam przez ramie zaglądała a ona coraz mniej spi w ciagu dnia wiem ... ojjj biedna ty ja
ja tyz jakos ostatnio mało ale jak mówie musze korzystac bo mój jutro do pracy ( a wiesz razem nie mieszkamy)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 22:35
-
nick nieaktualnyja nie wiem czarna to mądra bardzo dziewczyna nasz anioł załuje ze nie ma jej juz z nami zawsze kazdemu słuzyła dobra rada i dobrym słowem. zycie osobiste spowodowało ogrom zmian i decyzji i wycofaniu sie z naszego grona,,przykro mi bardzo mam nadzieje,ze wszystko u niej jakos sie poukłada i wróci do nas zawsze można było na nią liczyc miala ogromna wiedze przepraszam,ze ja jakos nie w temacie ,ale taki mam charakter czarna wracaj do nas ja piernicze ona sie załamała i nikt z nas dziewczyn nie jest w stanie jej w jakikolwiek sposób pocieszyc.CZARNA KOCHANA BADZ TWARDA I NIGDY SIE NIE DAJ.kazdy ma swoje kamienie,ALE JESTESMY Z TOBA :)PAMIETAJ O TYM JAKAKOLWIEK DECYZJE PODEJMIESZ.
A WAS FORUMOWICZKI PRZEPRASZAM,ALE MUSIALAM TO NAPISAC.MAM NADZIEJE,ZE MI WYBACZYCIE.NIE MOGE PRZESTAC O NIEJ MYSLEC POMIMO,ZE OSOBISCIE JEJ NIE ZNAM.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 22:51
-
black.devile wrote:Ważne ze można szkoda ze śpi z wami bo byście mieli więcej czasu dla siebie
wiesz teraz spi sama w łóżeczku ale tak gdzies ok 2 -3 przyczłapie do nas jak zawsze. Niestety mam małe mieszkanie(sypalnia i salon)i ona spi w mojej sypialni niedaleko lozka. mam nadzieje, że do konca tego roku sie stad wyprowadzimy bo oszalec mozna szukam szukam ale ja wybredna jestemtylko ja lubi tę wiadomość
-
No własnie sprawdziłam teraz i mam sredno , twarda i srednio a bzyk bzyk było ok 5 wiec jeszcze pozniej zobacze ale nie wiem czy mi będzie sie chciało:P
edit Normalnie az wstyd zeby zadawac takie pytania hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 23:23
-
anusiak5 wrote:.marzy mi sie drugie dziecko zeby córka nie została sama jak palec jak nas zabraknie.a tu 5,5 roku juz córa ma a tu ani widu ani slychu rodzenstwa dla niej
tylko ja lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
beti ja nie odkladałam mysli o 2 dziecku tak poprostu życie sie ułożyło,my nigdy sie nie zabezpieczamy nie używam anty.kochamy sie kiedy mamy ochote.wiele razy w te odpowiednie dni tez ale niestety nic nie wychodzi.nasza córka ma 5,5 roku a nadal daje popalic że aż strach.z nia sama mamy dużo zamieszenia bo jest na diecie bezglutenowej i ma niedoczynnosc tarczycy i trzeba pilnowac leków i posiłków.chodzi do przedszkola ale trzeba ciagle tam by aby podrzucic produkty dla niej i skonsultowac z kucharkami c może jeśc a co nie.a kiedy podjełam decyzje o konkretnych staraniach okazało sie że ja równiez mam niedoczynnosc tarczycy i lecze sie od czerwca.corka chce rodzenstwo i mysle że wkoncu kiedys sie uda
-
Moja córka cały czas sie pyta kiedy będzie mieć rodzeństwo. A ja wiem ze przy moim PCOS może sie udać szybko ale tez wcale wiec staram sie jej mowić ze zrobię wszystko żeby miała rodzeństwo ale pewności nie ma. U mnie dodatkowym problemem jest to ze mój M nie chce sie zbadać wiec o jakis dodatkowych wspomaganiach nie ma szanshttps://www.maluchy.pl/li-73179.png