Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Haha owieczka

no niestety ja bzyk bzyk to tylko kiedy młoda spi bo inaczej by nam przez ramie zaglądała :P a ona coraz mniej spi w ciagu dnia wiem ... ojjj biedna ty ja :D

ja tyz jakos ostatnio mało ale jak mówie musze korzystac bo mój jutro do pracy ( a wiesz razem nie mieszkamy)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 22:35

• black.devile Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważne ze można :) szkoda ze śpi z wami bo byście mieli więcej czasu dla siebie :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie wiem czarna to mądra bardzo dziewczyna nasz anioł ;) załuje ze nie ma jej juz z nami zawsze kazdemu słuzyła dobra rada i dobrym słowem. zycie osobiste spowodowało ogrom zmian i decyzji i wycofaniu sie z naszego grona,,przykro mi bardzo mam nadzieje,ze wszystko u niej jakos sie poukłada i wróci do nas :) zawsze można było na nią liczyc miala ogromna wiedze przepraszam,ze ja jakos nie w temacie ,ale taki mam charakter :) czarna wracaj do nas :) ja piernicze ona sie załamała i nikt z nas dziewczyn nie jest w stanie jej w jakikolwiek sposób pocieszyc.CZARNA KOCHANA BADZ TWARDA I NIGDY SIE NIE DAJ.kazdy ma swoje kamienie,ALE JESTESMY Z TOBA :)PAMIETAJ O TYM JAKAKOLWIEK DECYZJE PODEJMIESZ.

A WAS FORUMOWICZKI PRZEPRASZAM,ALE MUSIALAM TO NAPISAC.MAM NADZIEJE,ZE MI WYBACZYCIE.NIE MOGE PRZESTAC O NIEJ MYSLEC POMIMO,ZE OSOBISCIE JEJ NIE ZNAM.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 22:51

• black.devile Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka wszystkim nam brakuje czarnej :( i wszystkie mamy takie same nadzieje jak i Ty :) czekamy na nią :)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Ważne ze można :) szkoda ze śpi z wami bo byście mieli więcej czasu dla siebie :)

wiesz teraz spi sama w łóżeczku ale tak gdzies ok 2 -3 przyczłapie do nas jak zawsze. Niestety mam małe mieszkanie(sypalnia i salon)i ona spi w mojej sypialni niedaleko lozka. mam nadzieje, że do konca tego roku sie stad wyprowadzimy bo oszalec mozna :) szukam szukam ale ja wybredna jestem :P

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama podłączam sie tym razem :) wróci na bank do nas :):)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a bzyku bzyku ma bardzo wplyw na szyjke , bo sie tak zastanawiam od dluzszego czasu:P

• black.devile Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po bzyku na pewno ale nie wiem do ile po :)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze własnie tyz nie wiem i chyba daruje sobie wpisywanie bo bez sensu. jutro wpiszę:)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie :) albo przed sprawdź :)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie sprawdziłam teraz i mam sredno , twarda i srednio a bzyk bzyk było ok 5 :P wiec jeszcze pozniej zobacze ale nie wiem czy mi będzie sie chciało:P

edit Normalnie az wstyd zeby zadawac takie pytania :P hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 23:23

• black.devile Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcale nie wstyd :p ja tez zadaje, człowiek nigdy nie będzie wiedział wszystkiego :) kto pyta nie błądzi :)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczka, teraz zróbcie powtórkę z rozrywki :D jak mała juz śpi :)

• 78beti Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:
    .marzy mi sie drugie dziecko zeby córka nie została sama jak palec jak nas zabraknie.a tu 5,5 roku juz córa ma a tu ani widu ani slychu rodzenstwa dla niej
    mam dokładnie to samo. Długo nie chcieliśmy drugiego dziecka bo mała dała nam nieźle popalić. Do 2 roku życia nie przespała żadnej nocy. W zeszłym roku zmarła moja mama i wtedy do mnie dotarło że gdyby nie moja siostra to byłoby mi 100% razy gorzej podczas choroby mamy i potem. Dlatego zrobię wszystko, żeby moja mała kiedyś nie została sama. Mam nadzieje że nam się uda :)

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uda wam się na pewno :*

• 78beti Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black - zrobiłaś test ?

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beti ja nie odkladałam mysli o 2 dziecku tak poprostu życie sie ułożyło,my nigdy sie nie zabezpieczamy nie używam anty.kochamy sie kiedy mamy ochote.wiele razy w te odpowiednie dni tez ale niestety nic nie wychodzi.nasza córka ma 5,5 roku a nadal daje popalic że aż strach.z nia sama mamy dużo zamieszenia bo jest na diecie bezglutenowej i ma niedoczynnosc tarczycy i trzeba pilnowac leków i posiłków.chodzi do przedszkola ale trzeba ciagle tam by aby podrzucic produkty dla niej i skonsultowac z kucharkami c może jeśc a co nie.a kiedy podjełam decyzje o konkretnych staraniach okazało sie że ja równiez mam niedoczynnosc tarczycy i lecze sie od czerwca.corka chce rodzenstwo i mysle że wkoncu kiedys sie uda

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak wam black napisała dziewczyny uda wam sie :) :)

u mnie tempka spadła troche 36.65 wiec zobaczymy a nerki znów mnie bola.
    Wogóle to jestem wielka podziwu dla mnie :P Wstałam dzisiaj o 7 rano a to jest nie zbyt czeste :P

• 78beti Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córka cały czas sie pyta kiedy będzie mieć rodzeństwo. A ja wiem ze przy moim PCOS może sie udać szybko ale tez wcale :( wiec staram sie jej mowić ze zrobię wszystko żeby miała rodzeństwo ale pewności nie ma. U mnie dodatkowym problemem jest to ze mój M nie chce sie zbadać wiec o jakis dodatkowych wspomaganiach nie ma szans

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieciekawe jego podejscie

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
‹‹ 473 474 475 476 477 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ