Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety Beti tacy faceci są i ciezko im przychodzi przeznanie sie, że coś z nimi może być nie tak.
dopuki on nie bedzie chcial sie zbadac to tylko mozesz najwyzej zmienic mu posiłki na bardzej "płodne" oraz ewentualnie mozesz pogadac ze swoim lekarzem i kiedys go zabrac zeby go przekonał na badanie o ile jeszcze tego nie zrobiłas.
Niestety nic wiecej mi nie przychodzi do głowy
tylko ja lubi tę wiadomość
-
black.devile wrote:U mnie negatywny dalej a piersi juz tak nie bolą ale brodawki to masakra. I żyłki mi wychodzą juz trochę i dalej nie wiem o co chodzi kurde
Kochana jesli miałas owulke poźniej niz of wyznaczyl to dopiero 12dc wiec trza poczekac lub bete zrobic i bedziesz wiedziala -
littleladybird wrote:Black ja tez mocno sciskam kciuki Owieczka za Ciebie rowniez
Little u mnie juz po ptakach choc miałam jeszcze cien nadzieji.
dzisiaj zrobiłam test ten sam co ostatnio i druga linia była troszku ciemniejsza ale teraz mam dziwne bóle i zaczełam plamic trochę i sluz rozciagliwy zabarwiony krwia ale nie zbyt duzo no i wiec po przeczytaniu paru artykułów, ten sluz to nie jest zwiastun niczego dobrego.. Poczekam moze sie rozkreci, jeśli dzisiaj to znaczy ze dobrze ja wyliczylam owulkę a jesli jutro OF dobrze wyliczył
-
black.devile wrote:U mnie też na bieliźnie było troszkę, mało ale jednak "glutka" koloru kawa z mlekiem, może to przed @ się zaczyna
A mozliwe ze co innego poza tym u ciebie za wczesnie na @
Ja nigdy tak nie miałam wiec ciezko mi powiedziec co moze oznaczac.
edit: Kochana u ciebie to wiesz Kaktus zdziała cuda :)i glowa do góryWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 16:20