X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    to znowu ja. jak myślicie mogę jeszcze się łudzić na owulkę?
    według mnie będzie już ciężko ale jak to z naszymi organizmami nigdy nic nie wiadomo. A masz jakikolwiek monitoring cyklu u lekarza ?

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monitoringu nigdy nie mialam. Mialam isc teraz po owulacji do lekarza. Ale wstrzymywalam sie z zapisaniem sie no i owulacja nie przyszla.
    Mam tylko nadzieje ze okres przyjdzie w terminie.

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    78Beti ciekawy ten twoj cykl. Ciekawe czy mialas owu bo na to wyglada z wykresu ale z 2 strony taka dluga lutealna...

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    78Beti ciekawy ten twoj cykl. Ciekawe czy mialas owu bo na to wyglada z wykresu ale z 2 strony taka dluga lutealna...
    teoretycznie owulka miałam bo chodziłam na monitoring. Takie długie cykle to u mnie standard przy PCOS. Teraz od soboty do środy biorę luteinę i mam nadzieje że w ciągu max 5 dni po odstawienie przyjdzie @

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    78beti wrote:
    teoretycznie owulka miałam bo chodziłam na monitoring. Takie długie cykle to u mnie standard przy PCOS. Teraz od soboty do środy biorę luteinę i mam nadzieje że w ciągu max 5 dni po odstawienie przyjdzie @
    A to widzisz a mowia ze lutealna nie moze byc dluzsza niz 17 dni bo to niemozliwe. Widocznie to jest mozliwe. Sama w poprzednim cyklu mialam lutealna 21 dni i mysle ze owulka byla bo temp skoczyla i czulam ja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 14:46

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chudaRuda moj termometr czasami pika doslownie po 2 minutach a czasami leze 4 i dopiero się doczekam. Moze za krotko mierzysz?

Dzisiaj wzięłam ostatnia tabletke CLO i w czwartek rano jade z mezem na monitoring, nie wiem czy jest mi tam on do czegos potrzebny, pewnie srednio bedzie go to interesowalo, bo i tak na ekranie nic nie zobaczy :P najwyzej posiedzi pod gabinetem.

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie zrobiło się strasznie mokro! Jest plamienie brązowe i różowe jednocześnie, do tego śluz mega wodnisty i dużo go... Tylko co do plamienia to nie wiem czy to jeszcze to czy juz lekkie krwawienie, ale zaczekam jeszcze z wpisywaniem

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    A u mnie zrobiło się strasznie mokro! Jest plamienie brązowe i różowe jednocześnie, do tego śluz mega wodnisty i dużo go... Tylko co do plamienia to nie wiem czy to jeszcze to czy juz lekkie krwawienie, ale zaczekam jeszcze z wpisywaniem

Zaczekaj jeszcze i jak nie uzywasz juz podpasek to jeszcze jest planienie. ( u mnie wczoraj do wieczora bylo ze zmienialam w kładki ale pozniej to juz wyjscia nie miałam)

Ja zaczelam wczoraj nowy cykl. tempki nie mierzyłam dzisiaj wpisalam jaka była wczoraj wieczorem. Troche zaczeło bolec ale o dziwo mam zawroty i wymioty a nigdy tak nie miałam. Postaram sie isc do lekarza zeby zrobili mi badania hormonów ale cos mi sie wydaje ze lipa bedzie. Powiedzcie mi kiedy najlepiej robic progesteron i prolaktyne? przed owulka czy po owulce?

Niestety zeby mi zrobili badania muszę wymyslec jakąś scieme lol Debilizm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 20:28

• black.devile Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz @ owieczka?? :( no ja używam podpasek bo tak mokro ale "plamienia" tez mocniejsze są. Nie wiem, wytrzymam się do jutra i zobaczymy jak sprawa z tempka i @

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczka, prolaktyne mozna chyba w każdym dniu cyklu, a progesteron najlepiej w 7-8 dpo ;)

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Masz @ owieczka?? :( no ja używam podpasek bo tak mokro ale "plamienia" tez mocniejsze są. Nie wiem, wytrzymam się do jutra i zobaczymy jak sprawa z tempka i @

Tak Black niestety. Dlatego w tym cyklu to nie będe wariowac z objawami testami itp. Strasznie źle mi było wczoraj ale dzisiaj juz jest lepiej.
    Miska zasneła dzisiaj szybko wiec mam czasu troszkę :) wcinam lody:P na poprawe humoru troche poźno godzina na taka przekąskę :P no ale nalezy mi się :P od jutra będę sie odchudzac to co przytyłam od owulki:P

Black wogóle trzymam kciuki a moze to tylko plamienie..!!!

Dziękuje Little :)
    Wiec poczekam do owulki i wtedy pójde do lekarki zeby ja przekonac ale teraz muszę sie zastanowic jak to zrobic :P

• black.devile Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczka na pewno wcisniesz dobrego kita :p no ciekawa jestem co to będzie :) a jak nie to mam nadzieje ze owulka teraz będzie jeszcze szybciej niż teraz była :) dziękuję Ci, Wam bardzo za te kciuki <3 jesteście kochane :*

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha Niom ja tez jestem ciekawa, co wymysle bo tak za bardzo nie wiem co. w pl bym poszła do prywatnego laboratorium i spokój. a tu lipa. Moge jechac do polskiej kliniki ale to kupe kasy bedzie kosztowac, przejazd wizyta plus badania. nie nie jak zaczne prace to co innego ale na pewno nie teraz lol

<3 <3 uda sie Black uda się :):)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś musi się udać owieczka <3 i sama będę też myśleć nad tym jak możesz ich wkręcić :p

• black.devile Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jednak @, zaczynamy nowy cykl :)

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Zarazam wirusami !!!

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie chętnie przyjmę :D a dzisiaj z czystym sumieniem mogę wypić ferweks bo choroba złapała :(

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Takie chętnie przyjmę :D a dzisiaj z czystym sumieniem mogę wypić ferweks bo choroba złapała :(
    cos przeczuwam ze kolejny cykl bedzie tym szczesliwym :)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 02:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:

A ja spac nie mogę lol
    Black przykro mi ze @ przylazla so Cię tez:-( sciakamy
    Dobrze ze masz"kaktusa" i teraz nowy cykl nowe szansa <3 :-*

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich
    Hihi ovu zwariowalo. Dzisiaj mi zmienilo linie na przerywana :D . ciekawe co sie takiego dzisiaj zmienilo ze nie jest juz pewny terminu :D

iv09mg7y3g8rfy1m.png
‹‹ 476 477 478 479 480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ