Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulette wrote:to znowu ja. jak myślicie mogę jeszcze się łudzić na owulkę?https://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
nick nieaktualny
-
nowatorka wrote:78Beti ciekawy ten twoj cykl. Ciekawe czy mialas owu bo na to wyglada z wykresu ale z 2 strony taka dluga lutealna...https://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
78beti wrote:teoretycznie owulka miałam bo chodziłam na monitoring. Takie długie cykle to u mnie standard przy PCOS. Teraz od soboty do środy biorę luteinę i mam nadzieje że w ciągu max 5 dni po odstawienie przyjdzie @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 14:46
-
chudaRuda moj termometr czasami pika doslownie po 2 minutach a czasami leze 4 i dopiero się doczekam. Moze za krotko mierzysz?
Dzisiaj wzięłam ostatnia tabletke CLO i w czwartek rano jade z mezem na monitoring, nie wiem czy jest mi tam on do czegos potrzebny, pewnie srednio bedzie go to interesowalo, bo i tak na ekranie nic nie zobaczy najwyzej posiedzi pod gabinetem.Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
black.devile wrote:A u mnie zrobiło się strasznie mokro! Jest plamienie brązowe i różowe jednocześnie, do tego śluz mega wodnisty i dużo go... Tylko co do plamienia to nie wiem czy to jeszcze to czy juz lekkie krwawienie, ale zaczekam jeszcze z wpisywaniem
Zaczekaj jeszcze i jak nie uzywasz juz podpasek to jeszcze jest planienie. ( u mnie wczoraj do wieczora bylo ze zmienialam w kładki ale pozniej to juz wyjscia nie miałam)
Ja zaczelam wczoraj nowy cykl. tempki nie mierzyłam dzisiaj wpisalam jaka była wczoraj wieczorem. Troche zaczeło bolec ale o dziwo mam zawroty i wymioty a nigdy tak nie miałam. Postaram sie isc do lekarza zeby zrobili mi badania hormonów ale cos mi sie wydaje ze lipa bedzie. Powiedzcie mi kiedy najlepiej robic progesteron i prolaktyne? przed owulka czy po owulce?
Niestety zeby mi zrobili badania muszę wymyslec jakąś scieme lol DebilizmWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 20:28
-
black.devile wrote:Masz @ owieczka?? no ja używam podpasek bo tak mokro ale "plamienia" tez mocniejsze są. Nie wiem, wytrzymam się do jutra i zobaczymy jak sprawa z tempka i @
Tak Black niestety. Dlatego w tym cyklu to nie będe wariowac z objawami testami itp. Strasznie źle mi było wczoraj ale dzisiaj juz jest lepiej.
Miska zasneła dzisiaj szybko wiec mam czasu troszkę wcinam lody:P na poprawe humoru troche poźno godzina na taka przekąskę no ale nalezy mi się od jutra będę sie odchudzac to co przytyłam od owulki:P
Black wogóle trzymam kciuki a moze to tylko plamienie..!!!
Dziękuje Little
Wiec poczekam do owulki i wtedy pójde do lekarki zeby ja przekonac ale teraz muszę sie zastanowic jak to zrobic -
hahaha Niom ja tez jestem ciekawa, co wymysle bo tak za bardzo nie wiem co. w pl bym poszła do prywatnego laboratorium i spokój. a tu lipa. Moge jechac do polskiej kliniki ale to kupe kasy bedzie kosztowac, przejazd wizyta plus badania. nie nie jak zaczne prace to co innego ale na pewno nie teraz lol
uda sie Black uda się