Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    to znowu ja. jak myślicie mogę jeszcze się łudzić na owulkę?
    według mnie będzie już ciężko ale jak to z naszymi organizmami nigdy nic nie wiadomo. A masz jakikolwiek monitoring cyklu u lekarza ?

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monitoringu nigdy nie mialam. Mialam isc teraz po owulacji do lekarza. Ale wstrzymywalam sie z zapisaniem sie no i owulacja nie przyszla.
    Mam tylko nadzieje ze okres przyjdzie w terminie.

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    78Beti ciekawy ten twoj cykl. Ciekawe czy mialas owu bo na to wyglada z wykresu ale z 2 strony taka dluga lutealna...

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    78Beti ciekawy ten twoj cykl. Ciekawe czy mialas owu bo na to wyglada z wykresu ale z 2 strony taka dluga lutealna...
    teoretycznie owulka miałam bo chodziłam na monitoring. Takie długie cykle to u mnie standard przy PCOS. Teraz od soboty do środy biorę luteinę i mam nadzieje że w ciągu max 5 dni po odstawienie przyjdzie @

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    78beti wrote:
    teoretycznie owulka miałam bo chodziłam na monitoring. Takie długie cykle to u mnie standard przy PCOS. Teraz od soboty do środy biorę luteinę i mam nadzieje że w ciągu max 5 dni po odstawienie przyjdzie @
    A to widzisz a mowia ze lutealna nie moze byc dluzsza niz 17 dni bo to niemozliwe. Widocznie to jest mozliwe. Sama w poprzednim cyklu mialam lutealna 21 dni i mysle ze owulka byla bo temp skoczyla i czulam ja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 14:46

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chudaRuda moj termometr czasami pika doslownie po 2 minutach a czasami leze 4 i dopiero się doczekam. Moze za krotko mierzysz?

Dzisiaj wzięłam ostatnia tabletke CLO i w czwartek rano jade z mezem na monitoring, nie wiem czy jest mi tam on do czegos potrzebny, pewnie srednio bedzie go to interesowalo, bo i tak na ekranie nic nie zobaczy :P najwyzej posiedzi pod gabinetem.

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie zrobiło się strasznie mokro! Jest plamienie brązowe i różowe jednocześnie, do tego śluz mega wodnisty i dużo go... Tylko co do plamienia to nie wiem czy to jeszcze to czy juz lekkie krwawienie, ale zaczekam jeszcze z wpisywaniem

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    A u mnie zrobiło się strasznie mokro! Jest plamienie brązowe i różowe jednocześnie, do tego śluz mega wodnisty i dużo go... Tylko co do plamienia to nie wiem czy to jeszcze to czy juz lekkie krwawienie, ale zaczekam jeszcze z wpisywaniem

Zaczekaj jeszcze i jak nie uzywasz juz podpasek to jeszcze jest planienie. ( u mnie wczoraj do wieczora bylo ze zmienialam w kładki ale pozniej to juz wyjscia nie miałam)

Ja zaczelam wczoraj nowy cykl. tempki nie mierzyłam dzisiaj wpisalam jaka była wczoraj wieczorem. Troche zaczeło bolec ale o dziwo mam zawroty i wymioty a nigdy tak nie miałam. Postaram sie isc do lekarza zeby zrobili mi badania hormonów ale cos mi sie wydaje ze lipa bedzie. Powiedzcie mi kiedy najlepiej robic progesteron i prolaktyne? przed owulka czy po owulce?

Niestety zeby mi zrobili badania muszę wymyslec jakąś scieme lol Debilizm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 20:28

• black.devile Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz @ owieczka?? :( no ja używam podpasek bo tak mokro ale "plamienia" tez mocniejsze są. Nie wiem, wytrzymam się do jutra i zobaczymy jak sprawa z tempka i @

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczka, prolaktyne mozna chyba w każdym dniu cyklu, a progesteron najlepiej w 7-8 dpo ;)

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Masz @ owieczka?? :( no ja używam podpasek bo tak mokro ale "plamienia" tez mocniejsze są. Nie wiem, wytrzymam się do jutra i zobaczymy jak sprawa z tempka i @

Tak Black niestety. Dlatego w tym cyklu to nie będe wariowac z objawami testami itp. Strasznie źle mi było wczoraj ale dzisiaj juz jest lepiej.
    Miska zasneła dzisiaj szybko wiec mam czasu troszkę :) wcinam lody:P na poprawe humoru troche poźno godzina na taka przekąskę :P no ale nalezy mi się :P od jutra będę sie odchudzac to co przytyłam od owulki:P

Black wogóle trzymam kciuki a moze to tylko plamienie..!!!

Dziękuje Little :)
    Wiec poczekam do owulki i wtedy pójde do lekarki zeby ja przekonac ale teraz muszę sie zastanowic jak to zrobic :P

• black.devile Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczka na pewno wcisniesz dobrego kita :p no ciekawa jestem co to będzie :) a jak nie to mam nadzieje ze owulka teraz będzie jeszcze szybciej niż teraz była :) dziękuję Ci, Wam bardzo za te kciuki <3 jesteście kochane :*

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha Niom ja tez jestem ciekawa, co wymysle bo tak za bardzo nie wiem co. w pl bym poszła do prywatnego laboratorium i spokój. a tu lipa. Moge jechac do polskiej kliniki ale to kupe kasy bedzie kosztowac, przejazd wizyta plus badania. nie nie jak zaczne prace to co innego ale na pewno nie teraz lol

<3 <3 uda sie Black uda się :):)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś musi się udać owieczka <3 i sama będę też myśleć nad tym jak możesz ich wkręcić :p

• black.devile Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jednak @, zaczynamy nowy cykl :)

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Zarazam wirusami !!!

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie chętnie przyjmę :D a dzisiaj z czystym sumieniem mogę wypić ferweks bo choroba złapała :(

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Takie chętnie przyjmę :D a dzisiaj z czystym sumieniem mogę wypić ferweks bo choroba złapała :(
    cos przeczuwam ze kolejny cykl bedzie tym szczesliwym :)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 02:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:

A ja spac nie mogę lol
    Black przykro mi ze @ przylazla so Cię tez:-( sciakamy
    Dobrze ze masz"kaktusa" i teraz nowy cykl nowe szansa <3 :-*

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich
    Hihi ovu zwariowalo. Dzisiaj mi zmienilo linie na przerywana :D . ciekawe co sie takiego dzisiaj zmienilo ze nie jest juz pewny terminu :D

iv09mg7y3g8rfy1m.png
‹‹ 476 477 478 479 480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ