SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusiak mi nie raz zdazalo się mierzyc godzine później, zwłaszcza w weekend jak szlam za pozno spac i nie miałam 3 h do mierzenia, temperaturka godzine później niczym się nie roznila, ważne żeby nie było większej roznicy.

Co myślicie u mnie o moim nagłym spadku? Ja staram się sobie wmowic ze dziś był wybor pęcherzyka Graffa :)

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko własnie boje sie tej róznicy w mierzeniu bo byłoby to 2 godziny predzej niz zawsze.a ja kiepsko spie w nocy .zasypiam 22 a budze sie 2-3 i do rana zasypiam tylko ta na krotko wiec nie jest to ciaglosc snu

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mierz o 3, ja wstaje o 3:30 do pracy na rano, a następnego dnia mam na popoludnie ale o 3:30 budze się na mierzenie.

Kocham Cię córeczko ❤
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusiak wedlug Rotzera godzina jest dopuszczalna wiec smialo zrob pomiar dla swojej wiedzy i byc moze rozjasni Ci to sytuacjs :)
    Ana spadek obiecujacy ;) oby oby :) powodzenia!

tylko ja lubi tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • Tysia :) Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny myślicie że jak jutro zrobię test to wyjdzie czy lepiej jeszcze poczekać ? Od razu mówię że został mi tylko o czułości 25

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia ja juz mało co nie kupiłam testu, ale zdecydowałam że jednak jeszcze nie bd robić ;) a okres w czwartek

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    palma wrote:
    Tysia ja juz mało co nie kupiłam testu, ale zdecydowałam że jednak jeszcze nie bd robić ;) a okres w czwartek
    To ja mam dostać @ dzień po Tobie bo w piątek :) i trochę mnie korci żeby zrobić ale nie wiem czy nie za sybko :D

• palma Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia :) wrote:
    To ja mam dostać @ dzień po Tobie bo w piątek :) i trochę mnie korci żeby zrobić ale nie wiem czy nie za sybko :D
    no właśnie dlatego ja nie robię teraz, juz tyle pojedynczych kresek się naoglądałam, ze nie wiem nawet czy ewentualnie jak dopiero @ sie spóźni to zrobie teściora. przez to przeziębienie nie wierze w temp i nie wydaje mi się zeby się udało, zobaczymy jaka jutro bd temp

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    palma wrote:
    no właśnie dlatego ja nie robię teraz, juz tyle pojedynczych kresek się naoglądałam, ze nie wiem nawet czy ewentualnie jak dopiero @ sie spóźni to zrobie teściora. przez to przeziębienie nie wierze w temp i nie wydaje mi się zeby się udało, zobaczymy jaka jutro bd temp
    Napewno będzie dobrze :) trzymam za nas kciuki <3 ja też chyba poczekam ale ciężko jest haha

• 78beti Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem za tym żeby robić test nie wcześniej niż w dniu spodziewanej @ ale niektóre z nas robią to wcześniej i szybciej znają wynik rownież ten pozytywny

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przewaznie testuje 9 dni po owu pierwszy raz :) ba,raz siknęłam 6 dni po.... :) trzymam kciuki za pozytywne dwa grubasy ! :)

Tysia :) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata :) Asia :) Ola :) gdzie sie pochowałyscie ? wszystko ok ? odezwijcie sie kochane :) Asia pewnie ma urwanie głowy i biega za małą zeby poszła spac :) a Agata ledwo zipie po pracy.:) zaś Olcia gwalci Dawida ?! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 21:54

black.devile lubi tę wiadomość

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR na owu to to nie było, szyjka nie jest odpowiednia a i śluz dopiero zaczyna się pojawiać.
    Ja myślę że testu nie będę robić aż dostane @, w cyklu z owu zawsze mam punktualnie, no chyba ze pojawia się przedziwne objawy :-D

Kocham Cię córeczko ❤
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    Agata :) Asia :) Ola :) gdzie sie pochowałyscie ? wszystko ok ? odezwijcie sie kochane :) Asia pewnie ma urwanie głowy i biega za małą zeby poszła spac :) a Agata ledwo zipie po pracy.:) zaś Olcia gwalci Dawida ?! :)

Hej kochana ja niestety kiepsko sie czuje tzn teraz juz lepiej. młoda nie spała w dzien wiec miłam urwanie głowy pomimo złego samopoczucia do 19 a teraz nadal spi wiec nie jest źle:P

A jak Ty sie miewasz Kamuś? coś mało Ciebie tu :) ?

• black.devile Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    Hahahaha Kamcia <3 nie gwalce bo jest @ :p i był w pracy :) ja ogarnelam chatke, zrobiłam obiadek i spotkałam się z mama :) a teraz oglądam tv bo jutro mam cały dzień w pracy :(

• Martynka30 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tylko na mnie nie krzyczeć ;) możecie podejrzeć mój wykres... bo zaczęłam go dziwnie :/

Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
    f2wl3e5eai92376u.png
    Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz
  • palma Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być tak że teraz będzie delikatnie spadać a na owu poleci do góry. Nie wiem w sumie. U mnie temp spadła, @ za rogiem :(

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka no wlasnie dobry wykres. U mnie zawsze spadala tempka na poczatku w ok 4, 5 dc, potem sie podnosila o 1 stopien i znowu spadala a potem juz w gore po owu.

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka30 wrote:
    Dziewczyny tylko na mnie nie krzyczeć ;) możecie podejrzeć mój wykres... bo zaczęłam go dziwnie :/
    ja niestety nie pomogę :( ja zaczynam u siebie mierzyc temperaturę dopiero od około 8,9 dc więc nie wiem co się wczesniej dzieje

hip hip hura zaczeło się plamienie :)

nowatorka lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    78beti wrote:
    ja niestety nie pomogę :( ja zaczynam u siebie mierzyc temperaturę dopiero od około 8,9 dc więc nie wiem co się wczesniej dzieje

hip hip hura zaczeło się plamienie :)
    Ooooo nareszcie !

iv09mg7y3g8rfy1m.png
‹‹ 478 479 480 481 482 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ