X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusiak mi nie raz zdazalo się mierzyc godzine później, zwłaszcza w weekend jak szlam za pozno spac i nie miałam 3 h do mierzenia, temperaturka godzine później niczym się nie roznila, ważne żeby nie było większej roznicy.

Co myślicie u mnie o moim nagłym spadku? Ja staram się sobie wmowic ze dziś był wybor pęcherzyka Graffa :)

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko własnie boje sie tej róznicy w mierzeniu bo byłoby to 2 godziny predzej niz zawsze.a ja kiepsko spie w nocy .zasypiam 22 a budze sie 2-3 i do rana zasypiam tylko ta na krotko wiec nie jest to ciaglosc snu

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mierz o 3, ja wstaje o 3:30 do pracy na rano, a następnego dnia mam na popoludnie ale o 3:30 budze się na mierzenie.

Kocham Cię córeczko ❤
  • AgataR Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusiak wedlug Rotzera godzina jest dopuszczalna wiec smialo zrob pomiar dla swojej wiedzy i byc moze rozjasni Ci to sytuacjs :)
    Ana spadek obiecujacy ;) oby oby :) powodzenia!

tylko ja lubi tę wiadomość

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • Tysia :) Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny myślicie że jak jutro zrobię test to wyjdzie czy lepiej jeszcze poczekać ? Od razu mówię że został mi tylko o czułości 25

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia ja juz mało co nie kupiłam testu, ale zdecydowałam że jednak jeszcze nie bd robić ;) a okres w czwartek

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    palma wrote:
    Tysia ja juz mało co nie kupiłam testu, ale zdecydowałam że jednak jeszcze nie bd robić ;) a okres w czwartek
    To ja mam dostać @ dzień po Tobie bo w piątek :) i trochę mnie korci żeby zrobić ale nie wiem czy nie za sybko :D

• palma Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia :) wrote:
    To ja mam dostać @ dzień po Tobie bo w piątek :) i trochę mnie korci żeby zrobić ale nie wiem czy nie za sybko :D
    no właśnie dlatego ja nie robię teraz, juz tyle pojedynczych kresek się naoglądałam, ze nie wiem nawet czy ewentualnie jak dopiero @ sie spóźni to zrobie teściora. przez to przeziębienie nie wierze w temp i nie wydaje mi się zeby się udało, zobaczymy jaka jutro bd temp

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    palma wrote:
    no właśnie dlatego ja nie robię teraz, juz tyle pojedynczych kresek się naoglądałam, ze nie wiem nawet czy ewentualnie jak dopiero @ sie spóźni to zrobie teściora. przez to przeziębienie nie wierze w temp i nie wydaje mi się zeby się udało, zobaczymy jaka jutro bd temp
    Napewno będzie dobrze :) trzymam za nas kciuki <3 ja też chyba poczekam ale ciężko jest haha

• 78beti Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem za tym żeby robić test nie wcześniej niż w dniu spodziewanej @ ale niektóre z nas robią to wcześniej i szybciej znają wynik rownież ten pozytywny

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przewaznie testuje 9 dni po owu pierwszy raz :) ba,raz siknęłam 6 dni po.... :) trzymam kciuki za pozytywne dwa grubasy ! :)

Tysia :) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata :) Asia :) Ola :) gdzie sie pochowałyscie ? wszystko ok ? odezwijcie sie kochane :) Asia pewnie ma urwanie głowy i biega za małą zeby poszła spac :) a Agata ledwo zipie po pracy.:) zaś Olcia gwalci Dawida ?! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 21:54

black.devile lubi tę wiadomość

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR na owu to to nie było, szyjka nie jest odpowiednia a i śluz dopiero zaczyna się pojawiać.
    Ja myślę że testu nie będę robić aż dostane @, w cyklu z owu zawsze mam punktualnie, no chyba ze pojawia się przedziwne objawy :-D

Kocham Cię córeczko ❤
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    Agata :) Asia :) Ola :) gdzie sie pochowałyscie ? wszystko ok ? odezwijcie sie kochane :) Asia pewnie ma urwanie głowy i biega za małą zeby poszła spac :) a Agata ledwo zipie po pracy.:) zaś Olcia gwalci Dawida ?! :)

Hej kochana ja niestety kiepsko sie czuje tzn teraz juz lepiej. młoda nie spała w dzien wiec miłam urwanie głowy pomimo złego samopoczucia do 19 a teraz nadal spi wiec nie jest źle:P

A jak Ty sie miewasz Kamuś? coś mało Ciebie tu :) ?

• black.devile Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    Hahahaha Kamcia <3 nie gwalce bo jest @ :p i był w pracy :) ja ogarnelam chatke, zrobiłam obiadek i spotkałam się z mama :) a teraz oglądam tv bo jutro mam cały dzień w pracy :(

• Martynka30 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tylko na mnie nie krzyczeć ;) możecie podejrzeć mój wykres... bo zaczęłam go dziwnie :/

Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
    f2wl3e5eai92376u.png
    Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz
  • palma Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być tak że teraz będzie delikatnie spadać a na owu poleci do góry. Nie wiem w sumie. U mnie temp spadła, @ za rogiem :(

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka no wlasnie dobry wykres. U mnie zawsze spadala tempka na poczatku w ok 4, 5 dc, potem sie podnosila o 1 stopien i znowu spadala a potem juz w gore po owu.

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka30 wrote:
    Dziewczyny tylko na mnie nie krzyczeć ;) możecie podejrzeć mój wykres... bo zaczęłam go dziwnie :/
    ja niestety nie pomogę :( ja zaczynam u siebie mierzyc temperaturę dopiero od około 8,9 dc więc nie wiem co się wczesniej dzieje

hip hip hura zaczeło się plamienie :)

nowatorka lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    78beti wrote:
    ja niestety nie pomogę :( ja zaczynam u siebie mierzyc temperaturę dopiero od około 8,9 dc więc nie wiem co się wczesniej dzieje

hip hip hura zaczeło się plamienie :)
    Ooooo nareszcie !

iv09mg7y3g8rfy1m.png
‹‹ 478 479 480 481 482 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ