Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Anusiak mi nie raz zdazalo się mierzyc godzine później, zwłaszcza w weekend jak szlam za pozno spac i nie miałam 3 h do mierzenia, temperaturka godzine później niczym się nie roznila, ważne żeby nie było większej roznicy.
Co myślicie u mnie o moim nagłym spadku? Ja staram się sobie wmowic ze dziś był wybor pęcherzyka GraffaKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
tylko własnie boje sie tej róznicy w mierzeniu bo byłoby to 2 godziny predzej niz zawsze.a ja kiepsko spie w nocy .zasypiam 22 a budze sie 2-3 i do rana zasypiam tylko ta na krotko wiec nie jest to ciaglosc snu
-
Anusiak wedlug Rotzera godzina jest dopuszczalna wiec smialo zrob pomiar dla swojej wiedzy i byc moze rozjasni Ci to sytuacjs
Ana spadek obiecujacy oby oby powodzenia!tylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Tysia :) wrote:To ja mam dostać @ dzień po Tobie bo w piątek i trochę mnie korci żeby zrobić ale nie wiem czy nie za sybkoaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma wrote:no właśnie dlatego ja nie robię teraz, juz tyle pojedynczych kresek się naoglądałam, ze nie wiem nawet czy ewentualnie jak dopiero @ sie spóźni to zrobie teściora. przez to przeziębienie nie wierze w temp i nie wydaje mi się zeby się udało, zobaczymy jaka jutro bd tempTysia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgata Asia Ola gdzie sie pochowałyscie ? wszystko ok ? odezwijcie sie kochane Asia pewnie ma urwanie głowy i biega za małą zeby poszła spac a Agata ledwo zipie po pracy. zaś Olcia gwalci Dawida ?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 21:54
black.devile lubi tę wiadomość
-
AgataR na owu to to nie było, szyjka nie jest odpowiednia a i śluz dopiero zaczyna się pojawiać.
Ja myślę że testu nie będę robić aż dostane @, w cyklu z owu zawsze mam punktualnie, no chyba ze pojawia się przedziwne objawyKocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
tylko ja wrote:Agata Asia Ola gdzie sie pochowałyscie ? wszystko ok ? odezwijcie sie kochane Asia pewnie ma urwanie głowy i biega za małą zeby poszła spac a Agata ledwo zipie po pracy. zaś Olcia gwalci Dawida ?!
Hej kochana ja niestety kiepsko sie czuje tzn teraz juz lepiej. młoda nie spała w dzien wiec miłam urwanie głowy pomimo złego samopoczucia do 19 a teraz nadal spi wiec nie jest źle:P
A jak Ty sie miewasz Kamuś? coś mało Ciebie tu ?tylko ja lubi tę wiadomość
-
tylko ja wrote:Agata Asia Ola gdzie sie pochowałyscie ? wszystko ok ? odezwijcie sie kochane Asia pewnie ma urwanie głowy i biega za małą zeby poszła spac a Agata ledwo zipie po pracy. zaś Olcia gwalci Dawida ?!
tylko ja lubi tę wiadomość
-
Martynka30 wrote:Dziewczyny tylko na mnie nie krzyczeć możecie podejrzeć mój wykres... bo zaczęłam go dziwnie
hip hip hura zaczeło się plamienienowatorka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png